60 capsule pentru 30 de zile

Supliment alimentar

Știați că , în ultimii 100 de ani obiceiurile alimentare s-au schimbat complet, iar datorită acestui fapt nevoia de vitamine, minerale și nutrienție este tot mai mare?

Oferă suport pentru sistemul imunitar și previne răcelile

Îmbunătățește starea de bine, eficient în combaterea asteniilor de primăvară

Ridică nivelul de energie

Conferă piele frumoasă și unghii puternice

Protejează împotriva stresului oxidativ și încetinește semnele vizibile ale îmbătrânirii

Reglează funcția glandei tiroide și secreția hormonală

Îmbunătățește funcționarea proceselor cognitive, elimină stările de confuzie

Contribuie la o gestionare mai bună a stresului

Reduce riscul apariției bolilor de inimă

Reduce durerile musculare și articulare

 

Cine are nevoie de aport zilnic suplimentar de vitamine și minerale?

Fiecare femeie modernă

Combinacinația de vitamine, minerale și alți nutrienți oferă sănătate și vitalitate în fiecare zi.  

Persoanele care sunt supuse des stresului

Viața femeii moderne este adesea împovărată de sarcini și situații stresante. 

Persoanele care au probleme cu glanda tiroidă

Fiecare a cincea femeie are probleme cu funcționarea corectă a glandei tiroide.[1] Funcționarea necorespunzătoare a glandei tiroide provoacă o simptomatologie neplăcută.[1] http://diagnosticni-laboratorij.si/hashimotov-tiroiditis/

Persoanele care doresc o piele frumoasă și elastică

Complexul de vitamine B încetinește apariția semnelor de îmbătrânire și de asemenea permite o creștere sănătoasă și rapidă a părului și unghiilor.  

Sportivele

Magneziul natural extras din apă de mare relaxează mușchii și previne crampele musculare. 

 

De ce nu avem un aport suficient din hrană?

Corpul uman nu poate stoca minerale și vitamine. Cu un aport zilnic de suplimente alimentare naturale cu conținut de vitamine, minerale și nutrienți vă asigurați sănătatea pe termen lung a organismului dumneavoastră și preveniți multe boli.

În zilele noastre nevoia suplimentară de vitamine și minerale este chiar mai mare decât în trecut datorită alimentației necorespunzătoare.

O sursă naturală  de vitamine sunt fructele și legumele proaspete, organice-  dar în ciuda consumării acestora, în organismul nostru nu intră suficiente vitamine și minerale datorită fenomenului de oxidare sau datorită procesului de gătire, când prin prelucrare termică se pierde o cantitate enormă de vitamine și minerale.

 
 

Din ce sursă este extras ALL IN A DAY Multivitamine pentru femei?

 

ALL IN A DAY Multivitamine pentru femei a fost creat pentru a ajută femeile să facă față provocărilor de zi cu zi. Conține o combinație 100% naturală de derivate de vitamine, minerale și nutrienți, fără conservanți și arome artificiale, care mențin sănătatea și vitalitatea organismului fiecărei  femei:

 • complexul de vitamine B obținut din extract de guava, busuioc și coajă de lămâie, care oferă o funcționare normală a organismului fiecărei femei și un metabolism activ;
 • magneziu din apă de mare, care ajută la reducerea oboselii și elimină crampele musculare;
 • extract din fruct de măceș, care conține 70% vitamine C naturală, elementul cheie al formării colagenului, menținând astfel pielea fermă și elastică;
 • seleniu natural, care ajută la funcționarea normală a glandei tiroide;
 • resveratrol din struguri roșii, care este cel mai puternic antioxidant și protejează starea de sănătate a inimii;
 • extract din rodie, care este bogat în acid elagic, sursă excepțională de antioxidanți.
 

Recomandăm utilizarea ALL IN A DAY Multivitamine pentru femei

 

Am dezvoltat ALL IN A DAY Multivitamin for Women, care conține 100% ingrediente naturale ce asigură nevoile zilnice ale fiecărei femei –indiferent de vârstă, activitate, greutate sau obiceiuri alimentare.

 • este potrivit pentru vegani, deoarece conține extract din fructe și legume, iar capsulele sunt din celuloză naturală 100%;
 • conține derivate naturale de vitamine și minerale, care asigură nevoile zilnice ale fiecărei femei;
 • cu o capsulă pe zi asigurați necesarul de vitamine, minerale și nutrienți ca și cum le-ați fi consumat din 11 fructe și 11 legume
 • o utilizare zilnică asigură cele mai bune efecte
 • nu afectează ficatul și rinichii;
 • nu irită mucoasa stomacală;
 • se absoarbe rapid și are efect de cum este ingerat.
 
 

89,00 RON

44,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 6-8 zile lucrătoare

INGREDIENTE (în 2 capsule, doza zilnică recomandată): extract de fruct de potrocala dulce cu min. 20% limonena 400 mg, extract de magneziu din apă de mare 165 mg (44% DZR*), exstraxt din coajă de rodie cu 40% acid elagic 250 mg, combinație de extract de fruct de guava, busuioc și  coajă de lămâie cu complex natural de vitamine B (acid pantoteic (vitamina B5) 5,3 mg (88,3% DZR*), niacina (vitamina B3) 4,8 mg (30% DZR*), clorid de tiamină (vitamina B1) 3,1 mg (281,8% DZR*), clorid de piridoxină (vitamina B6) 3,1 mg (221,4% DZR*), riboflavina (vitamina B2) 2,8 mg (200 % DZR*) și acid folic (vitamina B9) 98 µg (49% DZR*)) - 140 mg, exstract fruct de măceș cu 70% vitamina C 120 mg (din care vitamina C 84 mg (105% DZR*)), extract de struguri roșii cu 90% polifenoli totali și 0,12% t-resveratrol (conține sulfiți > 10 mg/kg) 50 mg, seleniu din drojdie (seleniu 60 µg (109,1% DZR*)), agent antiaglomerare: stearat de magneziu de origine vegetală, dioxid de siliciu, capsule: hidroxsipropil metilceluloza.

*DZR =doza zilnică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza recomandată este de 1 capsulă de 2 x/zi cu 200 ml de apă, după masă

AVERTISMENT: Dacă sunteți hipersensibil sau alergi la oricare dintre componentele acestui produs, înainite de a-l utiliza consultați medicul. Produsul nu este recomandat pentru femeile însărcinate sau care alăptează.

 

ANUNȚ IMPORTANT: Doza recomandaă nu trebui depășită. Suplimentele alimenatre nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată li variată. O alimentație variată și echilibrată este importantă pentru stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemțna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, le temperaturi mai mici de +25°C.