Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Brain Boost

Supliment alimentar Limitele sunte doar în mintea ta. Trezește-ți mintea și elimină barierele!

Brain Boost
 • Energie maximă
 • Putere de concentrare
 • Super memorie
 • Efect mai lung de 8 ore
 • Toate acestea pentru prețul unei cafele pe zi

 

Stoc epuizat

39,00 RON
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Ghidul nostru electronic pentru sănătate și nutriție include sfaturi despre cum să-ți formezi obiceiuri sănătoase noi, o listă de exerciții și o mulțime de rețete delicioase. Este gratuit la fiecare achiziție!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca Sensilab, pentru rezultate mai rapide!

Viața de student poate fi foarte obositoare și surmenantă. Lucrările practice, examenele...toate fac parte din rutina zilnică, dar uneori timpul tot nu este suficient pentru a putea învăța totul.

Am ascultat dorințele studenților și am creat produsul Brain Boost.

Brain Boost este o băutură care stimulează creierul, crește energia și puterea de concentrare, elimină stresul. Învățatul nu va mai fi o problemă și vei avea și timp liber.

Brain Boost vă oferă:

 • Efect imediat
 • Acțiunea durează mai mult de 8 ore
 • Acțiunea produsului este dovedită chiar și la utilizare pe termen sucrt
 • Se utilizează simplu și rapid
 • Conține 5 ingrediente active, dintre care sunt 4 sunt nootropice naturale
 • Aromă revigorantă de lămâie
 • Nu conține gluten, lactoză sau OMG
 • Toate acestea la prețul unei cafele pe zi

Brain Boost cele mai bune ingrediente pentru cele mai bune rezultate:

Bean'ergy®

Bean'ergy® este o microcapsulă naturală patentată de cofeină anhidră. Acest tip de cofeină este imediat absorbită, iar efectul asupra organismului este maxim pentru mai mult de 5 ore. Cofeina se leagă de receptorii de adenozină din creieri, astfel  previne oboseala  și crește vigilența. Aceasta va crește citeza proceselor cognitive și va facilita învățarea.

Guarana (Paullinia cupana)

Guarana este o sursă de cofeină. Spre deosebire de cofeina din cafea, cea din guarana este absorbită lent și uniform în organsim.

Guarana crește eficiența în activități, oferă reacții rapide și crește atența la detalii, conform unor studii efectuate aceasta ar îmbunătăți inclusiv activitatea intelectuală.

Suntheanine®

Suntheanine® este o formă patentată de L-teanina, un aminoacid care este un nootrop natural și pe care îl regăsim în ceaiul verde.

L-teanina calmează fără să provoace somnolență și este extrem de eficientă în procesul de învățare intensivă. În combinație cu cofeina stimulează capacitatea mentală și reduce neliniștea.

Coroana regelui (Rhodiola rosea)

Coroana regelui este o plantă binecunoscută și este subiectul cercetorilor clinice de peste 35 de ani. Aceasta funcționează ca un adaptogen, ceea ce înseamnă că crește rezistența organsimului la stres.

Coroana regelui de asemnea revigorează și calmează, îmbunătățește performanța mentală și fizică, îmbunătățește starea de spirit și stimulează procesele de gândire.

Amestec din complexul de vitamine B

Carențele de vitamine din complexul B se manifestă și prin lipsa de energie, încapacitatea de concentrare, difucultăți de învățare, tulburîri de somn, iritabiliate... De aceea am adăugat în Brain Boost compelxul de vitamina B care va asigura un nivel ridicat de energie și funcționarea optimă a sistemului nervos.

Supliment alimentar cu îndulcitor.

INGREDIENTE: (într-un plic) agent de afânare: gumă de acacia, extract din semințe de guarana cu 10% cofeină 500 mg (cofeină 50 mg), aromă naturală de lămâie, contrat din suc de lămâie sub formă de pudră, Bean'ergy® [cofeină dezhidratată microcapsulată] 100 mg (cofeină 88 mg), Suntheanine ® [L-teanină 100 mg], agent de reglare a acidității: acid citric, extract din rădăcină de coroana regelui cu 3% rosavine și 1% salidrozide 50 mg, amestec din complexul de vitamine B [nicotinamide (niacină 16 mg – 100% DZR*); agent purtător: maltodextrină; D-pantotenat de calciu (acid pantoteic 6 mg – 100% DZR*); D-biotină (biotină 50 µg – 100% DZR*); cianocobalamină (vitamina B12 2,5 µg – 100% DZR*); hidroclorid de piridoxină (vitamina B6 1,4 mg – 100% DZR*); riboflavină (vitamina B2 1,4 mg – 100% DZR*); mononitrat de tiamină (vitamina B1 1,1 mg – 100% DR*); acid pteroilmonoglutamnic (acid folic 200 µg – 100% DZR*)] 50 mg, agent antiaglomerare: fibre de orez, îndulcitor: sucraloză.
*DZR = doza zilnică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 200 ml de apă după masă.

ATENȚIONARE: Dacă sunteți sensilbil sau alergi la vreunul dintre ingediente sau consumați medicamente, consulați-vă cu medicul dumneavoastră înainte de utilizare. Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor gravide sau care alăptează.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25°C.

Geutate netă: 18,9 g

Brain Boost