Modelează-ți și tonifiază-ți corpul cu cea mai pură formă de L-carnitină de pe piață!

1+1 GRATIS aici

COMBINAȚIE NATURALĂ DE INGREDIENTE, UNICĂ PE PIAȚĂ

Ameliorează simptomele menopauzei

 

Extracte naturale de trifoi, hamei, agelică și crețișoară

  • Trifoul contribuie la ameliorarea simptomelor menopauzei, l îmbunătățește calitatea somnului și nu în ultimul rând reglează nivelul hormonal și stabilizează masa osoasă.
  • Hameiul -studii europene au arătat că o combinație de hamei și alte ingrediente rezolvă în mod eficient problemele cauzate de insomnie.
  • Angelica chineză - conține acid folic, acid nicotinic, vitamina A și E, biotină, acid pantotenic și caroten. Ajută la echilibrarea nivelului de estrogen în timpul menopauzei, iar astfel contribuie la eliminarea simptomelor specifice precum sunt: bufeurile, schimbările de dispoziție, curerile de cap și insomnia.
  • Crețișoara ameliorează unele simptome ale menopauzei, precum sunt problemele gastro-intestinale.
  • Soia acționează ca hormonul feminin estrogen. Mai multe studii arată că izoflavonii din soia: reduc bufeurile.

Extracte naturale de păpădie, anghinare, fruct de cacatus, armurariu și coada calului

  • Păpădia - contribuie la o funcționare normală a stomacului și ficatului. ajută la digestie și are un efect prebiotic.
  • Anghinarea și armurariul Oferă suport funcției ficatului. Cotribuie la detoxifierea, regeneararea și protecția ficatului.
  • Fructul de cactus Are efect diuretic și oferă suport în procesul de slăbire.
  • Coada calului îmbunățește funcția ficatului, are efect antioxidant și stimulează eliminarea excesului de apă.
 
 

Pachetul MenoSlim este cea mai bună alegere deoarece:

 

Reglează nivelul hormonal

Elimină balonarea și stimulează slăbirea

Combate insomnia și transpirația în timpul nopții

Produs în Uniunea Europeană

 
 
 

MENOSLIM- PACHETUL DE CARE AI NEVOIE

 
Știai că...

Menopauza apare între 41 și 59 de ani, la majoritatea femeilor în jurul vârstei de 51 de ani. Menopauza apare la fiică aproximativ la aceeași vârstă ca și la mamă. iar 8% dintre femei nu mai au menstruație înainte de 40 de ani?

59% din fumătoare experimentează menopauza mai devreme decât femeile nefumătoare?

Femeile la care menopauza apare mai devreme, sunt mai expuse riscului apariției unui atac de cord și a bolilor cardiovasculare?

Perioada menopauzei favorizează balonarea și acumularea de kilograme în plus

De ce să alegi pachetul MenoSlim?

Deoarece oferă suport femeilor care sunt la menopauză și doresc să reducă/ elimine simptomele acesteia, simptome care pot reduce foarte mult calitatea vieții.

Pentru că pachetul conține 2 produse naturale 100% cu ingrediente de cea mai calitate a căror eficiență a fost dovedită prin numeroase studii. Produsele sunt fabricate la standarde farmaceutice și la cele mai înalte standarde de siguranță alimentară și calitate.

 

Disponibil: In stoc

148,00 RON

79,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Mod de utilizare:

MenaGold- Doza recomandată este de 1 capsulă de 2 ori pe zi cu 200 ml apă, după mese. WaterOut EXTREME- 1 plic pe zi, dizolvat într-un litru de apă rece. A se consuma în prima parte a zilei.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau consumați medicamente, înainte de utilizare consultați medicul.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25°C.

Ingrediente MenaGold (în 2 capsule, doza zilnică recomandată):

extract uscat de rădăcină de angelică chineză, extract din părțile aeriene ale crețișoarei, extract uscat din muguri de hamei, extract de trifoi cu 8% isoflavonoide, extract din semințe de soia cu 40% isoflavonoide, extract uscat din fruct de piper negru cu 10-15% piperină, agent antiaglomerare: stearat de magneziu, capsule: hidroxipropil metilceluloză, culori: dioxid de titan, oxid de fier galben.

Ingrediente WaterOut EXTREME (în 1 plic, doza zilnică recomandată):

pudră din Opuntia ficus-indica cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină, agent de afânare: gumă de acacia, extract de frunze de pătrunjel, extract de rădăcină Sarsaparilla (Smilax officinalis), extract din floare de hibiscus cu 10% polifenoli totali, suc de pepene verde sub formă de pulbere, extract din funze de ceai de Jawa cu 2% potasiu, aromă naturală de zmeură, pulbere concentrată din suc de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare (Cynara scolymus) cu cianarină 2,5%, extract de frunze de viță de vie roșie (Vitis vinifera) cu polifenoli totali 90% și 18% OPC (conținut de sulfiți >10 mg/kg), agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.