Holestop

Supliment alimentar. Formulă nouă, îmbunătățită care contribuie la reducerea nivelului de colesterol din sânge.

Holestop
 • Combinație din extract de anghinare, măsline, usturoi, colină și drojdie din orez roșu
 • Contribuie la menținerea nivelului normal de lipide și colesterol din sânge
 • Potrivit pentru persoanele care au niveluri crescute de lipide și colesterol în sânge
 • Formulă îmbunătățită


 
59,00 RON

Stoc epuizat

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 6-8 zile lucrătoare

Colesterolul este o substanță asemănătoare grăsimilor, care este introdus în organism în principal, prin intermediul produselor alimentare de origine animală. În organism colesterolul este produs de către ficat. Colesterolul are un rol important în sinteza vitaminei D și a acizilor biliari. Problema apare atunci când organismul acumulează prea mult colesterol.

Statisticile arată că 60% dintre persoane au la un moment dat probleme cu nivelul ridicat de colesterol. Nivelul crescut de colesterol conduce la boli cardiovasculare și este principala cauză de mortalitate în țările dezvoltate.  

Colesterolul nu este doar o problemă a persoanelor în vârstă și a celor cu exces de greutate corporală. Cu niveluri ridicate se confruntă din în ce mai des și persoanele tinere și active. Indiferent că doriți să îmbunătățiți nivelul lipidelor și a colesterolului din sânge sau doriți să preveniți creșterea acestora de un real ajutor sunt capsulele Holestop.

Holestop acționează în mod natural

 • Încetinește procesul de încărcare cu colesterol și lipide în peretele vasului de sânge
 • Contribuie la eliminarea excesului de colesterol din ficat
 • Reglează nivelul de colesterol și lipide din sânge
 • Menține sănătatea cardiovasculară

Holestop conține ingrediente active, care au o acțiune complementară care contribuie la reglarea nivelului de colesterol și lipide din sânge.

Capsulele conțin:

 • extract anghinare, care promovează detoxifierea ficatului și ajută la reglarea nivelului de lipide din sânge,
 • extract de măsline, este o sursă bogată de polifenoli (de exp. hidroxitirosol), care contribuie la protejarea lipidelor din sânge împotriva stresului oxidativ. Radicalii liberi pot deteriora lipidele din sânge și pot favoriza atașarea acestora de peretele vascular, iar în consecință determina apariția bolilor cardiovasculare. 
 • extract de usturoi, care are efect pozitiv asupra sănătății sistemului cardiovascular, menținând de asemenea un nivel normal de colesterol în sânge.
 • drojdie din orez roșu, este o sursă de monacolină K, care contribuie la menținerea nivelurilor normale de colesterol din sânge
 • colină, care este un nutrient foarte important, componentă a membranelor celulare, face parte din complexul de vitamine B și ajută la menținerea funcției optime a ficatului, contribuie la metabolismul lipidelor în organism. 

Grăsimile din sânge

Se vorbește despre colesterolul bun (HLD) și despre colesterolul rău (LDL).

 • HLD(high density lipoprotein) este ncesar în formarea membranelor celulelor sănătoase, funcționarea normală a hormonilor, formarea vitaminei D în piele, ajută procesul digestiv, oferă echilibru sistemului nervos 
 • LDL (low density lipoprotein), este depus pe peretele vaselor de sânge. În cazul în care nivelul acestuia este crescut, crește și riscul de infarct miocardic și de accident vascular cerebral, prin urmare, valorile colesterolului și ale trigliceridelor din sânge trebuie să fie menținute în limite normale.

Trigliceridele sunt grăsimi libere. Un nivel ridicat de trigliceride este asociat cu aterosleroza. Persoanela care au niveluri ridicate de al trigliceridelor au de asemenea nivel ridicat de colesterol, ceea ce indică valori mari ale colesterolului LDL și valori mici ale coleserolului HDL.

Care sunt valorile normale ale colesterolului?

Colesterol total - mai mic de 5,0 mmol/L

LDL (rău) - mai mic de 3,0 mmol/L

HDL (bun) - mai mare de 1,0 mmol/L

Trigliceridie - mai mic de 2,0 mmol/L

Sensilab sfătuiește

Rezolvarea problemei nivelului ridicat de colesterol și trigliceride se poate face în două moduri. Prin creșterea colesterolului bun sau prin reducerea colesterolului rău. În cele mai multe cazuri se rezolvă printr-un stil de viață sănătos:

 • Alimentație sănătoasă, se recomandă evitarea alimentelor care conțin acizi grași saturați și carbohidrați  simpli
 • Menținerea unei greutăți corporale normale, ceea ce înseamnă că indicele de masă corporală (IMC) trebuie să fie între 18,5 și 25 unități.
 • Efectuarea de activitate fizică regulată
 • Hidratare corespunzătoare ( 2 litri zilnic)

De asemenea, un rol important în scaderea nivelului de colesterol îl au renunțarea la fumat și limitarea consumului excesiv de băuturi alcoolice, cât și eliminarea stresului din viața de zi cu zi

INGREDIENTE (în 2 capsule/doza zilnică recomandată): extract uscat din frunze de anghinare cu 2-5% cinarina 400 mg, extract de măsline cu min. 3% hidroxitirosola 200 mg, bitartrat de colină (colină 82,5 mg), drojdie din orez roșu cu min. 3% monacolina K 130 mg, extract din usturoi deodorizat cu min. 1% alicina 100 mg, agent antiaglomerare: stearat de magneziu de origine vegetală, capsule: hidroxsipropil metilceluloza, colorant: diozid de titan, oxid de fier galben.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandat este de 1 capsulă de două ori cu 200 ml apă, după masă.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

ATENȚIONARE: Dacă sunteți alergic la vreunul dintre componentele produsului sau consumați medicamente, înainte de a consuma produsului consultați medicul. Produsul nu este recomandat femeile însărcinate sau care alăptează și persoanelor care consume medicamente pentru reducerea nivelului de colesterol.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25

Produse asemănătoare