Salvează abdomenul de sărbători

Află mai multe

SLĂBIRE EFICIENTĂ

Studiile clinice au arătat că persoanele care au utilizat produsele SlimJOY au avut următoarele rezultate:

ELIMINAT EXCESUL DE APĂ DIN ORGANISM CU 27%

AU REDUS DIMENSIUNEA TALIEI

NU AU EXPERIMENTAT EFECTUL YO-YO

AU ARS CU 16% MAI MULTE GRĂSIMI

 

4 PRODUSE SLIMJOY CU EFECT XXL ÎN SLĂBIRE

Când am dezolvat produsele naturale pentru slăbit din gama SlimJOY XXL, am ținut cont de toate fazele și provocările pe care oameni obișnuiți le-au întâmpinat când au trecut prin procesul de slăbire. Pachetul ADIO KILOGRAME (care include toate cele 4 produse cu efect XXL) este campionul absolut în slăbire. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării.
  • Băutura WaterOut cu efect XXL pentru rezultate rapide și care îți va oferi motivație să mergi mai departe. Deoarece ajută ficatul și stimulează sistemul limfatic, detoxifiază organismul, te ajută să elimini celulita și stimulează metabolismul.
  • Băutura BootBurn ACTIVE cu efect XXLcrește arderea grăsimilor cu 16% și stimulează arderea grăsimilor de 5 ori mai repede decât în mod obișnuit.
  • AdipoSlim XXL capsule sunt dovedite că reduc grăsimea abdominală cu până la 50% și că dublează numărul de calorii arse prin stimularea țesutului maro. Previne apariția efectului yo-yo.
  • Băutura NightBurn cu efect XXL este o soluție revoluționară pentru toți cei care se luptă cu pofta de mâncare crescută seara. Este dovedit că produsul stimulează metabolismul pe timpul nopții pentru a arde grăsimile eficient.
 
 

"Seara nu mai aveam poftă de mâncare";

NighBurn cu efect XXL a ajutat-o pe Tamara să suprime pofta de mâncare care apărea seara. »La începutul dietei mi-a fost teamă că va continua să îmi fie foame, în special seara în timp ce mă uitam la televizor. Dar după ce am încercat băutura NightBurn XXL am început să simt contrariul. Seara nu mai aveam poftă de mâncare.« ne spune Tamara.

"Un kilogram și jumătate pe săptămână!”

Liviu a decis să slăbească după ce a observat că kilogramele în plus îl împiedicatu să aibe o vitață normală și sănătoasă. »Un kilogram jumătate pe săptămână poate fi numit succes. A trebuit să fac găuri noi în cureaua de la pantaloni. Acesta este Succes, cu S mare!”.

316,00 RON

136,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 3-5 zile lucrătoare
Suplimente alimentar
Ingrediente:
WaterOUT XXL:CactiNea ™ [Opuntia ficus-indica) cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină], agent de umflare: dextrină de porumb, SensiDrain ™ [extract de rădăcină Sarsaparilla (Smilax officinalis) , extract de frunze de pătrunjel (Petroselinum crispum), extract de frunze de anghinare (Cynara scolymus) cu cianarină 2-5%, extract de fructe uscate de Silybum marianum, extract de rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale) cu acid clorogenic 3-5% % inulină], pulbere de suc de zmeură concentrată, aromă naturală de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de viță de vie roșie (Vitis vinifera) cu polifenoli totali 30% (conținut de sulfit> 10 mg / kg) , îndulcitor: sucraloză.
BootBurn Active XXL: agent de afânare: dextrină de porumb, extract de semințe de guarana cu cafeină 10%, L-carnitină L-tartrat, extract de fructe papaya cu 6 unități USP / mg activitate proteolitică a papainului (conține nu mai mult de 0,1% lactoză) % polifenoli și 0,5% cofeină, extract de ceai mate cu 8% cofeină, aromă naturală de mango, amestec complex B [nicotinamidă; maltodextrină; D-pantotenat de calciu; D-biotin; cianocobalamina; piridoxină clorhidrat; riboflavină; thiamin mononitrat; acid piroglic monoglutamic], agent de control al acidității: acid citric, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.
Capsule AdipoSlim XXL:Extract din portocale roșii de Sicilia var. Moro (Citrus sinensis) -400 mg (cu 4,3-4,5% de Vitamina C – 17,5 mg (22% VNR*)), extract din fruct de piper cayenne (Capsicum frutescens)- 50 mg, extract din frunze și muguri de ceai verde (Camelia sinensis) cu 95% polifenoli totali, 42% EGCG și 6% cafeină- 50 mg, antiaglomerant: concentrat de orez, vitamina B6 - 2,8 mg (200% VNR), capsule: hidroxipropil metilceluloză. *VNR= valori nutrționale de referință.
NightBurn XXL:inulina din cicoare cu 86% fibre alimentare solubile (3000 mg); dextrina din porumb cu 82-88% fibre alimentare (2080 mg); L-pidolat de calciu (200 mg calciu, 25% din VNR*); dicitrat de trimagneziu dezhidratat (magneziu 187.5 mg, 50% VNR*); extract din garcinia cambogia (800 mg) cu 60% acid hidroxicitric (480 mg), bitartrat de colina (400 mg); extract din fruct de soc (280 mg) cu 50% vitamina C (140 mg, 175% din VNR*); aroma naturala de lamaie; extract din frunze de melisa (200 mg) cu 15% acid hidroxicinamic (30 mg) și 7% acid rozmarinic (14 mg), extract din flori de musețel (100 mg); regulator de aciditate: acid citric; agent antiaglomerare: concentrat de orez; indulcitor: sucraloza; hidroclorid de piridoxina (5,6 mg, 400% din VNR*). *VNR = valori nutritionale de referinta.
Mod de utilizare:
WaterOut XXL: Se recomandă a fi consumat în prima parte a zilei, dizolvat într-un litru de apă rece. BootBurn Active XXL: Se recomandă consumul unui plic pe zi dizolvat într-un pahar cu apă rece. Pentru rezultate mai bune consumați-l înainte de activitate fizică. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare. Capsulele AdipoSlim XXL: Se recomandă consumul unei capsule pe zi cu un pahar de apă după una dintre mese. NightBurn XXL: Se recomandă consumul unui plic pe zi dizolvat într-un pahar cu apă înainte de somn. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.
Atenționări:
Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
Anunț important:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Depozitare:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.