Elimină perturbatorii hormonali

Află cum aici

Cold Combat

Supliment alimentar Consolidează sistemul imunitar și îmbunătățește rezistența la răceală și gripă.

-29%

Cold Combat
 • Sprijină sistemul imunitar
 • Combinație excelentă de soc negru, Andrographis paniculata , beta-glucani, vitamina C
 • Reduce oboseala și elimină stările de epuizare
 • Conține un nivel ridicat de antioxindați care protejează celulele de stresul oxidativ 


 

59,00 RON

42,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare
Metode de plată:

CONȚINUT: 60 Capsule

Protejați-vă împotriva răcelii și gripei!

Cold Combat conține o combinație excepțională de soc negru, extract de Andrographis paniculata , beta-glucan și vitamina C. Combinația de extracte naturale consolidează sistemul imunitar înainte de sosirea vremii reci.

Cold Combat este destinat pentru cei care:

 • Doresc să-și consolideaze sistemul imunitar
 • Sunt predispuși la răceli frecvente
 • Sunt frecvent în contact cu persoane bolnave (personal medical, educatori, preofesori) …

Consumând regulat produsul Cold Combat vă veși consilida sistemul imunitar, vă veți îmbunătăți rezistența ogranismului și veți reduce frecvența răcelilor și gripei. Astfel veți aștepta zilele reci plini de sănătate, energie și fără batistă!

Cum Cold Combat consolidează sistemul imunitar?

Socul negru

Timp de secole, fructele de pădure au fost folosite ca și remediue pentru răceală, gripă și febră. Extractul de fructe de soc negru conține o mulțime de anthocyanide, antioxindați naturali foarte puternici care stimulează sistemul imunitar deoare boabele de soc negru:

 • Conțin de 5 ori mai multe anthocyanide decât afinele,
 • Conțin de 2 ori mai mulți antioxindați decât merșoarele
 • Și au un efect mai puternic decât Echinacea.

Socul negru are o influență imensă asupra sistemului imunitar și ajută în atenuarea simptomelor răcelii în câteva zile.

Beta-glucan

Beta-glucani sunt polizaharide naturale care sunt parte a peretului celor de la drojdii. Sunt fibre insolubile și există studii care sugerează că aceștia joacă un rol important în întărirea imunității.  Mecanisumul de acțiune al acestora este prin legarea în intenstin la macrofage, iar apoi în sânge se declanșează răspunsul imun al organismului.

Andrographis paniculata

Această plantă, mai puțin cunoscută în Europa, este una dintre acele plante folosite în medicina ayurvedică pentru a crește rezitența organismului. Recent proprietățile aceste plante sunt utilizate chiar și în medicina modernă datorită capacității imunostimulatoare. Această plantă crește în India și Sri Lanka și este indispensabilă în infecții respiratorii superioare, febră și simptome de gripă.

Vitamin C

Vitamin C este o substanță esențială pentru organismul uman, ceea ce înseamnă că trebuie să fie consumată zilnic în cantități adecvate. Vitamina C ajută la:

 • Funcționarea optimă a sistemului imunitar
 • Protejarea celulelor de stresul oxidativ (radicali liberi)
 • Reducerea stărilor de oboseală

În timpul perioadelor cu vreme rece este important să avem un aport de vitamina C mai ridicat ca de obicei, acest lucru va ajuta la reducerea frecvenței, duratei și severității răcelilor prin întărirea sitemului imunitar.

Capsululele Cold Combat conțin o combinație de elemente care vă ajută să preveniți răceala și vor lucra pentru dumneavoastră!

INGREDIENTE (2 capsule/pe zi):  extract de fructe de soc negru cu conținut de anthociani 900 mg, extract din părțile aeriene ale Andrographis paniculata  cu min. 20% androgrpholide 200 mg, 70% beta-glucan 1,3-1,6 izolat din drojdia Saccharomyces cerevisiae 140mg, acid ascorbic (vitamina C 160 mg- 200% *DZR) agent antiaglomerant: stearat de magneziu, capsulele sunt pe bază de plante: hidroxipropil metilceluloza

*DZR= Doza zilnică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza recomandată este de  2 capsule/ zi cu 200 ml de apă , o capsulă după micul dejun și o capsulă dupa cină.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

AVERTISMENT: Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare din componentele produsului, consultați medicul înainte de utilizare. Acest produs nu este protrivit pentru femeile gravide și mamele care alăptează.

DEPOZITARE: Anu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 grade Celsius. 

Cold Combat