Corpul tău nu prezintă semne de infecție cu candida. Cu toate acestea, este bine să o ții sub control, așa că îți recomandăm să urmezi o cură de 10 zile cu produsul SymBiotic +.

Felicitări! Candida prezentă în corpul tău este în limitele recomandate.

Candida este o micoză inofensivă, care este prezentă în corpul uman. Problemele apar atunci când, din cauza stilului de viață necorespunzător, se multiplică excesiv.

Felicitări pentru rezultatul obținut, acesta relevă faptul că, în general, trăiești sănătos și ai grijă de corpul tău. Când micoza se află în limite normale, calitatea vieții este bună. Prin urmare se recomandă să ai grijă de organismul tău și să păstrezi un echilibru pentru a-ți menține organismul sănătos. Este de asemenea recomandat, ca soluție rapidă, dacă iei antibiotice sau dacă mănânci alimente care au mult zahăr și gluten pentru o perioadă mai lungă de timp să ai grijă de organismul tău cu prebiotice și probiotice.

Experții Sensilab recomandă:

Suplimentul alimentar SymBiotic + conține o combinație câștigătoare de probiotice și prebiotice, care asigură un efect sinergetic. Probioticele mențin echilibrul acid-alcalin în tractul digestiv, contribuie la funcționarea optimă a enzimelor digestive și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Bucură-te de beneficiile produsului Symbiotic+!

  • reglează echilibrul acido-bazic la nivelul colonului,
  • protejează tractul digestiv înainte de introducerea agenților patogeni,
  • susține activitatea și reproducerea microflorei intestinale naturale,
  • îmbunătățește regenerarea mucoasei intestinale,
  • promovează absorbția de minerale vitale (calciu, magneziu, fier)
  • are un efect pozitiv asupra optimizării digestiei.