Ce hormoni îți influențează greutatea?

Fă testul aici
30 capsule pentru 30 de zile

Supliment alimentar

Amestecul puternic de ingrediente active naturale asigura funcția normală a creierului

 

Stimulează puterea de concentrare și memoria

Protejează creierul împotriva stresului

Îmbunătățește circulația pentru o funcționare optima a creierului

Crește abilitatea de a rezolva sarcinile eficient

 

Cine va beneficia cel mai mult

Persoanele care nu se pot concentra

Stilul de viață modern vine împreună cu o alimentație dezechilibrată și lipsită de nutrienții necesari bunei funcționări a organismului. Bineînțeles că și sistemul nervos va fi afectat, iar funcțiile cognitive nu vor mai funcționa normal;

Persoanele care sunt supuse des stresului

În zilele noastre stresul este parte din viața zilnică, atât la serviciu cât și acasă. Ginsengul, ingredient cu efect adaptogen, te va ajuta să treci cu succes peste siutațiile stresante

Persoanele cu activitate intelectuală intensă

În perioadele marcate de efort intelectual intens, creierula re nevoie de suport și nutrienți pentru a oferi performanțe maxime.

 

Despre Ginseng și fosfatidilserina de origine naturală

Ginsengul este un adaptogen puternic, recunoscut pentru capacitatea lui de a ajuta organismul în perioadele de stres. Dar cum acționează de fapt?

Ginsengul contribuie la o circulație normală, care este asociată cu o funcție normală a creierului. De asemenea ajută la combaterea oboselii, promovează vitalitatea și ajută la menținerea unei performanțe mentale și cognitive optime

Fosfatidilserina acționează ca și un scut, protejează creierul împotriva acțiunii dăunătoare a factorilor externi. Are efect benefic aspura puterii de concentrare, memoriei și atenției prin: contribuția la transmiterea informației intercelulare, participarea în procesarea informațiilor șisuportul oferit în procesul de regenerare neuronală.

 
 

Efectele benefice ale vitaminei B și L-carnozinei

 

Complexul de vitamine B este fundamental pentru o funcționare normal a întregului sistem nervos și pentru asigurarea transmiterii informațiilor la creier.

Niveluri adecvate din vitaminele complexului B asigură un creier sănătos și o funcție normal a sistemului nervos.

L-carnozina are rolul central de a reduce acțiunea negativă asupra proteinelor cauzată de către consumul excesiv de zahăr, problemă strâns legată de apariția stărilor de confuzie la vârste premature.

Ca antioxidant puternic, L-carnozina protejează creierul împotriva acțiunii radicalilor liberi, care altfel rr putea avea efect negativ asupra neuronilor.

Recomandăm utilizarea Clear Mind pentru că:

 
  • asigură și stimulează funcția normală a creierului
  • protejează împotriva stresului cronic și îți permite să fii tot timpul stăpân pe situație
  • consumat perioadă mai lungă, garantează obținerea unui efect mai puternic și de durată
  • nu conține cofeină sau stimulanți, nu afectează somnul
  • nu afectează ficatul și rinichii;
  • nu irită mucoasa stomacală;
 
 

109,00 RON

89,00 RON

Stoc epuizat

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 3-5 zile lucrătoare
Metode de plată:

INGREDIENTE (în 1 capsulă, doza zilnică recomandată): L-carnosine 200 mg, amestec pantentat de ingrediente, produs în Italia (fosfolipide derivate din soia îmbogățite cu fosfatidilserina) 145 mg, extract din rădăcină de ginseng cu 6-7,5% ginsenoside Rg1 100 mg, premix din complexul de vitamine B [nicotinamida (niacina 16 mg -100% DZR*); maltodextrină; D-pantotenat, calciu (acid pantoteic 6 mg - 100% DZR*); D-biotină (biotină 50 μg - 100% DZR*); cianocobalamină (vitamina B12 2,5 μg - 100% DZR*); hidroclorid  de piridoxină (vitamina B6 1,4 mg - 100% DZR*); riboflavină (vitamina B2 1,4 mg - 100% DZR*); mononitrat de tiamină (vitamina B1 1,1 mg - 100% DZR*); acid pteroilmonoglutamic (acid folic 200 μg - 100% DZR*)], agent antiaglomerare: concentrat de orez, capsule: hidroxipropil metilcelulose, colorant: dioxid de titan. 

*DZR= doza zilică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza recomandată este de 1 capsulă pe zi cu 200 ml de apă, după masă

AVERTISMENT: Dacă sunteți hipersensibil sau alergi la oricare dintre componentele acestui produs, înainite de a-l utiliza consultați medicul. Produsul nu este recomandat pentru femeile însărcinate sau care alăptează.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza recomandaă nu trebui depășită. Suplimentele alimenatre nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată li variată. O alimentație variată și echilibrată este importantă pentru stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemțna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, le temperaturi mai mici de +25°C.