Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Carni Fit 1+3 GRATIS

Supliment alimentar Capsule cu L-carnitine care stimulează arderea grăsimilor, îmbunătățește raportul mușchi/grăsime și asigură grăbirea slăbirii

Carni Fit 1+3 GRATIS
 • Mai multă grăsime arsă;
 • Slăbire mai rapidă;
 • Un raport de greutate mai bun între mușchi și grăsime;
 • O regenerare mai bună după antrenament, datorită circulație accelerate a sângelui

 

Disponibilitate: În stoc

316,00 RON
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Conține

4x 60capsule, pentru 120 zile/ 4 luni de utilizare

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Obține gratuit un ghid nutrițional conține rețete delicioase pentru slăbire și o mulțime de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să-ți modelezi silueta în cel mai scurt timp. În plus, am creat un program video gratuit de antrenamente cu durata de 4 săptămâni pentru a-ți tonifia întregul corp!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca SlimJoy, pentru rezultate mai rapide!

Carni Fit, L-carnitina cu cea mai mare putere de ardere a grăsimilor, dovedită clinic!

L-carnitina care stimulează arderea unei cantități mai mari de grăsime, îmbunătățește raportul de greutate între mușchi și grăsime și asigură pierderea straturilor de grăsime mai mult. Fără conservanți, gluten, coloranți sau alți alergeni. Puritate absolută!

 • Mai multă grăsime arsă;
 • Slăbire mai rapidă;
 • Un raport de greutate mai bun între mușchi și grăsime;
 • O regenerare mai bună după antrenament, datorită circulație accelerate a sângelui

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

L-carnitina pură, în comparație cu alte produse fără grăsimi, oferă rezultate mai rapide, mai sigure și mai bune.

În timpul slăbirii, activitatea fizică face diferența. Dacă vrei un corp subțire, este necesară o activitate fizică. L-carnitina este un supliment alimentar esențial pentru a-ți atinge scopul, dar nu lua orice produs!

Carni Fit este o inovație elvețiană bazată pe puritatea carnitinei. Studiile multidisciplinare au arătat că Carni Fit ajută la scăderea accelerată a greutății și la regenerarea musculară după antrenament. Conține un amestec de 500 miligrame de L-carnitină, extract de semințe de guarana și cofeină, ingrediente care, în sinergie, ard grăsimi și contribuie la pierderea excesului de kilograme.

 • Îmbunătățește raportul dintre grăsime și mușchi, pentru un corp mai frumos conturat
 • 20 de minute de exercițiu provoacă arderea grăsimilor, ca de obicei în 100 de minute
 • Arde cu până la 16% mai multă grăsime în timpul mișcării
 • Slăbești de până la 5 ori mai repede
 • Cel puțin 4 ore de ardere a grăsimilor crescute după consum
 • Accelerează metabolismul și funcționează chiar și în repaus

Carni Fit acționează în două moduri. Garantează transformarea grăsimii în energie (mușchi) și arderea grăsimilor datorită transportului crescut de acizi grași în mitocondrii, mai rapid decât 16%. De asemenea, inhibă acumularea de acizi grași în citoplasmă în afara mitocondriilor, ceea ce cauzează toxicitatea și acumularea de grăsimi.

L-carnitina mărește rezultatele antrenamentului și îmbunătățește starea generală. În sala de sport crește rezistența la antrenament. Privindu-te în oglindă, vei observa mușchii mai bine definiți și mai puține straturi de grăsime.

Mod de consum:Doza recomandată este de 2 capsule pe zi, după micul dejun și după prânz.

[Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a pierde în greutate, este important să ai o dietă normală și echilibrată și un stil de viață sănătos.]

Carni Fit

Ingrediente: Carnipure® [L-Carnitină L-tartrat) 736 mg. (L-carnitină 500 mg.), Extract de semințe de guarană cu 10% cofeină 440 mg., Agent anti-aglomerare: săruri de magneziu ale capsulelor acizilor grași: hidroxipropilmetilceluloză. Carnipure TM este o marcă comercială a Lonza Corporation.

Mod de utilizare: Doza recomandată este de 2 capsule pe zi, după micul dejun și după prânz.

Atenționări: În caz de hipersensibilitate sau alergie la una dintre substanțele prezente în produs sau în cazul utilizării altor dispozitive medicale, consultați medicul înainte de utilizare. Conține cofeină (conținut de cofeină: 2-6 mg, / capsulă). Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. Recomandat pentru utilizare de către persoanele cu vârsta peste 18 ani.

Anunț important: 

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozita într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de 25 °C.

Greutate netă: 41,3g

Ingrediente active În 2 capsule
Carnipure TM [L-Carnitină L-tartrat] 736 mg.
- L-Carnitină 500 mg.
Extract de guarana 440 mg.
Cofeină 44 mg.

Carni Fit 1+3 GRATIS