Modelează-ți și tonifiază-ți corpul cu cea mai pură formă de L-carnitină de pe piață!

1+1 GRATIS aici

Avenobo Clearmind

Supliment alimentar Impulsul de care are nevoie creierul tău pentru o gândire clară și concentrare maximă

-18%

Avenobo Clearmind
 • Combate ceața mentală, stimulează o concentrare și memorie mai bună
 • Îmbunătățește performanțele mentale
 • Protejează creierul de efectele negative ale stresului
 • Contribuie la o circulație sanguină mai bună pentru funcționarea optimă a creierului

 

Disponibil: In stoc

109,00 RON

89,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Conține: 30 capsule pentru 30 de zile

Funcția creierului tău depinde foarte mult de modul în care îți îngrijești corpul. Pentru a-ți păstra mintea ascuțită, este esențial să ai o dietă echilibrată, să consumi suficientă apă, să-ți faci somnul de frumusețe și să fii suficient de activ.

Dar în condiții de stres, s-ar putea să mai ai nevoie de un impuls suplimentar pentru ca micile celule cenușii să-și facă magia. Exact asta face Clearmind!

Susține funcțiile creierului și îi oferă un impuls, permițându-ți să gândești clar și să acționezi corespunzător. Mintea ta este ca un mușchi; asigură-te că are combustibilul necesar ca să se dezvolte.

Alimentează-ți creierul, alimentează-ți mintea

Cu un amestec puternic ce conține aproape o duzină de ingrediente active, Clearmind este asigurarea completă pentru creierul tău. Îmbunătățește funcția creierului, îl protejează de stresul cronic și îți permite să fii mereu în cea mai bună formă.

Te ajută să:

 • GÂNDEȘTI CLAR: combate ceața mentală, îmbunătățește-ți memoria și concentarea, și abordează-ți sarcinile cu un minte clară
 • TE SIMȚI MOTIVAT: îmbunătățește-ți radical starea de spirit și urmează-ți visele cu o energie creativă și o viziune clară
 • FII ALERT: stimulează circulația sanguină și simte energia care îți trece prin vene, păstrându-ți mintea ascuțită
 • TE PROTEJEZI DE STRES: protejează-ți creierul de daunele provocate de stres, cu ajutorul unui amestec puternic de ingrediente atent selectate pentru un efect maxim

Cu cât mai mult timp îl consumi, cu atât mai bune vor fi rezultatele obținute.

Cum funcționează

Clearmind conține un amestec sinergic dintre cele mai pure ingrediente care lucrează spre un singur scop: să ofere suport creierului și să-l protejeze de daune, și anume:

 • FOSFATIDILSERINA:

oferă suport în protecția creierului de lumea exterioară și contribuie la o concentrare, memorie și atenție mai bună

 • L-CARNOSINA:

ajută la reduce acțiunea negativă asupra proteinelor cauzată de către consumul excesiv de zahăr, o problemă strâns legată de ceața mentală și îmbătrânirea prematură. Fiind un antioxidant puternic, protejează creierul de radicalii liberi.

 • COMPLEXUL VITAMINELOR B:

pentru menținerea unui creier sănătos și funcției normale a sistemului nervos. Deoarece joacă un rol important în numeroase procese fiziologice critice pentru sănătatea noastră, lipsa acestora ne poate expune la o varietate de boli cronice.

 • GINSENG:

pentru a ajuta organismul în perioadele de stres (proprietăți adaptogene puternice) și pentru mărirea rezistenței:

 • contribuie la o circulație normală asociată cu performanța și reacția creierulu
 • ajută la combaterea oboselii și promovarea vigilenței și vitalității
 • ajută la menținerea unei performanțe optime mentale, cognitive și de memorie.

Eliberează-ți mintea

Mintea ta este arma ta. Este timpul să îți deblochezi potențialul și să-i dezlănțui adevărata putere.

Ingrediente:

L-carnosine 200 mg, NeuroPeak® 70P - amestec pantentat de ingrediente, produs în Italia (fosfolipide derivate din soia îmbogățite cu fosfatidilserina) 145 mg, extract din rădăcină de ginseng cu 6-7,5% ginsenoside Rg1 100 mg, premix din complexul de vitamine B [nicotinamida (niacina 16 mg -100% DZR*); maltodextrină; D-pantotenat, calciu (acid pantoteic 6 mg - 100% DZR*); D-biotină (biotină 50 μg - 100% DZR*); cianocobalamină (vitamina B12 2,5 μg - 100% DZR*); hidroclorid de piridoxină (vitamina B6 1,4 mg - 100% DZR*); riboflavină (vitamina B2 1,4 mg - 100% DZR*); mononitrat de tiamină (vitamina B1 1,1 mg - 100% DZR*);
DZR* = doza zilnică recomandată

 

Mod de utilizare: 

Doza recomandată este de 1 capsulă pe zi cu 200 ml de apă, după masă


Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil sau alergi la oricare dintre componentele acestui produs, înainite de a-l utiliza consultați medicul. Produsul nu este recomandat pentru femeile însărcinate sau care alăptează.


Anunț important:

Doza recomandaă nu trebui depășită. Suplimentele alimenatre nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată li variată. O alimentație variată și echilibrată este importantă pentru stil de viață sănătos.


Depozitare:

 A nu se lăsa la îndemțna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, le temperaturi mai mici de +25°C.

Avenobo Clearmind