Ajutor, vreau să slăbesc!

Click aici

Teethtox - pudră de albire a dinților

Pudră din cărbune activ din coaja de cocos pentru dinți mai albi și o respirație proaspătă!

Teethtox - pudră de albire a dinților
  • Cel mai sigur produs de albire- puterea naturii
  • Acționează blând asupra smalțului dinților și gingiilor
  • Efect încă de la prima utilizare
  • Îți albește zâmbetul cu câteva tonuri
  • Elimină petele și bacteriile
  • 100% organic, fabricat în UE


 

69,00 RON

59,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 3-5 zile lucrătoare
Metode de plată:

CANTITATE: 20g

BUCURĂ-TE DE REZULTATE VIZIBILE

Cu fiecare utilizare vei avea un zâmbet mai luminous și strălucitor. Deoarece este natural și are acțiune blândă, pudra de albire TeethTox este sigură pentru o utilizare zilnică.

Nu doar că îți va face zâmbetul mai frumos, dar ingredientele 100% naturale au și o putere uimitoare de curățare.

TEETHTOX ESTE APROBAT DE CĂTRE EXPERȚI

 

Zâmbetul este primul lucru pe care îl observăm la o persoană. Dinții albi și îngrijiți sunt un simbol universal al frumuseții și un semn de sănătate. Secretul unu zâmbet sănătos este o îngrijire corespunzătoare.

Unele alimente și alegeri ale stilului de viață pot cauza pătarea dinților. Cărbunele activ este un ingredient natural care îndepărtează blând acest tip de pete de pe suprafața dinților. Alături de utilizarea pastei de dinți normale, a periatului regulat și vizitelor la medicul stomatolog, cărbunele activ ajută la menținerea unui zâmbet frumos.  

Marjana Brezigar, specialist în igienă orală 

ZÂMBETUL LUI SPUNE TOTUL

CALITATEA ÎN CARE POȚI AVEA ÎNCREDERE

TeethTox nu conține fluoride și conservanți – doar ingrediente naturale pentru o curățare perfecta. A fost dezvoltat, testat și îmbunătățit în colaborare cu un laborator independent din UE.

FAQ

Î: Este pudra de albire a dinților TeethTox sigură pentru utilizare?

R: Da. Este foarte eficientă, și în același timp blândă cu dinții și gingiile tale. Comparativ cu albitorii artificialiI, pudra TeethTox nu afectează țesuturile moi și nici smalțul. Deoarece nu absoarbe sărurile de calciu din compoziția dinților, pudra TeethTox va acționa blând și îi va albi progresiv.  

Dar, dacă ai dubii, te rugăm să te consulți cu medical stomatolog.

î: Cât de des ar trebui să folosesc pudra TeethTox?

R: Un test efectuat în laboratoarele J.S. Hamilton a arătat că plantele și condimentele conținute de TeethTox menâin în mod natural sănătatea dinților și gingiilor. Poți utiliza oricând pudra pentru a-ți împrospăta respirația. Pentru rezultate maxime de albire îți recomandăm o utilizare zilnică. Încetează utilizarea când vei obțien rezultatele dorite și repeat la nevoie.

Î: Pentru ce perioadă de timp ar trebui să utilizez pentru cele mai bune rezultate?

R: Ideal, ar trebui utilizat pentru 14 zile. Repetă tratamentul la nevoie.

Î: Care sunt ingredientele din pudra de albire TeethTox?

R: Pudra noastră conține coajă din nucă de cocos 100% organică, iar plus conține un amestec organic de ghimbir, cuișoare și scorțișoară și un strop de eucalypt pentru a asigura o respirație proaspătă.  

Î: Nu ai găsit răspuns la toate întrebările tale?

R: Trimite-ne un mesaj pe adresa de email info@sensilab.ro, și vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebare.

CUM SE UTILIZEAZĂ

  • Umezește-ți periuța de dinți și introdu-o în pudra TeethTox.
  • Periază pentru 3 - 5 minute.
  • Pentru a nu îngreuna curățarea chiuvetei, se recomandă utilizarea unei căni eliminmarea resturilor.

Am combinate cărbunele cu ingrediente 100% naturale: pudră organică de ghimbir, carbo active din coajă de nucă de cocos, pudră organică de cuișoare, scorțioară și eucalipt

Am amestecat cărbune din coajă de nucă de cocos premium, fin măcinat cu pudră de ghimbir organic, scorțișoară, cuișoare și eucalipt, pentru a crea cea mai bună experiență la fiecare periaj al dinților. Pudra va albi dinții, îndepărta petele ș va oferi o respirație proaspătă.

Instrucțiuni pentru utilizare: Se va umezi periuța de dinți și apoi se va introduce ușor în pudra TeethTox, dinții se vor peria ca de obicei. Este important a se peria suficient de lung,după dinalizare se va clăti gura cu apă din abdundență. Chiuveta nu va rămâne pătată dacă se va curăța temeinic. Produsul se va utiliza de 2 ori pe zi, pentru o perioadă limitată de timp. După fiecare utilizare se va clăti gura. A se reduce la minim ingurgitarea.

Atenționări: Produsul nu se recomandă femeilor gravide. Recomandat doar persoanelor adulte. Recipientul se va închide după fiecare utilizare.

Ingrediente: ZINGIBER OFFICINALE ROOT POWDER, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK POWDER, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD POWDER, CHARCOAL POWDER, EUCALYPTUS OBLIQUA LEAF POWDER, EUGENOL.