SLĂBIRE COMPLETĂ

Studiile clinice efectuate la cel mai înalt nivel au arătat că cei care au consumat produsele SlimJOY au:

pierdut în greutate

redus cirucmferința taliei cu 27%

au slăbit de 5 ori mai mult și de 5 ori mai repede

au ars cu 16% mai multe grăsimi

INGREDIENTE ALESE CU GRIJĂ

Fiecare extract utilizat este natural, produsele sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță în linii de producție moderne din Europa

Utilizăm cele mai bune ingrediente, care sunt eficiente și sigure pentru a fi consumate în suplimente alimentare.

Băutura WaterOUT: Amestecul natural din ingredientul activ patentat CactiNeaTM , Smilax aspera, ceai de java, pătrunjel și anghinare contribuie la eliminarea apei în excesi din organsim și stimulează detoxifierea ficatului și a tractului digestiv, pregătind corpul PENTRU PIERDEREA KILOGRAMELOR ÎN PLUS

Studiul clinic arată că subiecții studiului au pierdut cu ușurință kilogramele în plus dacă mai întâi au eliminat excesul de apă și au detoxifiat ficatul.

Butura BootBurn ACTIVE: Arzătorul de grăsimi conține ingredientul activ patentat CarnipureTM, singura formă pură de L-carnitină, produs de compania elvețiană Lonza. Aceasta acționează prin creșterea temperaturii corpului, aceasta nu este resimițită de obicei, iar astfel se accelerează arderea grăsimilor. Depozitele din jurul șoldurilor vor dispărea mai repede decât te vei aștepta..

Eficacitatea L-carnitinei este crescută prin adaus de guarana, ceai verde și mate, ingrediente dovedite că contribuie la pierderea în greutate.

98,00 RON

69,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de, 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-7 zile lucrătoare
Suplimente alimentare.
Ingrediente:

WaterOUT: pudră din fruct de opuntia cu 0.05% betalain și 0.03% indicaxatină, agentde afânare: deztrină de porumb, extract din rădăcină de Smilax aspera, extract din frunze de ceai de java cu 2% potasiu, extract din frunze de pătrunjel, aromă naturală, de zmeură, regulator de acididtate: acid citric, extract din frunze de anghinare cu 2-5% cinarină, extract din fructe de ciulinul laptelui, agent antiaglomerare: concentrat de orez, îndulcitor: sucroză.

BootBurn Active: agent de afânare: dextrină de porumb, extract din demințe de guava cu 10% cofeină, L-tartarat de L-carnitină, extract din frunze de ceai cu 95% polifenoli și 0.5% cofeină, extract din frunze de ceai mate cu 8% cofeină, regulator de acididtate: acid citric, aromă naturală de ananas, agent antiaglomerare: concentrat de orez, îndulcitor: sucroză.

Instrucțiuni de uilizare:

WaterOUT: Doza zilnică recomandată este de 1 plic într-un litru de apă, se va consuma în prima parte a zilei; De-alungul întregii zile se recomandă consumarea unei cantități suficiente de apă. BootBurn Active: Supliment alimentar care conține îndulcitor. Conține cofeină. Nu se recomandă copiilor sau femeilor gravide (conținut de cofeină: 67 mg/ plic). Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 200 ml apă, după masă

BootBurn Active: Supliment alimentar care conține îndulcitor. Conține cofeină. Nu se recomandă copiilor sau femeilor gravide (conținut de cofeină: 67 mg/ plic). Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 200 ml apă, după masă.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25