Semenele dezechilibrelor hormonale

Află aici

30 DAYS Liver Detox

Supliment alimentar. Programul de 30-zile pentru curățarea și regenerarea ficatului zi și noapte

30 DAYS Liver Detox
 
 • Singurul produs pentru curățarea ficatului atât în timpul zilei cât și în timpul nopții
 • Combinație de extracte naturale atent selecționate, cu rolul de a curăța și regenera fiactul
 • Pachetul conține broșura cu recomandări, rețete și instrucțiuni clare pentru cele 30 de zile ale programului
 • Pachetul conține o cutie pentru dozarea ușoară a capsulelor
 • Suport motivațional via e-mail


 

129,00 RON

99,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 6-8 zile lucrătoare

Ficatul – principalul nostru organ de detoxifiere

Ficatul metabolizează și elimină toate toxinele din corpul nostru. Cu toate acestea, expunerea de zi cu zi la agenți nocivi, capacitatea de detoxificare și regenerarea ficatului scade. 

Dacă ficatul nu funcționează așa cum trebuie, pot apărea simptome cu ar fi:

 • Stare generală de rău, oboseală și lipsă de energie,
 • Digestie lentă, greață sau vărsărturi ocazionale,
 • Probleme cu pielea, măncărimi și shimbarea culorii (ten gălbui),
 • Dureri la nivelul abdomenului  (în pardea dreaptă sub nivelul costelor)
 • Acumularea de grăsimi în zona taliei ... 

În plus față de simptomele mai sus menționate, se mărește cantitatea de radicali liberi, care sunt asociați cu multe probleme de sănătate. 

Un stil de viață sănătos nu este totul!

Chiar dacă aveți un stil de viață sănătos și dacă meniul dumneavoastră alimentar conține o mulțime de fructe și legume proaspete, ficatul este expus la diverse toxine datorită poluării, care îngreunează funcționarea lui.

Ficatul supraîncărcat are nevoie de ajutorul nostru

Dacă nu detoxifiem regulat ficatul, acesta devine supraîncărcat.  În celule hepatice încep să se acumuleze tot mai multe găsimi și toxine solubine în aceste (reziduuri din digestie, reziduuri de medicamente și metale grele). Cu cât mai multe substanțe toxice ajung în corpul nostru, cu atât mai mult se încarcă ficatul și funcționează mai greu. 

Dacă ne dorim o sănătate optimă, atunci este extrem de important să detoxiem regulat ficatul, permițându-i astfel să își îndeplinească nestingherit principalele sale funcții: eliminarea toxinelor și detoxifierea întregului organism. 

Excepționalul program de detoxifiere a ficatului cu 30 Days Liver Detox

Programul de 30de zile, 30-Days Liver Detox conține trei produse care oferă sprijin total pentru detoxifierea ficatului în timpul zilei dar și în timpul nopții. 

Capsule A – Morning Purification (Purificarea de dimineață)

Conține extract de fructe de haritachi (Terminalia chebula), extract de frunze de anghinare și extract de semințe de armurariu (Silybum marianum sau ciulinul laptelui) care sunt excelenți hepatoprotectori și protejează celulele hepatice împotriva daunelor toxinelor periculoase. Capsule A se consumă dimineața, deoarece conțin o combinație perfectă de extracte naturale care activează detoxifierea ficatului. Acest lucru permite ficatului să înceapă distrugerea efectivă a toxinelor nocive din organism, imediat după micul dejun. 

Capsule B – Day support (Suport în timpul zilei)

Conține extract de păpădie, cicoare și schizandra (Schisandra chinensis) care protejează celulele hepatice de efectele nocive ale radicalilor liberi și permit buna funcționare a celulelor hepatice. Capsule B se consumă după masa de prânz, doarece combinația de extracte naturale permit continuarea distrugerii toxinelor dăunătoare și descompunerea în mod eficient a metaboliților solubili în apă. Aceștia se elimină din organism prin urină, transpirație sau prin bilă, care este cea mai importantă în eliminarea toxinelor acumulate în ficat. 

Capsule C – Night care (Îngrijirea în timpul nopții)

Conțin extract de rozmarin, tei și rionița (Melissa officinalis) care calmează corpul înainte de somn, ceea ce contribuie la buna funcționare a ficatului pe timpul nopții. Dacă nu dormim adânc și ne trezim în timpul nopții, ficatul nu își poate îndeplini funcțiile eficient. Prin urmare, este foarte important ca, înainte de a merge la culcare să ne relaxăm. Capsule C se consumă înainte de culcare, pentru că au efect pozitiv asupra întregului organism și detoxifică eficient în timpul nopții.

