Elimină perturbatorii hormonali

Află cum aici

SLĂBIRE EFICIENTĂ

Studiile clinice au arătat că persoanele care au utilizat produsele SlimJOY au avut următoarele rezultate:

ELIMINAT EXCESUL DE APĂ DIN ORGANISM CU 27%

AU REDUS DIMENSIUNEA TALIEI

NU AU EXPERIMENTAT EFECTUL YO-YO

AU ARS CU 16% MAI MULTE GRĂSIMI

 

4 PRODUSE SLIMJOY CU EFECT INTENS ÎN SLĂBIRE

Când am dezolvat produsele naturale pentru slăbit din gama SlimJOY, am ținut cont de toate fazele și provocările pe care oameni obișnuiți le-au întâmpinat când au trecut prin procesul de slăbire. Pachetul Complet de Slăbire - 30 de zile (care include toate cele 4 produse cu efect intens) este campionul absolut în slăbire. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării.
  • Băutura WaterOut Strong oferă rezultate rapide și motivație să mergi mai departe. WaterOut Strong ajută ficatul, stimulează sistemul limfatic, detoxifiază organismul, contribuie la eliminarea celulitei și stimulează metabolismul.
  • Băutura BootBurn Strong Active crește arderea grăsimilor cu 16% și stimulează arderea grăsimilor de 5 ori mai repede decât în mod obișnuit.
  • AdipoSlim Strong- capsule dovedite că reduc grăsimea abdominală cu până la 50% și că dublează numărul de calorii arse prin stimularea țesutului maro. Previne apariția efectului yo-yo.
  • Băutura NightBurn Strong este o soluție revoluționară pentru toți cei care se luptă cu pofta de mâncare crescută seara. Este dovedit că produsul stimulează metabolismul pe timpul nopții pentru a arde grăsimile eficient.
 
 

"Seara nu mai aveam poftă de mâncare";

NighBurn cu efect Strong a ajutat-o pe Tamara să suprime pofta de mâncare care apărea seara. »La începutul dietei mi-a fost teamă că va continua să îmi fie foame, în special seara în timp ce mă uitam la televizor. Dar după ce am încercat băutura NightBurn Strong am început să simt contrariul. Seara nu mai aveam poftă de mâncare.« ne spune Tamara.

"Un kilogram și jumătate pe săptămână!”

Lado a decis să slăbească după ce a observat că kilogramele în plus îl împiedicatu să aibe o vitață normală și sănătoasă. »Un kilogram jumătate pe săptămână poate fi numit succes. A trebuit să fac găuri noi în cureaua de la pantaloni. Acesta este Succes, cu S mare!”.

316,00 RON

139,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare
Suplimente alimentare
Ingrediente:
WaterOUT Strong: Extras din Opuntia ficus-indica cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină, extract din părțile aeriene de coada calului (Equisetum arvense), agent de afânare: dextrină de porumb, extras rădăcină Sarsaparilla (Smilax officinalis), extract din funze de ceai de Java (Orthosiphon stamineus) cu 2% potasiu, pulbere concentrată din suc de zmeură, , aromă naturală de zmeură regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare (Cynara scolymus) cu cianarină 2-5%, extract de fructe uscate de armurariu (Silybum marianum), extract de rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale) cu 11% inulină], extract de frunze de viță de vie roșie (Vitis vinifera) cu polifenoli totali 90% și 18% OPC (conținut de sulfiți >10 mg/kg), agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor:sucraloză.
BootBurn Strong Active :agent de afânare: dextrină de porumb, extract de semințe de guarana cu cafeină 10%- 500 mg, L-carnitină L-tartrat-1000 mg, pudră din extract de fructe papaya cu 1500 unități USP activitate proteolitică a papainului (conține nu mai mult de 0,1% lactoză)- 250 mg, extract din frunze de ceai verde cu 90% polifenoli și 5-9% cofeină-400 mg, extract de ceai mate cu 20% cofeină- 400 mg, aromă naturală de mango, amestec complex B [viamina B3 (nicotinamidă) - 16 mg ; maltodextrină; vitamin B5 (D-pantotenat, calciu) – 6 mg (100% DZR*); vitamina B7 (D-biotina) -50µg (100% DZR*); vitamina B12 (cianocobalamina) – 2,5 µg (100% DZR*); vitamina B6 (hidroclorid de piridoxina) – 1,4 mg (100% DZR*); vitamina B2 (riboflavina) – 1,4 mg (100% DZR*); vitamina B1 (monocitrat de tiamina) – 1,1 mg (100% DZR*); vitamina B9 (acid pteroilmonoglutamic) – 200 µg (100% DZR*)], regulator de aciditate: acid citric, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.
Capsule AdipoSlim Strong:Extract din portocale roșii de Sicilia var. Moro (Citrus sinensis) -400 mg (cu 4,3-4,5% de Vitamina C – 17,5 mg (22% DZR*)), extract din fruct de piper cayenne (Capsicum frutescens)- 50 mg, extract din frunze și muguri de ceai verde (Camelia sinensis) cu 90% polifenoli totali, 42% EGCG și 6% cafeină- 50 mg, extract de alge wakame cu 10% fucoxantină, antiaglomerant: concentrat de orez, vitamina B6 - 2,8 mg (200% VNR), capsule: hidroxipropil metilceluloză. *VNR= valori nutriționale de referință.
NightBurn Strong:dextrina din porumb cu 82-88% fibre alimentare; extract din coaja fructului garcinia cambogia cu 60% acid hidroxicitric, bitartrat de colină; extract din frunze de melisa cu 15% acid hidroxicinamic și 7% acid rozmarinic, aroma naturala de lime, extract de roșcov, L-ascorbat de calciu, extract din rădăcină de ciocoare; regulator de aciditate: acid citric; agent antiaglomerare: concentrat de orez; indulcitor: sucraloza; hidroclorid de piridoxina.
Mod de utilizare:
WaterOut Strong: Se recomandă a fi consumat în prima parte a zilei, dizolvat într-un litru de apă rece. BootBurn Active XXL: Se recomandă consumul unui plic pe zi dizolvat într-un pahar cu apă rece. Pentru rezultate mai bune consumați-l înainte de activitate fizică. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare. Capsulele AdipoSlim Strong: Se recomandă consumul unei capsule pe zi cu un pahar de apă după una dintre mese. NightBurn Strong: Se recomandă consumul unui plic pe zi dizolvat într-un pahar cu apă înainte de somn. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.
Atenționări:
Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
Anunț important:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Depozitare:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.
Program de 30 zile pentru o siluetă de vis