Semenele dezechilibrelor hormonale

Află aici

LiverTox Strong + Diabetyn GRATIS

Supliment alimentar. Protejează ficatul și scade nivelul zahărului din sânge.

GRATIS

LiverTox Strong + Diabetyn GRATIS
 • reglează funcția celulelor hepatice
 • protejează celulele împotriva stresului oxidativ  
 • previne acumularea excesivă de grăsimi în celulele hepatice 
 • scade RAPID glicemia! 
 • contribuie la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge
 • reglează metabolismul glucidelor, proteinelor și a insulinei
 • produsele sunt în conformitate cu legislația validă din UE și se supun controlului conform Regulamentului (CE) NR. 882/2004


 

132,00 RON

69,00 RON

Stoc epuizat

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 6-8 zile lucrătoare

CONȚINE:  LiverTox Strong: 30 capsule,  Diabetyn: 60 capsule


LiverTox Strong este un produs care reglează eficient funcția celulelor hepatice. Conține o formă patentată de armurariu, iar pentru o absorbție ridicată, produsului i-au fost adăugate fosfolipide. Acest lucru permite ficatului să absoarbă extractul de armurariu de 10x mai bine și să ofere un efect de 10x mai puternic, comparativ cu alte produse.

Știai că în medie, românii consumă, direct sau ascuns în diferite alimente, în jur de 100 de grame de zahăr pe z? În România există aproape un milion de diabetici, în jur de patru milioane de persoane obeze și circa 5.000.000 de români suferă de ficat gras.

Capsulele Diabetyn stabilizează în mod eficient nivelul de zahăr din sânge și ajută la optimizarea metabolismului glucidic. Diabetyn ajută la menținerea nivelului de zahăr în sânge și previne creșterea nivelului acestuia, chiar și atunci când consumați dulciuri.

Capsulele de LiverTox Strong reglează funcția celulelor hepatice, promovează pierderea în greutate, protejează celulele împotriva stresului oxidativ și previn acumularea excesivă de grăsimi în celulele hepatice.

Pachetul LiverTox Strong + Diabetyn este adecvat pentru toti cei care:

 • Au un ficat gras
 • Au un stil de viață nesănătos
 • Vor să scape de kilogramele în plus
 • Se află adesea în condiții de stres
 • Beau și fumează în exces
 • Consumă des alimente prăjite, grase au dulci
 • Doresc să-și detoxifice în mod intensiv corpul  
 • Au o valoare crescută a colesterolului
 • Au un nivel ridicat de zahăr în sânge
 • Doresc să controleze natural nivelul zahărului din sânge
 • Consumă dulciuri în mod frecvent.


LIVERTOX STRONG

UTILIZARE: Produsul conține 30 de capsule. Se recomandă consumarea a 2 capsule pe zi, 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara, după masă cu un pahar de apă.

ANUNȚ IMPORTANT: Suplimentul nu înlocuiește un regim alimentar echilibrat și variat. Suplimentul nu se adresează persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. Suplimentul nu este recomandat femeilor gravide și mamelor care alăptează. Suplimentul este sigur, fără efecte secundare. În cazuri rare pot apărea reacții adverse, precum greața și scaun moal. Produsul conține soia nemodificată genetic

ATENȚIE: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs, înainte de utilizare consultați medicul. Se recomandă prudență la pacienții cu diabet zaharat. Acest produs nu este recomandat pentru femeile gravide și mamele care alăptează.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25°C.

INGREDIENTE: extract din frunze de anghinare cu 2,5% cynarină – 700 mg, PHOSPHOcomplexTM (silybin-phosphatidylcholine complex) – 160 mg, succinat de D-alpha tocopherol natural (vitamina E) – 48 mg (400% VNR*),extract din fruct de piper negru cu 95% piperină – 10 mg, agent anti-aglomerare: concentrat de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloză

DIABETYN

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZAREDoza recomandată este de 1 capsula de 2x pe zi cu 200 ml apă după masă.

ATENȚIE: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs, înainte de utilizare consultați medicul. Se recomandă prudență la pacienții cu diabet zaharat. Acest produs nu este recomandat pentru femeile gravide și mamele care alăptează.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25

 INGREDIENTE (în 2 capsule, doza zilnică recomandată): extract de frunze de dud alb 400 mg, extract de semințe de schinduf cu min. 50% saponine 280 mg, extract de scorțișoară 240 mg, agent antiaglomerant: stearat de magneziu, clorhidrat de piridoxină pe bază de plante (vitamina B6 4 mg – 286% DZR*), clorid III de crom (crom 120 μg–  300% DZR*) , capsule: hidroxipropil metilceluloza, colorant: dioxid de titan, oxid de fier glaben

*DZR = doza zlinică recomandată