Modelează-ți și tonifiază-ți corpul cu cea mai pură formă de L-carnitină de pe piață!

1+1 GRATIS aici

Lacto Comfort 4500

Supliment alimentar Soluție naturală pentru intoleranța la lactoză

Lacto Comfort 4500

Acținea rapidă a enzimei lactază, are grijă ca lactatele să nu mai fie o problemă.

  • Previne apariția simptomelor legate conectate cu intoleranța la lactoză
  • Conținut ridicat de lactază (4500 de unități)
  • Efect rapid


 

Disponibil: In stoc

45,00 RON
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Lacto Comfort 4500- supliment alimentar. 60 de capsule

Dureri de burtă, flatulația, diarea, senzația de vomă... vinovații sunt laptele și produsele lactate. Acum este momentul să te bucuri de lactate din nou!

Multe produse conțin lactoză și nici măcar nu știm

Este greu să consumi produse fără lactoză, deoarece se află în foarte multe alimente. Sosurile, dressingurile, produsele de patiserie, produsele congelate...aproape toate conțin lapte sau urme de lapte. Uneori observăm acest lucru doar când începem să simțim consecințele...

Sute de mii de români suferă de intoleranță la lactoză

Sute de mii de români suferă de intoleranța la lactoză, mulți dintre acești nici măcar nu știu.

Conform datelor specialiștilor, la nivel european o persoană din trei suferă de intoleranță la lactoză.

Ce este intoleranța la lactoză?

Intoleranța la lactoză este o stare caracterizată prin incapacitatea organismului de a absorbi și metaboliza lactoza din alimente. Fenomenul se produce din cauza absenței enzimei numite lactaza din aparatul digestiv. Astfel, o persoană care suferă de această afecțiune nu are capacitatea de a digera în totalitate produsele lactate, fapt care duce la apariția unor simptome precum balonarea sau diareea.

Exisă două souluții pentru a evita apariția simptomelor intoleranței la lactoză:

  • Consumarea doar a alimentelor care nu conțin lactoză

sau

  • Consumarea suplimentelor alimentare care conține enzima lactaza

NOU: Dacă veți consuma Lacto Comfort nu mai trebuie să eviți lactoza din alimente

Capsulele de Lacto Comfort conțin enzima lactază, consumate înainte de masă vor preveni apariția simptomelor legate de intoleranța la lactoză. De acum te poți bucura de toate mâncărurile și nu va mai trebui să citești fiecare etichetă!

INGREDIENTE:  agent de afânare:  dextrină de porumb, enzima lactază sub formă de praf 4500 unități, agent anti aglomerare: concentrat de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloză, colorant: dioxid de titan.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Se recomandaă consumarea a 1-2 capsule cu un pahar de apă înainte de fiecare masă care conține lapte sau produse lactate (lactoză). Doza maximă este de 8 capsule pe zi. Nu se recomandă copiilor cu vârsta mai mică de 3 ani.

ATENȚIE: Daca sunteti hipersensibil la orice component al acestui produs sau consumati medicamente, inainte de utilizare consultati medicul. 

ANUNȚ IMPORTANT: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 

DEPOZITARE: A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.

Lacto Comfort 4500