Ajutor, vreau să slăbesc!

Click aici

Cerin Acne Treatment

Supliment alimentar Capsule pentru o piele sănătoasă, fără acnee și imperfecțiuni!

Cerin Acne Treatment
  • Combinație de lactoferină, extracte vegetale naturale, vitamine și minerale
  • Contribuie la menținerea unei pieli sănătoase și curate
  • Promovează regenerarea peilii și un flux sanguin normal la nivelul epidermei
  • Funcționare dovedită încă din prima lună de utilizare

 


 

69,00 RON

59,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 3-5 zile lucrătoare
Metode de plată:

Conține: 30 capsule

Mai mult de 90% dintre adolescenți au probleme cu pielea și se confruntă cu acnee. Însă acneea nu este doar o problemă a adolescenților, aceasta poate apărea la orice vârstă.

Capsulele Cerin Acne Treatment conțin o combinație inovatoare, care are o abordare integrată în ceea ce privește formarea și eliminarea acneei.

Cerin Acne Treatment conține complexul de proteine naturale lactoferine, în combinație cu extracte din plante (coada calului, violete sălbatice, bioflavonoide citrice, ghimbir, piper negru), vitamine și minerale (vitaminele A, B1, B2, zinc și cupru).

Combinația de ingrediente active previne formarea de coșuri, vindecă zonele deja inflamate și calmează inflamațiile. Capsulele acționează din interior spre exterior, promovează procesul de regenerare a celulelor pielii și contrbuie la detoxifierea pielii.

5 reguli de aur pentru tratarea pielii cu predispoziție acneică

Pentru a avea o piele sănătoasă și fără coșuri, am pregătit 5 reguli care trebuie urmate cu rigurozitate în ritualul de îngrijire zilnică a pielii.

  • Alegeți doar produse cosmetice de calitate și suplimente alimentare potrivite pielii dumneavoastră
  • Este importantă o îngrijire regulată a pielii, dimineața și seara, în fiecare zi!  
  • Nu stoarceți coșurile!
  • Mențineți o dietă sănătoasă, hidratați-vă suficient! Este indicat a se consuma 2 litri de lichide pe zi. Înlocuiți orice altă băutură cu apa.
  • Efectuarea de exerciții fizice regulate! Exercițiile fizice efectuate în aer curat vor îmbunătăți aspectul pielii.

 

INGREDIENTE (în 1 capsulă, doza zlinică recomandată): gluconat de zinc, extract uscat din părți aeriene de coda calului cu 7% dioxid de siliciu – 110 mg, lactoferine (din lapte) – 100 mg, extract uscat din părți aeriene de violete sălbatice– 60 mg, extract din potrocale amare 98% hesperidină, D-biotină 1% pe maltodextrină, palmitat de retinol, citrat de cupru, agent antiaglomerare: stearat de magneziu, extract din fructul de piper negru cu 95% piperină, hidroclorid de tiamină, capsule: hidroxsipropil metilceluloza, colorant: dioxid de titan, oxid de fier galben. 

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza recomandată este de 1 capsula pe zi cu 200 ml apă după masă.

ATENȚIE: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs, înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Nu este recomandat dacă luați anticoagulante.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25