Urifar®

Alungati infecțiile urinare

Urifar®
 • După numai 30 de minute înlătură senzaţia de arsură care însoţeşte inflamaţia
 • Vindecă în mod eficient infecțiile urinare
 • Previne reapariţia infecțiilor urinare
 • Substanţă naturală inovatoare

 
99,00 RON

In stoc

100% garanția banilor
Satisfacție sau returnarea banilor. Dacă nu ești mulțumit de rezultat în 30 de zile, trimite-ne produsul înapoi iar noi îți returnăm banii.
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de, 150 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-7 zile

Descrierea produsului

Urifar este un produs pentru reglarea funcționării tractului urinar. Conține D – manoză care este un zahăr natural (monozaharidă), epimer al glucozei. În plus, Urifar conține și extract de rodie (Punica Granatum).

Bacteriile Esherichia coli se prind de D-manoză, eliminându-se astfel împreună. D-manoza previne astfel atașarea bacteriilor de pereții vezicii urinare. Extractul de rodie are un efect natural antibiotic împotriva mai multor tipuri de bacterii care produc infecții ale tractului urinar inferior. 

Efectele produsului

 • Previne depunerea bacteriilor pe pereții vezicii urinare
 • Elimină bacteriile din organism
 • Antibiotic natural
 • Ameliorează simptomele infecției  urinare

Acest produs este adecvat pentru toti cei care:

 • Suferă din cauza infecțiilor ocazionale ale tractului urinar inferior
 • Doresc să prevină reapariția infecțiilor tractului urinar inferior
 • Au nevoie de un supliment la tratamentul cu antibiotice
 • Doresc să prevină infecțiile post-coitale

Sfaturile Sensilive

Infecțiile urinare sunt cea mai comună formă de infecție a tractului urinar și afectează cel mai frecvent femeile, la bărbați, în special la cei tineri, fiind rare. Peste jumătate din femei fac cel puțin o dată în viață o infecție urinară. În special persoanele sensibile trebuie să aibă întotdeauna grijă să nu se așeze pe suprafețe reci sau să nu stea prea mult timp în apă rece. În caz că acest lucru se întâmplă, persoanele respective vor avea o zi sau două de dureri în momentul urinării, fapt care le va aminti de greşeala făcută.

De altfel, infecțiile urinare nu sunt periculoase dacă acționăm suficient de repede. De multe ori, acestea apar periodic, așa cum am menționat, atunci când uitaţi și de exemplu vă așezaţi pe o suprafață rece. Infecțiile urinare netratate se pot transforma în unele cazuri în infecțiile și mai periculoase la rinichi care pot afecta acest organ pentru totdeauna. Prin urmare, este cu atât mai important să reacționăm imediat ce recunoaștem simptomele infecției urinare.

Iată câteva simptome:

 • senzația de arsură și durere în timpul urinării – acesta este cel mai frecvent semn de infecție a vezicii urinare
 • nevoia frecventă de a urina
 • cantități mici de urină la urinare, în ciuda sentimentului că nu puteți să vă mai țineți
 • urina este tulbure, chiar sângeroasă și are un miros distinctiv
 • spasme ale vezicii urinare
 • aveți febră și frisoane – poate însemna că infecția a ajuns la rinichi

În general, infecțiile urinare sunt provocate de bacteria E. Coli care este un 'locuitor' obișnuit al intestinelor. La femei infecția urinară apare uneori după actul sexual, atunci când bacteriile trec mai ușor în vezica urinară prin uretră. Femeile însărcinate sunt și mai predispuse la infecții ale tractului urinar datorită modificărilor la nivelul tractului urinar și a acțiunii hormonilor. Chiar și utilizarea de diafragme și spermicide crește riscul de infecție.

Infecțiile urinare pot fi destul de neplăcute și dacă nu acționăm imediat, chiar periculoase. De aceea, consumați plicurile Urifar de la primele simptome ale infecției urinare.

Vă recomandăm ca:

 • înainte de administrare să vă goliți vezica
 • să dizolvați 1 plic de produs într-un pahar cu apă
 • administrați produsul pe stomacul gol
 • beți multă apă pe tot parcursul zilei

îmbunătățim efectul preparatului prin administrarea concomitentă de vitamina C care reduce pH-ul urinei și împiedică astfel formarea de condiții favorabile pentru dezvoltarea bacteriilor.

Despre ingrediente

Urifar® conține un ingredient natural inovator D-manoza care este numărul unu în lume în prevenirea infecțiilor urinare.

Bacteriile E. coli se prind de D-manoză, care este un zahăr natural, și se elimină împreună. D-manoza previne astfel prinderea bacteriilor de pereții vezicii urinare. Imediat după 30 de minute veți scăpa de senzația de arsură care însoțește infecția.

În plus, Urifar® mai conține extract de rodie care are un efect natural antibiotic împotriva multor tipuri de bacterii care produc infecții ale tractului urinar inferior.

Acțiunea Urifar este îndelungată deoarece metaboliții complexului de polifenol rămân în vezica urinară chiar 2 până la 4 zile de la ingerare. Astfel că bacteriile nu pot opune rezistență complexului de polifenol. Metaboliții acționează ca un antibiotic natural împotriva multor tipuri de bacterii care provoacă infecții urinare.

Urifar este prezentat în formula inovatoare de granule pe care le amestecăm cu lichide, rezultând astfel o băutură cu gust plăcut pe care nu trebuie decât să o consumăm.

MOD DE ADMINISTRARE

Produsul conține 14 plicuri cu granule. Vă recomandăm ca înainte de ingerare să vă goliți vezica urinară. Dizolvați 1 plic de produs într-un pahar cu apă. Înghițiți preparatul pe stomacul gol. Consumați multă apă pe tot parcursul zilei. Îmbunătățim efectul preparatului prin administrarea simultană de vitamina C care reduce pH-ul urinei și împiedică astfel formarea de condiții favorabile pentru dezvoltarea bacteriilor

CONŢINUT

Substanţe active

în 1
capsulă

%DZR*

D-manoza

1500 mg

-

Extract de rodie

250 mg

 

*DZR= doza zilnică recomandată

 

 

Ingrediente: fructoză, D-manoza, regulator de aciditate: acid citric, extract de rodie (Punica granatum); conține cel puțin 75% polifenoli totali, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, îndulcitor: sucraloză.

ATENŢIONĂRI:

Urifar nu are efecte secundare. Deoarece ingredientele sale sunt absorbite în prima parte a intestinului, nu distruge microflora intestinală naturală și nici nu afectează metabolizarea altor medicamente ingerate.

Urifar poate fi consumat de către pacienții cu diabet zaharat. Zahărul D-manoza, conținut de Urifar, nu se metabolizează, deci nu contribuie la creșterea glucozei, ci se absoarbe în formă nemodificată în prima parte a intestinului. În cazuri rare, s-a remarcat intoleranța la D-manoză, manifestată prin diaree și creșterea fenomenului de balonare. 

Abonare la newsletter
 

Produse asemănătoare