Metabolism Boost

Supliment alimentar. Blochează absorbția grăsimilor, accelerează arderea grăsimilor și contribuie la rezultate incredibile în slăbire!

-56%

Metabolism Boost

Principalele beneficii:

  • Accelerează metabolismul
  • Conține 100% substanțe naturale -
  • Anghinare, papaya, colina, ghimbir & piper Cayenne
  • Blochează grăsimile și stimulează digestia


 

69,00 RON

29,00 RON

Stoc epuizat

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-7 zile lucrătoare

Metabolism Boost - elimină kilogramele ziua și noaptea

De obicei, adulții petrec mult mai mult de 8 ore pe zi, stând în permanență jos sau în picioare, cu foarte puțină mișcare. Când vrem să scăpăm de kilogramele în exces, devine extrem de important să accelerăm metabolismul organismului chiar și atunci când nu ne mișcăm, pentru a încuraja arderea grăsimilor.

O soluție completă și eficientă la îndemâna ta!

Capsulele Metabolism Boost conțin extracte de papaya și Algea® Food Phyto, care inhibă absorbția grăsimilor ingerate, accelerează arderea depozitelor de grăsime în tot corpul.

Numai cele mai bune ingrediente

Algea® Food Fhyto (Ascophyllum nodosum) este un fitocomplex de alge maro, bogat în ingrediente naturale active de înaltă calitate. Algea® Food Phyto ajută organismul să piardă din grăsime și să țină sub control grăsimea corporală.

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) a confirmat faptul că Algea® Food Fhyto reduce absorbția grăsimilor, ajută la eliminarea grăsimilor deja acumulate și stimulează și reglează digestia.

Adăugarea iodului contribuie la echilibrarea metabolismului.

Papaya este recunoscut ca fruct exotic. Mai puțin cunoscut este faptul că acesta conține papaină, o enzimă care promovează degradarea proteinelor, asigurând în același timp dezintegrarea depozitelor de grăsimi.

Stimulează de fapt metabolismul optim și ajută la pierderea kilogramelor în exces.

Capsule Metabolism Boost sunt potrivite pentru toți cei care:

  • doresc să-și intensifice metabolismul și să elimine kilogramele în plus într-un mod natural,
  • au o viață sedentară
  • au nevoie să piardă în greutate într-un timp extrem de scurt,
  • vor să-și mențină greutatea la un nivel normal.

Cum se utilizează: Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă luată cu un pahar de apă după masă.

Avertismente: În caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre substanțele din produs consultați medicul înainte de utilizare. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

Atenționări importante: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: Nu lăsați la îndemâna copiilor! A se păstra într-un loc răcoros și uscat, la temperaturi mai mici de 25° C.

Ingrediente: Praf de alge brune (Ascophyllum nodosum), cu 0,03% iod, suc pulverizat și pulbere de papaya cu 6 unitati USP / mg activitate proteolitica a papainului (maxim 0,1% lactoza) , agent antiaglomerant: stearat de magneziu de origine vegetală, capsule: hidroxipropil metilceluloză, dioxid de titan.

Produse asemănătoare