Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

FlexiForce gel

Gel cu efect răcoritor care ameliorează durerile musculare sau articulare!

-20%

FlexiForce gel
 • Ameliorează durerile musculare sau articulare
 • Gel cu efect răcoritor imediat
 • Foarte ușor de utilizat
 • Absorbție crescută, miros plăcut
 • Reduce inflamațiile
 • Efect dovedit

 

Stoc epuizat

49,00 RON

39,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Conține: 100 ml

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Ghidul nostru electronic pentru sănătate și nutriție include sfaturi despre cum să-ți formezi obiceiuri sănătoase noi, o listă de exerciții și o mulțime de rețete delicioase. Este gratuit la fiecare achiziție!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca Sensilab, pentru rezultate mai rapide!

FlexiForce conține o combinație de 3 ingrediente active, alcool, mentol și eucaliptol care, combinate au efect puternic de răcire și calmare a durerii de la nivelul mușchilor și articulațiilor:

Alcoolul- încălzește suprafața pielii

Mentolul- acțiune analgezică

Eucaliptolol- efect de răcorire prin inhibarea receptorilor termici din piele

FlexiForce este recomandat pentru:

 • ameliorarea durerilor asociate cu înaintarea în vârstă
 • ameliorarea durerilor provocate de entorse, suprasarcină  sau contuzii.
 • reducerea inflamațiilor de la nivelul tendoanelor
 • reducerea durerilor articulare cauzate de distrugerea cartilajului
 • reducerea rigidității și creșterea mobilității articulațiilor

FlexiForce gel are un miros plăcut și se absorbe rapid..

Olga: FlexiForce gel chiar ajută!
 

»Utilizez regulat Flexiforce gel pentru coloană, genunchi și umeri. Din propria experiență vă spun că FlexiForce chiar ajută, de a ceea vă recomand să îl folosiți. Corpul vă va mulțumi, indiferent de vârstă” Olga.« Olga, 70 ani

Ingrediente: apă purificată, alcool, mentol, glicerină, ulei esențial de eucalipt, carbopol, trietanolamina, Briliant Blue FCF

Utilizare: pentru uz extern. De 3-4 ori pe zi se aplică și se masează ușor zona dureroasă. După utilizare spălați-vă pe mâini. Pentru un efect optim se recomandă utilizarea timp de 7 zile.

Avertismente: Pentru uz extern. A nu se înghiți. A nu se inhala. A nu se utiliza la copii cu vârsta mai mică de 6 ani. Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați. Nu utilizați pe pielea rănită. Nu utilizați pe răni post-opratorii. Nu utilizați dacă sunteți alergic la vreunul dintre ingrediente. A se evita contactul cu ochii și membranele mucoase. În cazul apariție reacțiilor de hipsersnesibilitate sau a contactului accidental cu membranele mucoase se recomandă să clătiți bine cu apă curată. Nu păstrați sau utilizați produsul în zone care sunt aproape de surse de căldură. În cazul apariției efectelor secundare întrerupeți utiliarea produsului.

Sfaturi pentru depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură. Utilizați în termen de 12 luni de la deschidere. Produsul deschis care depășește termenul de 1 an se recomandă a se preda unităților farmaceutice pentru distrugere.

Greutate netă: 100 ml

FlexiForce gel