Elimină perturbatorii hormonali

Află cum aici

Core One

Supliment alimentar Băutură premium îmbogățită cu multivitamine pentru îmbunătățirea performanței generale.

-11%

Core One
 • Oferă suport pentru tot corpul
 • Oferă instantaneu un impuls de energie, care se menține pe o durată îndelungată
 • Contribuie la stimularea funcțiilor creierului și creșterea concentrării
 • Oferă protecție împotriva stresului

 

189,00 RON

169,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare
Metode de plată:

Conține 30 plicuri pentru 30 zile

Cu viața agitată pe care o ducem în ziua de azi, este greu să fii mereu în formă. Încercăm să combinăm munca, viața de familie și cea socială, iar acest lucru poate pune o presiune mare asupra corpului tău, drept consecință adesea să te simți epuizat. Combinat cu o alimentație nesănătoasă, fumatul și consumul alcoolului, acest lucru poate duce rapid spre o deficiență de nutrienți esențiali pentru buna funcționare a organismului. Dar Core One te poate ajuta!

Amestecul perfect de nutrienți pentru a te menține în formă bună

Core One este o băutură multivitamină de generație nouă, îmbogățită cu vitamine, minerale, probiotice, antioxidanți și stimulatoare de energie. Aprovizionează corpul cu nutrienții esențiali, inclusiv electroliți, permițându-i să funcționeze la maxim. În acest fel, îți poți debloca potențialul real, îmbunătăți performanțele și deveni cea mai bună versiune a ta în fiecare zi.

Cu un mix sinergic de ingrediente naturale puternice, îți oferă tot de ce ai nevoie ca să fii mai bun, mai rapid și mai puternic decât ai fost ieri:

 • 13 VITAMINE ESENȚIALE:

100% din valoarea zilnică recomandată pentru performanțe maxime

 • 3 MINERALE ESENȚIALE:

pentru o mai bună absorbție a vitaminelor

 • COLINĂ:

nutrient esențial pentru funcția normală a ficatului și corpului, precum și sprijinirea mecanismului de apărare a organismului

 • 9 TULPINI DE CULTURI PROBIOTICE:

pentru o digestie mai bună și microbiota intestinală echilibrată

 • ANTIOXIDANȚI PUTERNICI:

pentru tinerețe și vitalitate de lungă durată

 • CAFEINĂ & L-TEANINĂ:

pentru un impuls energetic de lungă durată, funcție optimă a creierului și creșterea nivelului de concentrare

 • GINSENG SIBERIAN:

un adaptogen revoluționar, cunoscut pentru suportul oferit corpului în lupta cu stresul fizic și emoțional, stimulează sistemul nervos și cardiovascular, contrbuie la un somn mai bun, și stimulează o activitate mentală și cognitivă optimă


Cu toată puterea înainte

Core One îți hrănește corpul și mintea cu amestecul perfect de:

 • NOOTROPICI pentru o creștere a funcției creierului
 • ADAPTOGENI pentru combaterea stresului
 • PROBIOTICE pentru o sănătate mai bună a intestinului și funcția normală a corpului și creierului

Mergi dincolo de limitele tale cu o băutură puternică, îmbogățită cu nutrienți care te vor ajută să obții performanțe maxime și să-ți atingi obiectivele mai rapid.

Ingrediente:
agent de afânare: dextrină de porumb, citrat de magneziu, Megaflora 9 Evo [amidon de porumb; maltodextrină de porumb; fructooligozaharide; inulină; dextrina de porumb; clorura de potasiu; proteine vegetale hidrolizate; sulfat de magneziu; tulpini bacteriene: Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus plantarum W1, Lactobacillus plantarum W21, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W19; enzima amilaza; aromă de vanilie sub formă de pudră; sulfat de mangan], bitartrat de colină, praf din concentrat de suc de lămâie, aromă naturală de lămâie, L-ascorbat de calciu, extract de ginseng sibian subteran cu 0,8-2% eleutheroside (B+E), extract din semințe de struguri cu 95% polifenoli totali și 40% OPC (conținut de sulfiți>10 mg/kg), L-teanină, mix multivitaminic [acetat de DL-alfa-tocoferil; nicotinamida; acetat de retinil; D-pantotenat, calciu; D-biotin; cianocobalamina; purtător: maltodextrină; colecalciferol; clorhidrat de piridoxină; clorhidrat de tiamină; riboflavină; fitomenadionă; acid pteroilmonoglutamic], regulator de aciditate: acid citric, gluconat de zinc, cafeină, drojdie îmbogățită cu seleniu, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

Mod de utilizare:
Supliment alimentar care conține îndulcitor. Conține cofeină. Nu se recomandă copiilor sau femeilor gravide (conținut de cofeină: 50 mg/ plic). Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 250 ml apă, după masă. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.

Atențonări:
Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25.

Greutate netă: 180 g

Core One