Modelează-ți și tonifiază-ți corpul cu cea mai pură formă de L-carnitină de pe piață!

1+1 GRATIS aici

ImuniTRI pachet complet

Supliment alimentar Cea mai bună combinație de ingrediente active pentru un sistem imunitar puternic și un răspuns rapid la infecții. Dacă te vei îmbolnăvi în timpul utilizării regulate a produselor ImuniTRI, îți vom returna banii!

-50%

ImuniTRI pachet complet
  • întărește sistemul imunitar
  • singurul program care oferă un efect de 100% dacă iei toate produsele în același timp
  • cea mai bună combinație de ingrediente active pentru sistemul imunitar
  • 100% garanție
 


 

Stoc epuizat

157,00 RON

79,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

1x Imunostar, 1x Gripostop, 1x cutie capsule Cold Combat

În acest an nu vei răci.

Nu trebuie să îți mai fie frică! Produsele reprezintă principalele și singurele căi prin care poți să-ți protejezi sistemul imunitar împotriva virușilor, bacteriilor și microbilor. Fiecare dintre ele are un rol cheie și nu se poate înlocui pe celălalt.

Dacă ai grijă să le iei pe toate 3 în același timp, poți fii sănătoasă și plin de vitalitate iarna asta. Acesta este avantajul nostru și principala diferență dintre ImuniTRI și alte produse concurente.

Dacă răcești, îți dăm banii înapoi.

În acest an, pregătește-te pentru sezonul rece din timp. Noi credem în această oferta atât de mult încât dacă răcești în timpul tratamentului cu ImuniTRI, îți vom returna banii.

Ana nu își permite să răcească

„De obicei, cu cât simt mai tare stresul și epuizarea, cu atât pot îndura frigul mai puțin." Cu toate că Ana răcește de mai multe ori pe an, ea nu poate rămâne acasă un timp mai îndelungat pentru a se reface. "Lucrez ca freelancer, nu am o slujbă permanentă și nu îmi pot permite să rămân acasă și să nu muncesc din cauza frigului."

De aceea, băutura ImunoStar, oferă toate substanțele nutritive esențiale pentru un sistem imunitar puternic care poate să răspundă rapid și eficient la atacul microbilor. În scopul de a sprijini îndeajuns sistemul imunitar, GripoStop oferă o protecție imediată împotriva virușilor și a bacteriilor iar Cold Combat, care întărește sistemul imunitar, îmbunătățește rezistența si reduce frecvența răcelilor si a gripei.

Singurul program care oferă un efect 100%

Pachetul complet ImuniTRI este tot ce ai nevoie în sezonul răcelilor. Programul consolidează toate cele trei linii de apărare ale organismului:

1. Funcționează efectiv pe prima ta linie de apărare, unde împiedică intrarea bacteriilor și a virușilor în organism

Bacteriile și virușii intră în organism prin membranele mucoase din nas, gură, intestin subțire, tract urinar sau piele. Consolidează membrana mucoasă a corpului și împiedică accesul virusilor și bacteriilor pe ușa din față.

GripoStop opreste virușii și bacteriile, deoarece întărește prima linie de apărare - membrana mucoasă- cu ingrediente naturale. Astfel, în organism pătrund mai puțini microbi, fiind interceptați eficient de membranele mucoase.

2. Hrănește anticorpii de pe a 2-a linie de apărare și le crește puterea.

Anticorpii sunt construiți din aminoacizi. Dacă nu există suficienți aminoacizi în organism, nici anticorpii nu vor fi suficienți. Asta înseamnă că și în fața celui mai slăbit virus, lupta este deja pierdută. Adăugă aminoacizi în corpul tău.

Pentru anticorpi puternici, recomandăm o băutură zilnică de ImunoStar, care oferă 7 vitamine esențiale + 7 minerale + 7 aminoacizi cu toate substanțele nutritive esențiale pentru a crea o armată puternică de anticorpi care poate răspunde în număr mare microbilor.

De fapt, ImunoStar hrănește anticorpii, astfel încât să se poată multiplica în număr suficient.

3. A 3-a linie de apărare accelerează atacul împotriva virușilor și bacteriilor

Celulele imunitare trebuie să reacționeze mai repede decât virușii și bacteriile. Dacă celulele imune sunt lente, lupta este pierdută, deoarece virușii și bacteriile se reproduc rapid. Cea mai bună activare și o reacție imediată a celulelor imune la în combaterea virușilor și bacteriilor se realizează cu beta-glucan.

Vă recomandăm capsulele naturale Cold Combat care pregătesc organismul pentru a se proteja 24 de ore pe zi împotriva virușilor și a bacteriilor pe timp de iarnă. Cold Combat conține ingrediente care pregătesc organismul pentru atac, iar principalul ingredient activ este beta-glucanul, derivat din drojdia de panificație.

