Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

Kickstart DETOX

Supliment alimentar Pregătește-ți corpul pentru slăbire!

-57%

Kickstart DETOX

Avanataje principale:

  • Detoxifiază întreg corpul
  • Pregătește corpul pentru o slăbire eficientă și sănătoasă
  • Reduce retenția de apă
  • Elimină toxinele din corp


 

69,00 RON

29,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare
Metode de plată:

Nu există slăbire fără detoxifiere

De prea multe ori uităm că baza unui slăbit sănătos și eficient este detoxifierea. Pentru ca slăbitul să fie eficient și de durată este nevoie ca toxinele să fie eliminate din corp, iar astfel procesul de ardere al grăsimilor va decurge natura, fără schimbări drastice.

Detoxifierea nu este doar benefică procesului de slăbire, o detoxifiere corectă va îmbunătăți starea generală de sănătate și implicit calitatea vieții.

Cum acționează KickStart Detox?

Pentru o detoxifiere eficace este nevoie ca întreg organismul să fie implicat în proces. Cea mai bună metodă pentru o detoxifiere completă este noul KickStart Detox. Acesta detoxifiază organismul și îl pregătește pentru slăbit în doar 10 zile.

Kickstart Detox acționează asupra a 5 organe principale:

  • Ficat
  • Pielea
  • Intestinele
  • Sângele
  • Limfa

Doar ingrediente naturale

Kickstart Detox conține doar ingrediente 100% naturale care contribuie la eliminarea toxinelor din corp, îmbunătățesc starea de bine și accelerează procesul de slăbire.

Galium aparine (lipicioasa)

Contribuie la purificarea sistemului limfatic, previne inflamațiile și detoxifiază.

Andrographis paniculata

Este o plată care are puternic efect antioxidant și contribuie la neutralizarea radicalilor liberi din organism. Stimulează detoxifierea sistemului limfatic și contribuie la întărirea sistemului imunitar.

Curcuma

Este binecunoscută pentru proprietățile depurative, antiinflamatorii, antioxidante și hepato-protectoare.

Piperul negru

Acesta asigură o biodisponibilitate maximă a curcumei pentru ca organismul să beneficieze de toate efectele pozitive ale acesteia.

Ingrediente: extract din frunze de Galium aparine, extract din părțile aeriene ale Andrographis paniculata cu 20% andrographolide, extract din rădăcină de Curcuma longa cu 9% curcuminoide, extract din frunze de Undaria pinnatifida cu 10% fucoxantină, extract din fructe de piper nergu cu 10-15% piperina, agent anti-aglomerare: stearat de magneziu de origine vegetală, capsule: hidroxipropil methilceluloză.

 

Utilizare:  Se recomandă consumarea unei capsule de 2 ori pe zi cu un pahar de apă după masă.

 

Atenționări: Dacă suntei hiperalergic la ingredientele produslui sau consumați medicamente, recomandăm consultarea medicului înainte de utilizare. Produsul nu se recomandă femeilor gravide sau care alăptează.

 

Anunț important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu trebui să înlocuiască o dietă variață și echilibrată și un stil de viață sănătos. 

 

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozit într-un spați întunecat și uscat la temperaturi mai mici de + 25°C.

 

Greutate netă: 17,9 g

 

 

Kickstart DETOX