Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

Cum poți combate căderea părului cauzată de stres?

În primul rând esențiale sunt schimbări ale stilului de viață: alimentație sănătoasă, somn mai mult și menținerea stresului sub control. Dar stilul de viață modern vine cu neajunsurile lui: timp puțin, stres ridicat, alimentație de tip fast-food...și atunci se recomandă consumarea suplimentelor alimentare care pot compensa neajunsurile.

De ce să alegi combinația AdrenaLux+ Zinc

 

Acțiune sinergică

Când organismul este supus stresului sinteza de cortizol este ridicată. În situațiile de stres nivelul de cortizol crește mult peste nivelul normal, iar dacă stresul este constant și nivelul de cortizol este constant crescut. Niveluri crescute de cortizol vor afecta activitatea tioidei, iar astfel apar dezechilibre hormonale, iar una dintre consecințele dezechilibrului hormonal este căderea părului.

Carențele de vitamine și minerale își spun și ele cuvântul atunci când vine vorba de sănătatea părului. Zincul și biotina sunt esențiale pentru a avea un păr sănătos șipentru a combate căderea acestuia.

Cele mai bune ingrediente

AdrenaLux conține o combinație de 4 ingrediente- coroana regelui, ginseng, ciuperca cordyceps și vitamina B5. Cele 3 plante din compoziție sunt adaptogeni care cresc rezitența la stres. AdrenaLux este un produs unic pe piață care are reglează nivelul de cortizol și astfel protejează organismul împotriva efectelor sale negative.

Zincul este un mineral esențial pe care organismul nu îl poate depozita, de aceea este nevoie de un aport zilnic din acest material. Printre altele, Zincul susține activ sănătatea părului, unghiilor și a peilii și stimulează sintenza naturală de cheratină. O capsulă pe zi din produsul nostru asigură doza zilnică necesară.

 

114,00 RON

69,00 RON

Stoc epuizat

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare

Supliment alimentar.
Utilizare:AdrenaLux: Se recomandă o capsulă pe zi. Zinc: Se recomandă o capsulă pe zi, după masă.

Atenționări: Dacă sunteți sensibil sau alergic la oricare dintre ingredientele produsului sau luați medicamente, consultați medicul înainte de administrare. Acest produs nu este recomandat femeilor gravide sau celor care alăptează.

Mențiuni obligatorii: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozita într-un loc întunecat și uscat, la temperaturi mai mici de 25°C.

Ingrediente:AdrenaLux: heteropolizaharide din sub formă de pudră din ciuperca Cordyceps 400 mg, extract din rădăcină de ginseng cu 6 % ginsenoizi totali 200 mg, extract din rădăcină de coroana regelui cu 3 % rosavin și 1 % salidrozid 50 mg, D-pantotenat de calciu (acid pantoteic 6 mg – 100% DZR*), agent de antiaglomerare: stearat de magneziu de origine vegetală capsule: hidroxipropil metilceluloza. Zinc (1 capsulă/pe zi): agent de afânare: dextrin de porumb, gluconate de zinc (zinc 10 mg - 100 % DZR*), agent antiaglomerate: stearate de magneziu de origine vegetală, capsule: hidroxipropil metilceluloză, culoare: dioxid de titan.*DZR= doza zilnică recomandată