Ajutor, vreau să slăbesc!

Click aici

Studiile confirmă că funcționează

 

Eșantionul de persoane care au consumat CiderFit au eliminat grăsmea consumată de trei ori mai mult decât eșantionul care a consumat placebo.

 

EFECT TRIPLU DE SLĂBIRE

Îmbunătățește digestia

Reduce numărul de calorii consumate

Stimulează arderea mai multor grăsimi

CUM ACȚIONEAZĂ

Oțetul de cidru de mere este bine cunoscut pentru efectele sale benefice, dar ce știi despre restul ingredientelor?

Extractul din fructul de cactus este cunoscut pentru reducerea aportului de calorii, accelerarea slăbirii și blocarea absorbției de grăsimi

Extractul din fructul de kiwi este produs din fructe nemodificate genetic, cu fibre și probiotice

Rădăcina de cicoare este o sursă excelentă de fibre ce stimulează digestia

Nalbă pentru scaune regulate

Vitamina C pentru un surplus de energie

Brusture pentru stimularea digestiei grăsimilor

TRADIȚIE + ȘTIINȚĂ = CiderFit STRONG

Chiar și bunicile noastre știau despre multiplele benefici ale oțetului din cidrul de mere – este un ajutor de nădejde în slăbire. Minusul? Gustul, oțetul nu este cel mai plăcut aliment pentru a fi consumat ca atare.

De asemenea, dacă vei consuma oțet din cidru mere pentru mult timp poți afecta sănătatea dentară. Din acest motiv îți recomandăm să alegi CiderFit STRONG! Are un gust delicious de mere, nu afectează dinții și are toate beneficiile oțetului din cidrul de mere

79,00 RON

39,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 3-5 zile lucrătoare
Supliment alimentar.
Ingrediente active:

Ingrediente:

Inulină de cicoare cu 86% fibre alimentare solubile, pulbere de fructe kiwi cu 4500 AU de actinidină, extract de rădăcină de brusture, extract de nalbă, pudră din oțet de cidru de mere cu 5-6% acid acetic, aromă naturală de mere, extract de suc din cladodiul fructului de cactus cu 40-60% polizaharide totale, L-ascorbat de sodiu, regulator aciditate: acid citric, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

Instrucțiuni de uilizare:

Doza zilnică recomandată este de 1 plic (5 g). Se dizolvă prin agitare viguroasă într-un pahar cu apă (de preferință 250 ml) după masă. Se amestecă bine pentru a se dizolva în totalitate.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25

GREUTATE NETĂ: 50 g