Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

COMBINAȚIE DE INGREDIENTE, UNICĂ PE PIAȚĂ

Ameliorează simptomele menopauzei

 

Extracte naturale de trifoi și hamei

  • Trifoul are un conținut ridicat de izoflavone și fitoestrogeni care contribuie la ameliorarea simptomelor menopauzei. Studiile au arătat că în medie, femeile care au primit extract de trifoi au redus frecvența și intensitatea bufeurilor și transpirația cu o treime.
  • De asemenea trifoiul îmbunătățește calitatea somnului și nu în ultimul rând reglează nivelul hormonal și stabilizează masa osoasă.
  • Hameiul este utilizat în medicina tradițională pentru a calma și pentru a combate insomnia. Multe studii europene au arătat că o combinație de hamei și alte ingrediente rezolvă în mod eficient problemele cauzate de insomnie, acestea pun hameiul printre plantele care ajută în tulburările de dispoziție, cum ar fi neliniște, anxietate și insomnie.

Extracte naturale de angelica chineză, soia și crețișoară

  • Angelica chineză este o plantă fitoestrogenică, care conține acid folic, acid nicotinic, vitamina A și E, biotină, acid pantotenic și caroten. Angelica chineză ajută la echilibrarea nivelului de estrogen în timpul menopauzei, iar astfel contribuie la eliminarea simptomelor specifice precum sunt: bufeurile, schimbările de dispoziție, curerile de cap și insomnia.
  • Crețișoara ameliorează unele simptome ale menopauzei, precum sunt problemele gastro-intestinale.
  • Soia acționează ca hormonul feminin estrogen. Mai multe studii arată că izoflavonii din soia: reduc bufeurile cu 54 %.
 
 

Menagold este cea mai bună alegere deoarece:

 

Reglează nivelul hormonal

Produs natural

Combate insomnia și transpirația în timpul nopții

Produs în Uniunea Europeană

 
 
 

MENAGOLD- PRODUSUL DE CARE AI NEVOIE

 
Știai că...

Menopauza apare între 41 și 59 de ani, la majoritatea femeilor în jurul vârstei de 51 de ani. Menopauza apare la fiică aproximativ la aceeași vârstă ca și la mamă. iar 8% dintre femei nu mai au menstruație înainte de 40 de ani?

59% din fumătoare experimentează menopauza mai devreme decât femeile nefumătoare?

Femeile la care menopauza apare mai devreme, sunt mai expuse riscului apariției unui atac de cord și a bolilor cardiovasculare?

Pentru cine este recomandat?

Tuturor femeilor care sunt la menopauză și doresc să reducă/ elimine simptomele acesteia, simptome care pot reduce foarte mult calitatea vieții.

 

Disponibilitate: În stoc

59,00 RON

49,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Mod de utilizare:

Doza recomandată este de 1 capsulă de 2 ori pe zi cu 200 ml apă, după mese.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau consumați medicamente, înainte de utilizare consultați medicul.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25°C.

Ingrediente (în 2 capsule, doza zilnică recomandată):

extract uscat de rădăcină de angelică chineză, extract din părțile aeriene ale crețișoarei, extract uscat din muguri de hamei, extract de trifoi cu 8% isoflavonoide, extract din semințe de soia cu 40% isoflavonoide, extract uscat din fruct de piper negru cu 10-15% piperină, agent antiaglomerare: stearat de magneziu, capsule: hidroxipropil metilceluloză, culori: dioxid de titan, oxid de fier galben.