Salvează abdomenul de sărbători

Află mai multe

Menagold®

Supliment alimentar. Ajută la restabilirea echilibrului hormonal

Menagold®
 • Compoziție naturală unică pentru ameliorarea simptomelor menopauzei.
 • Produs 100% natural
 • Eficiență dovedită
 • 54% mai puține bufeuri
 • 47% mai puțină transpirație
 • Elimină insomnia


 

59,00 RON

49,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-6 zile lucrătoare

Menagold conține o combinație de ingrediente naturale care înlocuiește deficitul de estrogen și ameliorează simptomele menopauzei, cum sunt menstrele neregulate, bufeurile, insomnia, iritabilitatea, etc. 

Avantajele produsului MenaGold:

 • conține 100% ingrediente naturale
 • secretul se află în combinația celor cinci ingrediente: izoflavone de soia, trifoiul roșu, angelica chinezească, crețișoara și hameiul
 • elimină bufeurile, transpiratiile nocturne și toate celelalte probleme ridicate de menopauză
 • ajută la restabilirea echilibrului hormonal și reglează ciclul menstrual.

Cum funcționează ingredientele active din produsul Menagold?

Izoflavonii din soia acționează ca hormonul feminin estrogen. Nivelul de estrogen din organismul femeii scade în timpul menopauzei, iar izoflavonii ajută în timpul acestei schimbări din organism.

Mai multe studii arată că izoflavonii din soia:
- reduc bufeurile cu 54 % și
- reduc uscăciunea vaginală cu 60 %.*

*Sursa: Harding C, Morton M, Gould V și colab. Suplimentele alimentare din soia sunt estrogenice pentru femeile aflate la menopauză. Am J Clin Nutr 1998;68:S1532 / Albertazzi P, Pansini F, Bonaccorsi G și colab. Efectul suplimentelor alimentare de soia asupra bufeurilor. Obst Gynecol 1998; 91:6-11 / Upmalis DH, Lobo R, Bradley L și colab. Ameliorarea simptomelor vasomotorii prin comprimatele cu extract de izoflavoni de soia pentru femeile aflate la menopauză: un studiu multicentric, double-blind, la întâmplare, folosind efectul placebo. Menopauza 2000; 7:236-242. Erată în: Menopauza 2000; 7:422 / Scambia G, Mango D, Signore PG și colab. Efectele clinice ale extractului standard de soia la femeile aflate în post-menopauză: un studiu pilot. Menopauza 2000; 7:105-111. 

Trifoiul
Ca și soia, trifoul are un conținut ridicat de izoflavonie care contribuie la ameliorarea simptomelor menopauzei.

Numeroase studii au arătat că trifoiul:
- reduce transpirația cu 48,5% și
- reduce bufeurile cu 47%.* 

*Sursa: Van de Weijer P, R. Barents Izoflavonii din trifoi (PROMENS) reduce semnificativ bufeurile din timpul menopauzei, comparat cu placebo. Maturitas. 2002; 42:187-193 / Jeri A. Utilizarea suplimentelor de  izoflavoni pentru calmarea bufeurilor. Pacientul femeie. 2002; 27:45-50. 

Angelica chineză sau Dong Quai
Conține acid folic, acid nicotinic, vitamina A și E, biotină, acid pantotenic și caroten. În plus, este bogată în vitamina B12. Dong Quai este cunoscut sub numele de ginseng feminin, o plantă care a fost printre vracii din vechime extrem de apreciată pentru efectele sale excepționale în tratamentul problemelor sexului feminin și problemele hormonale. Reface energia și îmbunătățește hemoleucograma, elimină insomnia și reglează ciclul menstrual, relaxează spasmele mușchilor netezi (uter, stomac), deci este un bun prim ajutor chiar și în menstruațiile dureroase.
În cadrul menopauzei se recunosc performanțele sale în reducerea bufeurilor, a durerilor de cap și a tulburărilor somnului. 

Crețișoara
Ajută la ameliorarea tuturor bolilor și problemelor feminine. Ameliorează durerile menstruale, reglementează menstruația neregulată, elimină secrețiile vaginale, ameliorează diverse probleme gastro-intestinale, în special diaria. Este un agent de consolidare a țesuturilor, oprind astfel sângerarea.

Hameiul (Humulus Lupulus)
În medicina populară a fost folosit mult timp pentru a calma și elimina insomnia. Multe studii europene au arătat că o combinație de hamei și alte ingrediente rezolvă în mod eficient problemele cauzate de insomnie. The Complete German Commision E Monographs pune hameiul printre plantele care ajută în tulburările de dispoziție, cum ar fi neliniște, anxietate și insomnie.*
* Sursa: Medicina Alternativă Revizuită, Volumul 14, Nr.2, 2009 

Știați că?
Termenul de menopauză provine din limba greacă și înseamnă literal încetarea menstruației.
Menopauza apare când ovarele nu mai secreta ovule, astfel menstruația ia sfârșit. Tot atunci scade și nivelul de hormoni feminini estrogen și progesteron. Acesta nu este un proces instantaneu, ci mai degrabă o stare care începe cu mulți ani înainte de debutul menopauzei.
Cele mai multe femei prezintă simptome diferite, care pot reduce foarte mult calitatea vieții. 

Simptome:

 • menstruație neregulată
 • bufeuri
 • transpirații nocturne
 • căderea părului
 • dureri de cap și migrene
 • libido scăzut
 • uscăciune vaginală
 • durere
 • incontinență


În plus față de simptomele fizice, menopauza provoacă, de asemenea, probleme psihologice:

 • iritabilitate
 • depresie
 • insomnie 

Date despre menopauză:


Menopauza apare între 41 și 59 de ani, la majoritatea femeilor în jurul vârstei de 51 de ani.
Menopauza apare la fiică aproximativ la aceeași vârstă ca și la mamă.
8% dintre femei nu mai au menstruație înainte de 40 de ani.
59% din fumătoare experimentează menopauza mai devreme decât femeile nefumătoare.
Fumătoarele vor avea simptome mai pronunțate, bufeuri mai accentuate...
Femeile la care menopauza apare mai devreme, sunt mai expuse riscului apariției unui atac de cord și a bolilor cardiovasculare.

INGREDIENTE (în 2 capsule, doza zilnică recomandată): extract uscat de rădăcină de angelică chineză, extract din părțile aerine ale crețișoarei, extract uscat de muguri de hame, extract de trifoi cu  8% isoflavonoide, etract din semințe de soia cu 40% isoflavonoide, extract uscat din fruct de piper negru cu 10-15% piperină, agent antiaglomerare: stearat de magneziu, capsule: hidroxipropil metilceluloză, culori: dioxid de titan, oxid de fier galben.

*DZR = Doza zlinică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza recomandată este de  1 capsulă de 2 ori pe zi cu 200 ml apă, după mese.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

ATENȚIE: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs, înainte de utilizare consultați medicul.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25°C.

 

Produse asemănătoare