EFECT CLINIC DOVEDIT DE ARDERE A GRĂSIMILOR

Conține ingrediente active naturale, care ridică temperatura internă a corpului și măresc consumul de calorii chiar și în timpul odihnei. Corpul tău va crede că trebuie să consume mai multă energie chiar și atunci când stai – asigură-te că arzi caloriile în modul XXL!

BootBurn ACTIVE XXL ridică temperatura internă a corpului în mod natural. Chiar dacă efectul său nu se simte, rezultatele se văd. Grăsimea de pe burtă și de pe șolduri va dispărea mai repede decât crezi.

Arzător natural de grăsimi, care ridică în mod natural temperatura coprului și promovează arderea grăsimilor:

Arde grăsimile din zona șoldurilor și a abdomenului

Promovează digestia și crește nivelul de energie

Conține L-carnitină în formă pură 100%

Reduce grăsimea din zona șoldurilor

100% L-CARNITINĂ PURĂ

ingredientul Brevetat Carnipure ™ de la producătorul elvețian Lonza.

Arzătorul de grăsime conține ingredientul activ Carnipure ™, singura formă pură de L-carnitină, produs de producătorul francez Lonza, pe care s-au efectuat mai multe studii clinice care i-au dovedit eficacitatea.
L-carnitina este un aminoacid esențial care facilitează transformarea grăsimilor în energie; astfel încât organismul să nu le stochează sub formă de depozite de grăsime.
Compania elvețiană Lonza este prima și singura companie din lume care a reușit să producă carnitină cu L-carnitină 100% pură - fără să adauge carnitină sintetică - D-carnitina.

Puterea papaya și gustul proaspăt de mango!.

Papaya conține enzima papaina, care ajută la descompunerea proteinelor și grăsimilor. Deoarece proteinele sunt mai accesibile organismului, ele pot fi folosite mai ușor pentru regenerare și pentru construirea musculaturii care ajută la arderea mai multor calorii.
 

Ingrediente naturale ultra eficiente

Guarana este recunoscută ca un arzător de grăsime excepțional, datorită efectului termogen. Vitaminele din complexul B ajută la descompunerea grăsimilor, astfel încât acestea afectează și viteza de scădere în greutate.

Ceaiul mate ajută la descompunerea grăsimilor și previne acumularea lor. Ceaiul verde blochează absorbția grăsimilor. Aceasta înseamnă că organismul nostru nu stochează grăsimi inutile.

59,00 RON

39,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de, 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-7 zile lucrătoare
Supliment alimentar.
Ingrediente:

agent de afânare: dextrină de porumb, extract de semințe de guarana cu cafeină 10%, L-carnitină L-tartrat, extract de fructe papaya cu 6 unități USP / mg activitate proteolitică a papainului (conține nu mai mult de 0,1% lactoză) % polifenoli și 0,5% cofeină, extract de ceai mate cu 8% cofeină, aromă naturală de mango, amestec complex B [nicotinamidă; maltodextrină; D-pantotenat de calciu; D-biotin; cianocobalamina; piridoxină clorhidrat; riboflavină; thiamin mononitrat; acid piroglic monoglutamic], agent de control al acidității: acid citric, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucroză.

Instrucțiuni de utilizare:

Supliment alimentar care conține îndulcitor. Conține cofeină. Nu se recomandă copiilor sau femeilor gravide (conținut de cofeină: 67 mg/ plic). Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 200 ml apă, după masă.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25.

GREUTATE NETĂ: 45 g