MODELEAZĂ-ȚI CORPUL CU EXERCIȚII FIZICE

Acest antrenament de 28 de miunte îți va face sarcina de a pierde kilogramele în exces mai simplă, iar în plus îți vei modela corpul. Mușchii contribuie la arderea țesuturilor adipoase și intensifică metabolismul. Rezultatul acestui exercițiu va fi un corp bine conturat și tonifiat. Dacă vei executa aceste exerciții zilnic vei observa rezultate vizibile în timp foarte scurt.

Antrenamentul de 28 de minute este împărțit în 4 secțiuni, fiecare cu o durată de 7 minute. Fiecare set este format din 3 exerciții, care se repetă de 15x.

 

SECȚIUNEA 1 Antrenamentul cardio

1. Stai în picioare, în poziție de drepți cu mâinile întinse pe lângă corp. Apoi se ridică mâinile și se încercă atingerea unui punct de maxim. Se revin la poziția inițială.

2. Cu degetele de la mâna dreaptă se atinge piciorul stâng, apoi cu degele de la sânga se atinge piciorul drept. Mâinile se întind la maxim în aer.

3. Execuți un salt înalt cu brațele ridicat în aer, apoi cobori în poziția de flotare și menții 15 secunde.

 

SECȚIUNEA 2 Antrenament pentru abdomen

1. Întinde-te pe spate, îndoaie picioarele la 90 de grade și încoardă mușchii abdominali. Ridici capul de la podea și alternativ împingi cotul drept în genunchiul stâng, și cotul stâng în cel dreapt.

2. Tot din poziția culcat pe spate se ridică picioarele vertical în aer, se ridică trunchiul cu ajutor mușchilor abdominali și se ating picioarele cu degetele de la mâini.

3. Așează-te în poziția de flotări, asigurându-te că poziția coloanei vertebrale este dreaptă. Aduci cotul drept spre genunchiul stâng, apoi cotul stâng la dreaptul.

 

SECȚIUNEA 3 Antrenament pentru brațe

1. Sprijină-ți brațele pe un raft, scau mic, etc. și execută ridicări ale trunchiului cu spatele drept și fesele încordate.

2. Cobori în poziția de push-up, menții spatele drept și faci ridicări de trunchi.

3. Începe din poziția de flotări și adoptă poziția de plank, menții plank și apoi revii în poziția de flotare, întinzând brațele unul câte unul.

 

SECȚIUNEA 4 Antrenament pentru picioare și fese

1. Din poziția de flotari aduci alternativ câte un genunchi la brațul opus.

2. Utilzând un scaun mic, sau stepper execuți coborâri și urcări alternative, ridicând câte un genunchi la piept.

3. Din poziția de drepți cu picioarele ușor depărtate execuți sărituri menținând picioarele întinse.