RETRAGEREA PREVENTIVĂ A UNUI SUPLIMENT ALIMENTAR PROVENIT DE LA FURNIZORUL NEXIRA DIN FRANȚA

 Stimați clienți, pe baza notificării furnizorului nostru, Nexira (Frantața) că una dintre materiile prime, extractul de scinduf, prezintă un defect, am decis să blocăm următorul supliment alimentar din motive de precauție::   

  • Diabetyn x60 capsule 
  • Lot: 2100309 
  • Exp: 03/2023 

Dacă aveți acest produs acasă, vă rugăm să nu îl consumați - aruncați-l. Vă vom rambursa banii pe cardul pe care l-ați folosit pentru achiziție. În cazul în care ați plătit în numerar la livrare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@sensilab.ro care să conțină codul IBAN și codul SWIFT, astfel încât să vă putem transfera banii.

De asemenea, vă vom rambursa contravaloarea, chiar dacă nu aveți chitanța doveditoare.

Abaterea de la calitatea așteptată a produsului a fost cauzată de furnizorul de materii prime, Nexira, Franța, care ne-a informat cu privire la abaterile de nivel. Asigurarea compoziției corespunzătoare a materiilor prime este responsabilitatea exclusivă a furnizorului de materii prime. În calitate de furnizor responsabil de suplimente alimentare, SENSILAB ia toate măsurile de precauție necesare și asigură protecția consumatorilor în conformitate cu reglementările în vigoare.

Ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat. 

 

Ljubljana, 2.6. 2021