Elimină perturbatorii hormonali

Află cum aici

Krill Oil (ulei din krill)

Supliment alimentar Cel mai pur ulei cu omega 3 (EPA și DHA).

-50%

Krill Oil (ulei din krill)
 • Omega  3 de nouă generație cu biodisponibilitate mare (deoarece se leagă de fosfolipide, integrarea în celule este cu 60% mai ridicată)
 • Protejează inima și creierul
 • Conținut bogat în fosfolipide care întăresc membranele celulare (din țesuturi și organe)
 • Sursă bogată de astaxantină
 • Nu provoacă eructații
 • Provine din surse durabile, prietenoase cu mediul
 • 100% garanția satisfacției


 

85,00 RON

69,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare
Metode de plată:

CONȚINE: 30 capsule

Uleiul de krill este extrast din creveți mici din Antarctica. Pescuiți în apele înghețate ale Oceanului Antarctic, care au cea mai pură apă de mare de pe glob. Deoarece aceștia se află în partea de jos a lanțului trofic, nu sunt contaminați cu metale grele sau alte chimicale toxice.

Un avantaj important al uleiului de krill este producția durabilă, deoarece aceștia proliferează foarte repede, iar captura acestora nu reprezintă un pericol pentru mediu.

De ce să alegeți uleiul de krill de la Sensilab ca și sursă de acizi grași omega 3?

Deoarece uleiul de krill se trasnferă și se încorporează eficient în membrana celulară. Cum se întâmplă acest lcru? Omega 3 din Krill Oil de la Sensilab are o biodisponibilitate mai bună deoarece este legat de fosfolipide. Fosfolipidele sunt componente de bază ale membranelor celulare și prin urmare au capaciattea de a le recunoaște și utiliza imediat. Acizii grați omega 3 EPK și DHK, sunt de asemenea componente ale membranelor celulare, și contribuie la fluxul  de material prin membrana celulară.

Cu alte cuvinte, mai mult omega 3 în celulele noastre = mai multă  flexibilitate celulară + funcție celulară îmbunătățită.

Cu omega 3, legat de fosfolipide, avem mai multe beneficii: capsule mai mici, digestie mai bună  (fără eructații) și absorbție mai bună.

Care este diferența între Krill Oil de la Sensilab și alte uleiuri cu omega 3?

Majoritatea uleiurilor marine cu conținut de  acizi grași EPK și DHK îi au legați de trigliceride, o formă de grăsime pe care corpul o utilizează pentru obținerea energiei. Așadar Krill Oil de la Sensilab are dublu avantaj:

 • Omega 3 sunt legate de fosfolipide, astfel având o biodisponibilitate și absorbție mai mare,
 • Fosfolipidele sunt compnente naturale ale mebranei celulare; astfel se facilitează transferul acizilor grași esențiali în organism.

Recomandăm Krill Oil  de la Sensilab  tururor celor care:

 • Nu consumă suficiente grăsimi provenite din produsele marine și doresc să crească aportul de omega 3
 • Doresc să aibe grijă de funcțiile inimii și ale creierului
 • Suferă de eructații de fiercare dată când consumă produse marine
 • Doresc să beneficieze de efectul antioxidant al astaxantinei
 • Sunt activi din punct de vedere sportiv 

100% garanția satisfacției

INGREDIENTE (în 1 capsulă, doza zilinică recomandată): ulei din creveți (krill) antarctici 500 mg (cu min. 110 mg acizi grași omega-3, min. 200 mg fosfolipide, min. 25 mg holina și min. 50 μg astaxantină), capsule: agent de gelifiere: gelatină de bovină, agent de întărire: glicerina, solvent: apa, umectant: sorbitol, aromă de vanilie.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandat este de 1 capsulă  cu 200 ml apă, între mese.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

ATENȚIONARE: Dacă sunteți alergic la vreunul dintre componentele produsului sau consumați medicamente, înainte de a consuma produsului consultați medicul.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25

Krill Oil (ulei din krill)