Mucus Cough Relief sirop (tuse productivă)

Supliment alimentar. Sirop pentru ameliorarea expectorației și tusei productive.

-35%

Mucus Cough Relief sirop (tuse productivă)
 • Ajută la atenuarea tusei productive și expectorație
 • Combinație de cimbru, ciuboțica cucului și vitamina C
 • Are efect rapid și eficient
 • Potrivit pentru pentru adulți și copii vărsta mai mare de la 7 ani


 

29,00 RON

19,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-7 zile lucrătoare

125 ml sirop

Facilitează expectorația, benefic pentru tusea productivă

Tusea productivă însoțește aproape întotdeauna virozele sau gripele. Caracteristica principală a tusei productive este un mucus gros, care trebuie eliminat și de aceea este recomandat să utilizați siropuri din extracte de plante, care ajută la reducerea vâscozității mucusului și facilitează expectorația acesteia.

Mucus Cough Relief sirop conține o combinație de extracte naturale de cimbru, ciuboțica cucului și cu adaos de vitamina C. Combinația de ingrediente active din sirop:

 • Contribuie la reducerea vâscozității mucusului
 • Facilitează expectorația
 • Contribuie la curățarea căilor respiratorii și a gâtului
 • Acțiune antibacteriana
 • Contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar

Cimbrul sau cimbrișorul

Cimbrul are un efect benefic asupra tusei, deaorece ajută la reducerea vâscozității mucusului și facilitează expectorația. Mai mult de atât, substanța activă din cimbru, timolul, asigură tratarea căilor respiratorii.

Datorită efectului antibacterian, inhibă dezvoltarea bacteriilor și protejează împotriva infecțiilor tractului respirator. De asemenea, cimbrul are efect calmant și benefic asupra mucoasei cavității bucale, laringelui, gătului și coszilor vocale.

Ciuboțica cucului

Puterea de vindecare a ciuboțicii cucului se află în rădăcinile sale. Acestea conțin saponine și uleiuri esențiale care influențează în mod pozitiv vindecarea tractului respirator superior, ajută la reducerea vâscozității mucusului și facilitează expectorația. Are un efect calmant și benefic pentru gât și corzile vocale.

Vitamina C

Vitamina C este esențială pentru funcționarea corectă a organismului, de aceea trebuie să fie consumată zilnic. În cazul în care organismul luptă cu răceala sau gripa, nevoia de vitamina C este mai mare. Oferind un aport sufiecient de vitamina C ajutăm la:

 • Funcționarea optimă a sistemului imunitar
 • Protejarea celulelor de stresul oxidativ
 • Eliminarea stărilor de oboseală

Sfatul Sensilab

Dacă suferiți de tuse productivă trebuie să luați câte o linguriță de sirop Mucus Cough Relief de 3x pe zi. Ultima doza de sirop din zi nu o consumați înainte de a vă culca pentru că va produce diluarea mucozităților, provocându-va tuse și nu veți avea un somn odihnitor.

 

INGREDIENTE (15 ml/pe zi): sirop de struguri, apă purificată, extract lichid de frunze de cimbru 8.9%, extract lichid de rădăcină de ciuboțica cucului, 2.5% acid L- ascorbic (vitamina C 80 mg- 100% DZR*), conservant : sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.

*DZR= Doza zilnică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza recomandată este de 1 linguriță (5 ml) de 3x/ zi.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

AVERTISMENT: Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare din componentele produsului, consultați medicul înainte de utilizare. Acest produs nu este protrivit pentru femeile gravide și mamele care alăptează, și pentru copii mai mici de 7 ani. Nu se recomandă utilizarea produslui mai mult de 2 săptămâni.

DEPOZITARE: Anu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 grade Celsius. 

Articole recomandate
 

Produse asemănătoare