Corpul nostru vede beta-glucanul ca un element străin și provoacă sistemul imunitar să atace. De fapt, beta-glucanul este inofensiv pentru corpul nostru. Astfel sistemul imunitar este deja înarmat atunci când întâlneste viruși și bacterii dăunătoare. Pe scurt, Cold Combat este o pregătire excelentă pentru sistemul imunitar, în stilul -Nimic nu ne poate surprinde!

 

Sfatul experților despre pachetul ImuniTRI

Tamara Rodica, dietetician

Sistemul imunitar luptă mereu pe trei linii defensive. Prima este membrana mucoasă, care trebuie întărită împotriva virușilor și a bacteriilor, apoi cea a anticorpilor, iar a treia este rata răspunsului imun. Pachetul ImuniTRI consolidează toate cele trei linii de apărare, așa că îl recomand tuturor celor care nu doresc răceli sau boli în această iarnă.

David Držečnik, farmacist

Produsele ImuniTRI ne întăresc imediat sistemul imunitar și îl păstrează pe tot parcursul vieții. Când luăm cele trei produse împreună, nu vom simți simptomele de răceală sau gripa, dar dacă sistemul nostru imunitar este sensibil, simptomele vor dispărea mai repede și în același timp vor fi mai puțin intense.

GripoStop

INGREDIENTE: agent de îngroșare: dextrină de porumb, concentrat din fructe de zmeură, extract din flori de tei, extract din fructe de soc cu 10% antocianine, extract din frunze de verbină, aromă de zmeură naturală, extract din fructe de măceș cu 70% vitamina C, agenți de ajustare a pH-ului: acid citric, agent antiaglomerat: concentrat de orez, indulcitor: sucraloza.

MOD DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandată este 1 plic dizolvat în 20 ml de apă fierbinte (70-80 ° C), înainte de culcare.

AVERTISMENT: Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare din componentele produsului, consultați medicul înainte de utilizare. Acest produs nu este protrivit pentru femeile gravide și mamele care alăptează.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: Anu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 grade Celsius. 

Greutate medie: 18 g.

Cold Combat

INGREDIENTE (2 capsule/pe zi):  extract de fructe de soc negru cu conținut de anthociani 900 mg, extract din părțile aeriene ale Andrographis paniculata  cu min. 20% androgrpholide 200 mg, 70% beta-glucan 1,3-1,6 izolat din drojdiaSaccharomyces cerevisiae 140mg, acid ascorbic (vitamina C 160 mg- 200% *DZR) agent antiaglomerant: stearat de magneziu, capsulele sunt pe bază de plante: hidroxipropil metilceluloza

*DZR= Doza zilnică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza recomandată este de  2 capsule/ zi cu 200 ml de apă , o capsulă după micul dejun și o capsulă dupa cină.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

AVERTISMENT: Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare din componentele produsului, consultați medicul înainte de utilizare. Acest produs nu este protrivit pentru femeile gravide și mamele care alăptează.

DEPOZITARE: Anu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 grade Celsius. 

ImunoStar Rapid

INGREDIENTE (1 plic/zi): L-glutamina 3000 mg, L-arginina hidrochlorid (L-arginina 2,000mg), L-lizina hidrochlorid (L- lisina 1,000mg), taurina 1000mg, lactat de magneziu (magneziu  100mg-27% DZR*), glicina 700mg, agent de aglomerare: sorbitol, l-metionina 500mg, arome: polietilen glicol, L- acid ascorbic (vitamina C 300mg- 375% DZR*), aroma de potrocala, L-cisteina hidrocholrid monohidrat (L-cisteina 100mg), îndulcitor: polivinilpirlidon, DL- alfa tocoferil acetat (vitamina E 30 mg- 250% DZR*), gluconat de zinc (zinc 10 mg- 100% din DZR*), selenium din drojdie (100 mcg- 182% DZR*), aroma de lămâie, beta-caroten, gluconat de mangan (mangan 2 mg- 100% DZR*) molibdat de sodiu ( molibden 50 mg- 100% DZR*), cianocobalamina (vitamina B12 9 mg- 360% DZR*), riboflavina (vitamina B2 4.2 mg 300% DZR*). Piridozina (vitamina B6 4,5 mg- 321% DZR*), citrat de cupru (cupru 1000mg- 100% DZR*), acid pteroilmonoglutamin (folat 400mg- 200% DZR*), Clorida hexhidrata de crom (50 mg crom- 125% DZR*)

*DZR = doza zlinică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza recomandată este 1 plic pe zi cu 200 ml apă sau suc, după una dintre mese.

ATENȚIE: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs, înainte de utilizare consultați medicul.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25

 
 
ImuniTRI pachet complet