Britta: "Sunt mult mai calmă și am mai multă energie!"

Problemele cu care s-a confruntat Britta erau cele pe care mulți dintre noi le cunoaștem: excesul de greutate, oboseala, balonarea și somnul de proastă calitate, pentru a numi doar câteva dintre ele. 

Ți se pare cunoscut? 

Noi credem că da!

*Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.

Ajutor, totul este în neregulă cu corpul meu! 

Britta se descrie ca având o siluetă normală, de dimensiuni medii. Ceea ce a deranjat-o multă vreme au fost schimbările de dispoziție, oboseala regulată și incapacitatea de a adormi, precum și stresul crescut ca urmare a celor de mai sus.

Deși Britta știa exact că o dietă mai sănătoasă și exercițiile fizice ar ajuta la rezolvarea multora dintre probleme, pur și simplu nu găsea timp și energie pentru a face ceva în acest sens. Lucrănd în domeniul vânzărilor și fiind o personă ocupată, care nu are aproape deloc timp liber, a deveni ea însăși pur și simplu nu părea o opțiune realistă.

De vină sunt dezechilibrele hormonale!

Ceea ce Britta nu știa era că dezechilibrul hormonal, un simptom al secolului XXI, era responsabil pentru problemele ei. Motivul din spatele acestuia constă în faptul că avem estrogen in exces; iar condiția în care există un exces de estrogen în corpul nostru se numește dominanță estrogenică.

Aceasta poate fi cauzată de xenoestrogeni, sau de perturbatori hormonali (endocrini). Aceste substanțe chimice artificiale au o structură chimică similară cu cea a estrogenului și imită funcțiile acestuia în organism.

Unde pot fi găsiți acești perturbatori?

Perturbatorii hormonali pot fi găsiți în lucruri la care probabil că nu v-ați fi gândit niciodată: în carnea și lactatele crescute în mod convențional, în terapia de substituție hormonală, în unele șampoane și săpunuri, în balsamurile de rufe și în microplasticele care sunt acum prezente peste tot - de la sticlele de apă la toate alimentele noastre.

Și care sunt consecințele dominației estrogenului?

Toate problemele cu care s-a confruntat și Britta: grăsime abdominală, balonare, celulită, oboseală și o lipsă generală de motivație.

Primele rezultate văzute deja după două săptămâni*!


Din fericire, Britta a descoperit EstroLux pe rețelele de socializare și, după câteva luni de utilizare, consideră că este un produs cu un bun raport calitate-preț. Britta a observat deja primele schimbări după două săptămâni; "Dorm mai mult dimineața și sunt mult mai relaxată la serviciu".

Mai mult, se simte mult mai calmă și are mult mai multă energie, totul datorită lui EstroLux, un detoxifiere hormonală naturală cu acțiune 3 în 1 care ajută la restabilirea echilibrului hormonal. Britta adaugă: "L-aș recomanda cu siguranță!"

Dezechilibrul hormonal este o problemă larg răspândită

După ani de cercetări, Sensilab a fost mândră să lanseze o soluție pentru problemele larg răspândite, cauzate de nivelurile excesive de estrogeni. EstroLux blochează, dezactivează și elimină excesul de estrogeni. 

100% natural!

Glandline EstroLux este un produs cu ingrediente active naturale care echilibrează nivelul de estrogen și susține sănătatea ficatului și detoxifierea. Nu conține hormoni sau soia, are extract de broccoli, roiniță, chlorella (alga detoxifiantă), precum și vitamina B6.

*Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.