Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

L-CARNITINA- ARZĂTOR DE GRĂSIME DOVEDIT CLINIC

L-Carnitine Pure 500 permite ușor reducerea grăsimilor - cei care au folosit-o au ars cu 16% mai multe grăsimi*.


*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

ARDE GRĂSIMILE MAI EFICIENT ȘI RAPID CU PURE L-CARNITINE!

AMPLIFICĂ REZULTATELE ACTIVITĂȚIILOR FIZICE

REGENERARE RAPIDĂ

NIVEL RIDICAT DE ENERGIE, CIRCULAȚIE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

REDUCE DEPOZITELE DE GRĂSIME

L-CARNITINĂ- FORMĂ INOVATOARE

Rezultate rapide chiar și fără activitate fizică intensă*
Atunci când iei decizia de a slăbi, sportul este un avantaj. Dacă dorești să ai un fizic musculos, sportul este foarte important și bineîneles L-Carnitina, dar nu sub orice formă ci sun formula Pure L-Carnitine, cea mai pură, sigură și puternică formă de carnintină.
L-Carnitine Pure 500 este un ingredient inovator bazat pe puritatea L-carnitinei. Studiile au arătat că L-Carnitine Pure 500 ajută la o slăbire mai rapidă și promovează regenerarea musculară după efort fizic intens. L-Carnitine Pure 500 conține un mix de 500g L-Carnitină, extract din semințe de guarana cu cofeină, care combinate contribuie la arderea intensă a grăsimilor și implicit la slăbire.
Produsul este potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați, pentru vegani și vegetarieni. Nu conține alergeni.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]


L-CARTININA- ARZĂTOR DE GRĂSIME DOVEDIT CLINIC

L-Carnitina este produsă în mod natural de organismul nostru din 2 aminozi: lizina și metionina. Rolul acestei proteine este esențial, transportă acizi grași din sânge în mitocondrii pentru producerea de energie. L-Carnitina este elementul cheie în procesul de ardere al grăsimilor. Din hrană nu avem un aport suficient de carnitină, de aceea este important să consumăm suplimente alimentare de calitate, care conțin forme pure de carnitină.

Multe forme de L-Carnitină de pe piață conțin impurități care diminuează efectul acesteia și nu sunt potriviți pentru organismul uman. L-Carnitine Pure 500 conține cea mai pură formă de L-carnitină care aduce cele mai bune rezultate. Cu adaos de antioxidanți!

L-Carnitine Pure 500 acționează în 2 moduri:

Ajută la transformarea grăsimii în energie și astfel reducerea depozitelor de grăsime

Trebuie doar să scoți capacul fiolei și să o consumi cu 30 de minute înainte de antrenament.

Previne formarea depozitelor noi de grăsime.

Disponibilitate: În stoc

89,00 RON

49,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Supliment alimentar
Ingrediente (în 2 capsule):

L-tartrat de L-carnitină (L-carnitină 500 mg), extract din semințe de guarana cu 10% cofeină 440 mg, agent antiaglomerare: stearat de magneziu de origine vegetală, capsule: hipromeloză, colorant: dioxid de titan.

Mod de utilizare:

Doza zilnică recomandată este de 2 capsule pe zi cun pahar de apă după una dintre mese.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

GREUTATE NETĂ: 45 g

Studii științifice:

1. Wutzke KD, Lorenz H. (2004). The effect of l-carnitine on fat oxidation, protein turnover, and body composition in slightly overweight subjects. Metabolism: clinical and experimental. 2004. 53(8), 1002-6. See: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15281008

 

2. Volek JS, Kraemer WJ, Rubin MR, Gómez AL, Ratamess NA, Gaynor P. (2002). L-Carnitine L-tartrate supplementation favorably affects markers of recovery from exercise stress. American journal of physiology. Endocrinology and metabolism. 282(2). E474-82. See: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11788381

 

3. Spiering BA, Kreamer WJ, Hatfield DL, Vingren JL, Fragala MS, Ho JY, Thomas GA, Häkkinen K, Volek JS. (2008). Effects of L-carnitine L-tartrate supplementation on muscle oxygenation responses to resistance exercise. Journal of strength and conditioning research. 22(4), 1130-5. See: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18545197

L-Carnitine Pure 500