Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

CIDERFIT ȘI SLĂBIREA - ÎN NUMERE

 

Pe lângă oțetul din cidru de mere, CiderFit este îmbogățit si cu extracte din kiwi, brusture, nalbă, fruct de cactus, și fibre din cicoare ceea ce îl face un produs perfect pentru slăbire. Eșantionul care a consumat CiderFit a arătat rezultate spectaculoase, comparativ cu eșantionul placebo.
*[Rezultatele pot varia. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.]

 

EFECT TRIPLU DE SLĂBIRE

Îmbunătățește digestia

Reduce numărul de calorii consumate

Stimulează arderea mai multor grăsimi

CUM ACȚIONEAZĂ

Oțetul de cidru de mere este bine cunoscut pentru efectele sale benefice, dar ce știi despre restul ingredientelor?

Extractul din fructul de cactus este cunoscut pentru reducerea aportului de calorii, accelerarea slăbirii și blocarea absorbției de grăsimi

Extractul din fructul de kiwi este produs din fructe nemodificate genetic, cu fibre și probiotice

Rădăcina de cicoare este o sursă excelentă de fibre ce stimulează digestia

Nalbă pentru scaune regulate

Vitamina C pentru un surplus de energie

Brusture pentru stimularea digestiei grăsimilor

PURIFICĂ-ȚI SISTEMUL ȘI REDU DIMENSIUNEA TALIEI

Când corpul este încărcat cu toxine nu poate arde grăsimi eficient . Grăsimea are tendința de a se acumula în jurul taliei și în zona abominală. Formula inovativă cu oțet din cidru de mere, fruct de cactus, brusture, cicoare, nalbă și extract de kiwi acționează ca o mătură care curăță sistemul digestiv!

Consumând Ciderfit regular, sistemul tău digestiv va fi fără toxine și datorită fibrelor din fructul de cactus grăsimile consumate nu vor putea fi absorbite. CiderFit va stabiliza apetitul și te va ajuta să resimți sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Rezultatul? Fără baloare, digestie mai bună, mai puține grăsimi absorbite și progres în slăbire!

Disponibilitate: În stoc

79,00 RON

36,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Supliment alimentar.
Ingrediente active:

Ingrediente:

Inulină de cicoare cu 86% fibre alimentare solubile, pulbere de fructe kiwi cu 4500 AU de actinidină, extract de rădăcină de brusture, extract de nalbă, pudră din oțet de cidru de mere cu 5-6% acid acetic, aromă naturală de mere, extract de suc din cladodiul fructului de cactus cu 40-60% polizaharide totale, L-ascorbat de sodiu, regulator aciditate: acid citric, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

Instrucțiuni de uilizare:

Doza zilnică recomandată este de 1 plic (5 g). Se dizolvă prin agitare viguroasă într-un pahar cu apă (de preferință 250 ml) după masă. Se amestecă bine pentru a se dizolva în totalitate.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25

GREUTATE NETĂ: 50 g

CiderFit STRONG – băutură pe bază de oțet de mere