Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

Cele mai bune ingrediente pentru sănătatea articulațiilor!

FlexiForce Comfort- ingrediente naturale atent alese, acționează cu doar o capsulă pe zi. Gelul FlexiForce are efect imediat împotriva durerii

 

Extract din midie cu margini verzi provenit din cea mai bună sursă

 • sursă bogată de acizi grași omega 3 (cu acțiune antiinflamatorie), lipide și compuși din familia glicozaminoglicanilor, principalii componenți ai cartilajelor și fluidelor sinoviale, care oferă flexibilitate, elasticitate și putere.
 • severitatea afecțiunilor de la nivelul articulațiilor este direct legată cu scăderea cantității de glocozaminoglicani del a nivelul cartilajelor.
 • cercetările au arătat că extractul din midie cu margini verzi joacă un rol important în tratarea durerilor articulare și a rigidității.

Colagen și Vitamina C

 • colagenul de tip II nedenaturat ajută la regenerarea cartilajelor. Colagenul nedenaturat este sub formă naturală și este mai ușor recunoscut de organism, ca atare se absoarbe mai repede și complet.
 • studii clinice efectuate pe 2 loturi de persoane, primul lot a primit suplimente alimentare cu colagen de tip II iar al doilea lot a primit placebo, au arătat faptul că în grupul care a primit suplimente cu colagen a apărut o îmbunătățire în starea subiecților.
 • vitamina C are efect antioxidant și neutralizează radicalii liberi și de asemenea contribuie la sănătatea, mobilitatea și funcționarea normală a articulațiilor prin stimularea naturală a producției de colagen.
 
 

Pachetul FlexiForce te va ajuta să ai articulații sănătoase și să spui ADIO durerii!

 

Reduce inflamațiile

Produs natural

Crește mobilitatea

Produs în UE

 
 
 

FlexiForce-soluția naturală pentru articulații mobile și sănătoase

 
Pentru eficiență maximă produsului i-a mai fost adăugat mangan și cupru:

Manganul acționează complementar în sensul  protecției țesuturilor împotriva stresului oxidativ.

Cuprul  stimulează la rândul lui sinteza de colagen și antioxidanți, și previne acțiunea negativă a radicalilor liberi asupra celulelor.

Cele mai frecvente dureri articulare sunt localizate la nivelul genunchilor, cotului, umărului sau gleznelor. Nivelul de durere poate varia de la iritant până la debilitant, durerea poate fi acută sau cronică. Cantitatea de colagen din organism scade odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce face ca incidența afecțiunilor articulare să fie mai ridicată cu vârsta.

PACHETUL FLEXIFORCE ESTE RECOMANDAT PENTRU:
 • ameliorarea durerilor asociate cu înaintarea în vârstă
 • ameliorarea durerilor provocate de entorse, suprasarcină  sau contuzii
 • reducerea inflamațiilor de la nivelul tendoanelor
 • reducerea durerilor articulare cauzate de distrugerea cartilajului
 • reducerea rigidității și creșterea mobilității articulațiilor

Este un remediu natural și neinvaziv pentru durerile articulare. Acum poți să te bucuri din nou de lucrururile care îți fac plăcere!

 

227,00 RON

119,00 RON

Stoc epuizat

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare

* rezultatele pot varia de la persoană la persoană.

Utilizare:

FlexiForce Comfort: Doza recomandată este de 1 capsulă pe zi cu 200 ml, a se consuma înainte de somn.

FlexiForce Gel: pentru uz extern. De 3-4 ori pe zi se aplică și se masează ușor zona dureroasă. După utilizare spălați-vă pe mâini. Pentru un efect optim se recomandă utilizarea timp de 7 zile.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă aveți probleme cu coagularea sângelui, sunteți însărcinată sau alăptați. FlexiForce Gel este pentru uz extern. A nu se înghiți. A nu se inhala. A nu se utiliza la copii cu vârsta mai mică de 6 ani. Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați. Nu utilizați pe pielea rănită. Nu utilizați pe răni post-opratorii. Nu utilizați dacă sunteți alergic la vreunul dintre ingrediente. A se evita contactul cu ochii și membranele mucoase. În cazul apariție reacțiilor de hipsersnesibilitate sau a contactului accidental cu membranele mucoase se recomandă să clătiți bine cu apă curată. Nu păstrați sau utilizați produsul în zone care sunt aproape de surse de căldură. În cazul apariției efectelor secundare întrerupeți utiliarea produsului.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25. FlexiFoce Gel: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură. Utilizați în termen de 12 luni de la deschidere. Produsul deschis care depășește termenul de 1 an se recomandă a se preda unităților farmaceutice pentru distrugere.

Ingrediente FlexiForce Comfort (1 capsulă):

pudră de cochilie de midie cu margini verzi 500 mg, acid L-ascorbic (vitamina C) 80 mg (100% DZR), gluconat de mangan 2,75 mg (138% DZR), complex nedenaturat (natural) de colagen de tipa II extras din cartilaj de pui 20 mg, citrat de curpu 1,45 mg (145% DZR), agent antiaglomerare: concentrat de coajă de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloza.

* DZR = doza zilnică recomandată

Ingrediente FlexiForce Gel:

apă purificată, alcool, mentol, glicerină, ulei esențial eucaliptus, carbopol, trietanolamina, Briliant Blue FCF