NOU- Ceai pentru ficat! Reducere specială pentru primii 100 de cumpărători!

Grăbește-te!

ESTE DOVEDITĂ ARDEREA MAI MULTOR GRĂSIMI ÎN TIMPUL MIȘCĂRII PRIN STUDIU CLINIC

Este simplu: dacă cu o jumătate de oră înainte de activitatea fizică sau mersul pe jos bei un plic din BootBurn ACTIVE, în 20 minute vei arde atâtea grăsimi ca și cum ai fi avut 100 de minute de activitate fizică!

Arzător natural de grăsimi, care ridică în mod natural temperatura coprului și promovează arderea grăsimilor:

Arde grăsimile din zona șoldurilor și a abdomenului

Promovează digestia și crește nivelul de energie

Conține L-carnitină în formă pură 100%

Reduce grăsimea din zona șoldurilor

100% L-CARNITINĂ PURĂ – UTILIZEAZĂ DEPOZITELE DE GRĂSIME PENTRU OBȚINEREA ENERGIEI

Conține ingedientul activ patentat CarnipureTM produs de compania elvețiană Lonza

Arzătorul de grăsimi conține ingredientul activ patentat CarnipureTM, singura formă pură de L-carnitină, produs de compania elvețiană Lonza. Carnitina este un amincoacid natural, foarte important pentru organismul nostru, deoarece este implicat în producerea de energie.
Acțiunea L—carnitinei a încântat oamenii de știință, puterea acestui ingredient este cu adevărat excepțională. Cu ajutorul băuturii BootBurn ACTIVE slăbim prin arderea depozitelor de grăsime mult mai repede.
Aceasta acționează prin creșterea temperaturii corpului, care nu este resimițită de obicei, astfel se accelerează arderea grăsimilor. Depozitele din jurul șoldurilor vor dispărea mai repede decât te aștepți.
Eficacitatea L-carnitinei este crescută prin adaus de guarana, ceai verde și mate, ingrediente dovedite a contribui la pierderea în greutate.

Rezultatul final și satisfacția sunt garantate!

 

Putere triplă de ardere a grăsimilor

BootBurn activ cu Carnipure® cu adaos de guarana, mate și ceai verde stimulează organismul să ardă constant grăsimile, în special în timpul mișcării. În același timp, accelerează metabolismul și ridică nivelul de energie. Deși performanțele sale nu sunt simțite de către organism, rezultatele sunt imediat vizibile. Depozitele de grăsime din jurul coapselor și abdomenului dispar mult mai repede decât te-ai aștepta..

79,00 RON

24,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare
Supliment alimentar.
Ingrediente:

agent de afânare: dextrină de porumb, extract din demințe de guava cu 10% cofeină, 500 mg L-tartarat de L-carnitină, 200 mg extract din frunze de ceai cu 95% polifenoli și 0.5% cofeină, 200 mg extract din frunze de ceai mate cu 8% cofeină, regulator de acididtate: acid citric, aromă naturală de ananas, agent antiaglomerare: concentrat de orez, îndulcitor: sucroză.

Instrucțiuni de utilizare:

Supliment alimentar care conține îndulcitor. Conține cofeină. Nu se recomandă copiilor sau femeilor gravide (conținut de cofeină: 67 mg/ plic). Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 200 ml apă, după masă.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25.

GREUTATE NETĂ: 45 g

BootBurn ACTIVE