Regulile Concursului

»Slăbește în 30 de zile«

(denumit în continuare 'Concurs') 

1. Organizatorul Concursului

Organizatorul Concursului cu premii "Slăbește în 30 de zile" (denumit în continuare 'Concurs') este Sensilab d.o.o., Verovškova 55a, 1000 Ljubljana, Slovenia  (denumit ăn continuare 'Organizator') 

2. Dispoziții generale

Colectarea participanților se va face în perioada 17.01.2017 -01.02.2017

3. Definirea termenilor

În aceste norme se aplică următoarele:

Participanții: sunt definiți prin fiecare persoana de pe teritoriul României care dorește să ia parte la concurs fiind de acord cu termenii de utilizare ai concursului

4. Condiții de participare la Concurs

Toți participanții care se înscriu cu numărul de telefon corect pe pagina de start a concursului și au vârsta peste 18 ani, vor fi luați în considerare pentru tragerea la sorți.

Fiecare participant are dreptul să intre în concurs o singură dată. Extragerea câștigătorilor se va face prin intermediul siteului de randomizare random.org.

Dintre toți participanții care s-au înscris, se vor alege 10 câștigători. Aceștia voi fi publicați în data de 02.02.2017 pe pagina de Facebook Sensilab.ro.

Persoanele care sunt legate în orice fel de organizatorii concursului sau alte organizații asociate și/sau membrii ai familiei (soț, concubin, partener, părinte, părinte adoptiv, tutor, copil sau alți membrii ai familiei) nu pot participa la Concurs.

5. Premiu

Premiul este acordat de către Organizator și constă în 10 pachete 30 Days Slim Women, pentru 10 câștigători.

6. Acordarea premiului

Organizatorul își rezervă dreptul de a nu acorda premiul în cazul în care:

  • există vreo îndoilă cu privire la identitatea datelor și a modului de cooperare
  • participanții nu au respectat termenii și condițiile

7. Preluarea premiului

Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook Sensilab.ro. Înainte de acordarea premiilor, Organizatorul trebuie să primească din partea câștigătorilor în termen de 7 (șapte) zile datele personale exacte: nume utilizator Facebook, adresa de e-mail, nume și prenume, data de naștere, adresa. Transmiterea acestor date este o condiție necesară pentru acordarea premiului. Echivalarea în bani a premiilor nu este posibilă. 

Câștigătorul va primi o notificare pe e-mail în maxim o lună de la extragere, cu toate informațiile necesare revendicării premiului.

În cazul în care caștigătorul nu va transmite datele cu caracter personal corecte acesta își pierde dreptul de acordare a premiului.

8. Impozite și deducere fiscala

Orice plată suplimentară a impozitului pe venit în baza calculului impozitului pe venit anual, va fi platită de câștigător. Înainte de acordarea premiului câștigătorului, acesta trebuie să furnizeze Organizatorului date cu caracter personal exacte, inclusiv nume și prenume, data nașterii, adresă, număr de telefon, cod numeric personal. În cazul în care valoarea premiilor nu depășește 42€, nu se plătește impozit și nu se include premiul la calcularea impozitului pe venit anual. În baza Legii fiscale, chiar dacă valoarea premiilor nu depășeste 42€, câștigătorul are obligația de a comunica Organizatorului codul fiscal. Organizatorul va trimite câștigătorului prin poștă o inștiințare cu privire la valoarea premiilor și valoarea impozitului aferent achitat de Organizator. Toți câștigătorii care primesc o astfel de înștiințare sunt obligați să informeze organele fiscale abilitate. Organizatorul nu este răspunzător pentru taxe/impozite rezultate din alte premii. 