Pachetul 30-Days Liver Detox conține broșura cu recomandări, rețete și instrucțiuni clare pentru cele 30 de zile ale programului, precum și cutia pentru dozarea ușoară a capsulelor.

În timpul celor 30 de zile, consilieri profesioniști Sensilab vă stau la dispoziție pentru suport motivațional și consultanță. 

Prgramul de 30 de zile pentru detoxifierea totală atât pe parcursul zilei cât și al nopții, este recomandat celor care:  

 • doresc regenerarea și detoxifierea celui mai important organ cu ajutrorul extractelor naturale,
 • sunt constant stresați, nu au timp pentru o alimentație sănătoasă și au nevoie de un program clar și simplu de detoxifiere a ficatului,
 • trăiesc în mari aglomerații urbane și îți petrec cea mai mare parte a timpului în spații închise,
 • consumă băuturi alcoolice și fumează. 

UTILIZARE:

Capsule A - Morning Purification (purificarea de dimineață): Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă după micul dejun, cu o cantitate suficientă de apă.

Capsule B – Day support (Suport în timpul zilei) : Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă după masa de prânz, cu o cantitate suficientă de apă.

Capsule C – Night care (Îngrijirea în timpul nopții): Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă înainte de culcare, cu o cantitate suficientă de apă.

Capsule A - Morning Purification (purificarea de dimineață)

CONȚINUT (în 1 capsulă – doza zilnică recomandată): extract de haritachi (Terminalia chebula) cu max. 0,15% tanin 330 mg, extract de semințe de armurariu (Silybum marianum) cu min. 80% silimarină - 60 mg, extract uscat din fruct de piper negru cu 10-15% piperină 5 mg, 

INGREDIENTEextract de haritachi (Terminalia chebula) cu max. 0,15% tanin 330 mg, extract de semințe de armurariu (Silybum marianum) cu min. 80% silimarină - 60 mg, extract uscat din fruct de piper negru cu 10-15% piperină 5 mg, agent antiaglomerare: stearate de magneziu de origine vegetală, capsule: hidroxipropil de metilceluloză.

Produsul nu conține gluten, lactoze și OMG (organisme modificate genetic). Capuslele sunt din celuloză, non animală ți nu conțin coloranți. Produsul este potrivit pentru vegetarieni.  

Capsule B – Day support (Suport în timpul zilei)

CONȚINUT (în 1 capsulă – doza zilnică recomandată): extract de frunze de anghinare cu 2-5% cynarin 415 mg, extract din rădăcină de turmeric cu min. 95% curcuminoide 75 mg, extract uscat din fruct de piper negru cu 10-15% piperină 10 mg

INGREDIENTEextract de frunze de anghinare cu 2-5% cynarin 415 mg, extract din rădăcină de turmeric cu min. 95% curcuminoide 75 mg, extract uscat din fruct de piper negru cu 10-15% piperină 10 mg, agent antiaglomerare: stearate de magneziu de origine vegetală, capsule: hidroxipropil de metilceluloză.

Produsul nu conține gluten, lactoze și OMG (organisme modificate genetic). Capuslele sunt din celuloză, non animală ți nu conțin coloranți. Produsul este potrivit pentru vegetarieni.   

Capsule C – Night care (Îngrijirea în timpul nopții)

CONȚINUT (în 1 capsulă – doza zilnică recomandată): extract de frunze de rozmarin cu 5-7% acid rozmarinic - 350 mg, extract din rădăcină de cicoare cu min. 90% inulină 200 mg, extract uscat din fruct de piper negru cu 10-15% piperină 5 mg

INGREDIENTE: extract de frunze de rozmarin cu 5-7% acid rozmarinic - 350 mg, extract din rădăcină de cicoare cu min. 90% inulină 200 mg, extract uscat din fruct de piper negru cu 10-15% piperină 5 mg, agent antiaglomerare: stearate de magneziu de origine vegetală, capsule: hidroxipropil de metilceluloză

Produsul nu conține gluten, lactoze și OMG (organisme modificate genetic). Capuslele sunt din celuloză, non animală ți nu conțin coloranți. Produsul este potrivit pentru vegetarieni. 

Atenționări: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt substitutul unei alimentații echilibrate și variate. Este foarte important să aveți un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată.

Anunț important: Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează. Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare din componetele acestui produs, luați medicamente sau aveți probleme medicale, consultați medicul dumneavoastră înainte de utilizare.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra la loc ferit de lumina soarelui, la temperatura camerei. 

Produse asemănătoare