NOU- Ceai pentru ficat! Reducere specială pentru primii 100 de cumpărători!

Grăbește-te!

Hepafar pachet complet

Supliment alimentar Capsule revoluționare cu efect dovedit de detoxifiere a ficatului. Suficient pentru 30 de de zile de detoxifiere!

-57%

Hepafar pachet complet

Beneficii:

 • Combinație revoluționară patentată din amestec de amurariu și fosofolipide pentru un efect de detoxifiere maxim
 • Efectul de curățare al ficatului este de 10 ori mai puternic*
 • Acțiune 3 în 1: detoxifiază, regenerează și întărește ficatul
 • Elimina toxinele din organism
 • Bogat în fibre, care au proprietatea de a lega toxinele și de a le elimina
 • Cu gust natural de lămâie 

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]


 

207,00 RON

89,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare
Metode de plată:

Conține: 60 capsule + 15 plicuri

Stresul zilnic, lipsa somnului, o dietă nesănătoasă, consumul de alcool, fumatul, prea puțină activitate fizică... toate acestea afectează sănătatea ficatului nostru. 

Problema cea mai mare este că mulți dintre noi nici nu sunt conștienți că suferă de ficat gras. 

Ce faceți când vă doare capul? Majoritatea dintre noi iau o pastilă împotriva durerii.

Și ce faceți dacă aveți ficat gras?

Când ne doare capul, suntem conștienți de durere. Știm că ceva este greșit și putem acționa. Dar ficatul nu doare, asa ca majoritatea dintre noi nu vor face nimic decât în momentul când simt că ceva nu merge bine. 

Ficatul: singurul organ care nu poate fi înlocuit!

Mulți oameni ignoră importanța ficatului. Știm cu toții unde este inima și că nu putem supraviețui fără ea. Pe de altă parte, doar câțiva știu unde este ficatul și ce rol are.

Dacă ficatul nostru încetează să funcționeze, mai putem supraviețui doar 3 zile! Deși putem primi o inimă artificială, un ficat artificial nu există deoarece acest organ are peste 500 de sarcini vitale pe care nimic nu le poate replica.

Ficatul nu doare, dar ne oferă semnale de alarmă.

Ficatul gras nu este doar o consecință a excesului de greutate. Peste 66% dintre persoane sunt expuse riscului. Trebuie să vă detoxifiați neapărat dacă:

 • Aveți adesea stări de oboseală
 • Volumul abdomenului este mărit,
 • Aveți probleme cu pierderea în greutate,
 • Vă lipsește energia,
 • Aveți o digestie neregulată,
 • Colesterolul și trigliceridele au un nivel ridicat. 

Cel mai bun aliat al ficatului!

Deoarece noi dorim ca ficatul dumneavoastră să fie sănătos, am pregătit capsulele Hepafar forte, cu efect triplu:

 • Detoxifiază și contribuie la eliminarea eficientă a toxinelor din organism și ficat,
 • Regenerează toate celulele ficatului și asigură o funcționare normală a acestora
 • Fortifică ficatul, astfel încât acesta să poată elimina toate toxinele acumulate. 

Dovedit științific că are efect de 10x mai puternic.

Hepafar forte conține o formă patentată de armurariu. Pentru o absorbție ridicată, produsului i-au fost adăugate fosfolipide.

Acest lucru permite ficatului să absoarbă extractul de armurariu de 10x mai bine și să ofere un efect de 10x mai puternic, comparativ cu alte produse.  

Fibrele și detoxifierea ficatului

Nu este suficient să detoxifiem eficient ficatul cu capsulele Hepafar forte. Trebuie de asemenea să avem grijă de detoxifierea întregului organsim. În acest context, un rol important îl joacă băutura cu fibre de acacia.

Fibrele hidrosolubile din băutura Hepafar fiber au triplu efect, care ajută la eliminarea toxinelor din corp și îmbunătățirea funcției ficatului. 