9. Limitarea răspunderii

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea și nu va fi implicat în orice fel de conflict referitor la propietatea premiilor castigate. Toate disputele referitoare la drepturile de propietate ale premiilor, nu vor afecta in niciun fel regulamentul Concursului. Premiile vor fi acordate de catre Organizator persoanei care va furniza datele in conformitate cu aceste reguli. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea oricarui prejudiciu care poate aparea in urma achizitionarii si folosirii premiilor. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament. Organizatorul nu isi asuma niciun fel de eroare datorata nefunctionarii site-ului de socializare Facebook, indiferent care ar fi motivele ei. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru erorile de conectivitate la Internet sau pentru completarea gresita a adresei de e-mail. De asemenea, Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea nefunctionarii aplicatiei in cazul in care aceasta este folosita gresit. Prezentul Concurs poate înceta numai în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forța majoră sau printr-o decizie a Organizatorului. In acest caz, participantii nu sunt raspunzatori pentru niciun prejudiciu. 

10. Regulile Concursului

Participand la Concurs, toate persoanele confirma ca sunt de acord si ca accepta regulile Concursului. In  cazul oricarui dispute sau orice eventiment cu caracter echivoc, se aplica regulile referitoare la orice fel de publicatii, indiferent daca este presa scrisa, forma digitala sau orice alta forma. Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba regulile, daca este necesar. In cazul oricaror modificari sau actualizari ale concursului, organizatorul va informa toti participantii, afisand toate notificarile pe toate paginile Facebook Sensilab.Pentru informatii suplimentare persoanele interesate pot scrie de asemenea la adresa de email info@sensilab.ro In cazul in care un participant are o obiectie justificata, Organizatorul se obliga sa le anuleze in cel mai scurt timp si sa anunte participantul. 

11. Folosirea datelor personale.

Prin participarea la concurs, datele personale furnizate de catre participanti, pot fi colectate si prelucrate de catre Organizator in conformitate cu Documentul de Protectie a Datelor Personale (PDPA-1, Off. RS, no. 86/2004, 67/2007). Organizatorul va proteja cu atentie informatiile cu character personal in conformitate cu legea privind protectia datelor cu character personal (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07-UPB1) si legea privind comunicatiile electronice (ZEKom-1, Ur. l. RS, št. 109/12, 110/13)

Participantii la Concurs sunt de accord ca informatii personale sa fie colectate de catre Organizator, compania Sensilab d.o.o. 

Prin inscrierea la Concurs, participantii isi dau acordul ca Organizatorului sa pastreze si sa foloseasca datele personale pentru concursuri, sondaje si date statistice.  Informatiile furnizate de catre participanti vor fi folosite de catre Organizator pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate, informatii despre oferte, actualizari si oferte speciale, atat cat si pentru a trimite buletine informative si orice alte materiale promotionale. In vederea informarii, participantii isi dau acordul de a folosi si alte canale de comunicare, cum ar fi: telefon, posta, e-mail, SMS, telefon mobil si altele. Organizatorul poate folosi aceste informatii in scop propiu, pana in momentul in care datele sunt relevante. In timpul introducerii datelor personale, participantii au dreptul sa ceara accesul de a modifica informatiile in baza de date.

Anularea de pastrare a datelor cu character personal de catre participant pot fi communicate prin notificare scrisa catre Organizator la adresa de email info@sensilab.ro. 

12. Anularea participarii la Concurs

Contribuabilii pot in orice moment pe durata concursului sa anuleze participarea la concurs prin trimiterea unui mesaj la adresa de email info@sensilab.ro. Dupa primirea acestui mesaj Organizatorul anuleaza participarea. In cazul in care premiul a fost acordat, castigatorul are obligatia de a returna premiul sau sa inlocuiasca valoarea acestuia in bani in cazul in care premiul nu poate fi returnat. 

13. Plangeri

Toate reclamatiile vor fi trimise catre organizator la adresa de email info@sensilab.ro. In cazul reclamatiilor justificate Organizatorul se angajează sa le elimine cat mai curand posibil sis a notifice daca este necesarsi ceilalti participanti.

Data de publicare a acestor reguli: 17.01.2017