Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

ARDE GRĂSIMILE MAI EFICIENT ȘI RAPID CU PURE L-CARNITINE!

AMPLIFICĂ REZULTATELE ACTIVITĂȚIILOR FIZICE

REGENERARE RAPIDĂ

NIVEL RIDICAT DE ENERGIE, CIRCULAȚIE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

REDUCE DEPOZITELE DE GRĂSIME

L-CARTININA- ARZĂTOR DE GRĂSIME DOVEDIT CLINIC

L-Carnitina este produsă în mod natural de organismul nostru din 2 aminozi: lizina și metionina. Rolul acestei proteine este esențial, transportă acizi grași din sânge în mitocondrii pentru producerea de energie. L-Carnitina este elementul cheie în procesul de ardere al grăsimilor. Din hrană nu avem un aport suficient de carnitină, de aceea este important să consumăm suplimente alimentare de calitate, care conțin forme pure de carnitină.

Multe forme de L-Carnitină de pe piață conțin impurități care diminuează efectul acesteia și nu sunt potriviți pentru organismul uman. L-Carnitine Pure 500 conține cea mai pură formă de L-carnitină care aduce cele mai bune rezultate. Cu adaos de antioxidanți!

L-Carnitine Pure 500 acționează în 2 moduri:

Ajută la transformarea grăsimii în energie și astfel reducerea depozitelor de grăsime

Trebuie doar să scoți capacul fiolei și să o consumi cu 30 de minute înainte de antrenament.

Previne formarea depozitelor noi de grăsime.

89,00 RON

31,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-6 zile lucrătoare
Supliment alimentar
Ingrediente (în 2 capsule):

L-tartrat de L-carnitină (L-carnitină 500 mg), extract din semințe de guarana cu 10% cofeină 440 mg, agent antiaglomerare: stearat de magneziu de origine vegetală, capsule: hipromeloză, colorant: dioxid de titan.

Mod de utilizare:

Doza zilnică recomandată este de 2 capsule pe zi cun pahar de apă după una dintre mese.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

NET WEIGHT: 45 g

Studii științifice:

1. R. Hursel, W. Viechtbauer, M. S. Westerterp-Plantenga. (2009). The effects of green tea on weight loss and weight maintenance: a meta-analysis. International Journal of Obesity (2009) 33, 956–961. Disponibile su: https://www.nature.com/ijo/journal/v33/n9/full/ijo2009135a.html

 

2. E. M. R. Kovacs, M. P. G. M. Lejeune, I. Nijs, M. S. Westerterp-Plantenga. (2004). Effects of green tea on weight maintenance after body-weight loss. British Journal of Nutrition, 91, 431–437. Disponibile su: https://www.cambridge.org/core/services/aop-cambridge-core/content/view/S000711450400056X

 

3. Onakpoya I, Terry R, Ernest E. (2011). The use of green coffee extract as a weight loss supplement. A systemic review and meta-analysis of randomised clinical trials. Gastroenterol Res Pract. 2011;2011. Pii: 382852. Disponibile su: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2943088/

L-Carnitine Pure 500