Ce pot face într-o lună?

În termen de o lună, ficatul poate fi regenerat semnificativ sau "degresat", dar numai dacă se urmează acești 2 pași:

 • evitarea expunerii la toxine; ceea ce înseamnă că avem grijă la stres, nutriție și să avem activitate fizică regulată.
 • detoxifierea sa fie susținută cu capsulele Hepafar Forte și cu băutura Hepafar Fiber. 

Pentru rezultate optime, se recomandă urmarea unui tratament de detoxificare mai intens timp de 3 luni.

Utilizatori satisfăcuți:

Hepafar este soluția pe care au gasit-o mii de oameni. Formula deoasebită din componența produsului i-a ajutat, cum niciun alt produs nu a reușit.

 

Printre utilizatorii satisfîcuți este și Marcel, care cu ajutorul Hepafar a reușit să rezolve problema kilogramelor în plus care s-au acumulat mai ales în zona burții. După câteva luni de consumare a produsului Hepafar și modificare ușoar a obiceiurilor alimentare a obținut rezultate surprinzătoare:  a putu din nou să îmbrace hainele mărimea M, pe care nu le mai purtase de câțiva ani!

 

 

 

Soniei de 44 ani i-a spus medicul că trebuie să reducă nivelul de colesterol, altfel va trebui să îi prescrie medicamente. Pe site-ul nostru a găsit produsul Hepafar Forte, pe care l-a consumat timp de câteva luni. a observat că niveluld e colesterol a scăzut și în plus a slăbit și câteva kilograme.

 

 

 

Ilie  este mare amator de ducliuri. Dar la un moment dat kilogramale acumulate și balonarea l-au determinat să caute o soluție pentru problemele sale. Nefiind consumator de alcool nu s-a gândit c problema lui ar putea fi tocmai ficatul  gras. După câteva săptămâni de utilizare a produsului Hepfar Forte aobservat schimbări mari:  s-a redus balonarea, a început să piardă kilograme și s-a simțit mult mai bine.  

 

 

 

 

HEPAFAR FORTE

Ingrediente: extract din frunze de anghinare cu 2,5% cinarină – 700 mg, HEPAforte complexTM (complex silibin-fosfatidilcolin) – 160 mg, succinat de D-alfa tocoferol natural (vitamina E) – 48 mg (400% DZR*),extract din fruct de piper negru cu 95% piperină – 10 mg, agent anti-aglomerare: concentrat de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloză.

Utilizare: Se recomandă consumarea a 2 capsule pe zi, 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara, după masă cu un pahar de apă.

Atenționări: Dacă suntei hiperalergic la ingredientele produslui sau consumați medicamente, recomandăm consultarea medicului înainte de utilizare. Produsul nu se recomandă femeilor gravide sau care alăptează.

Anunț important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu trebui să înlocuiască o dietă variață și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozit într-un spați întunecat și uscat la temperaturi mai mici de + 25°C.

 

HEPAFAR FIBERS

Ingrediente: fibre alimentare solubile din guma de acacia cu 90% – 7100 mg, pudră concentrată din lămâie -1000 mg, inulină din cicoare cu 95% fibre alimentare solubile – 1000 mg, extract din fructe de rozmarin cu 7% acid rozmarinic – 500 mg, aromă naturală de lămâie, regulator de aciditate: acid citric, agent anti-aglomerare: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

Utilizare: Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat într-un pahar cu apă, de preeferință dimineața. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.

Atenționări: Dacă suntei hiperalergic la ingredientele produslui sau consumați medicamente, recomandăm consultarea medicului înainte de utilizare. Produsul nu se recomandă femeilor gravide sau care alăptează.

Anunț important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu trebui să înlocuiască o dietă variață și echilibrată și un stil de viață sănătos. 

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozit într-un spațiu întunecat și uscat la temperaturi mai mici de + 25°C.

Hepafar pachet complet