Cum să faci față mai bine stresului

Stresul este o parte inevitabilă a stilului de viață modern, dar putem deveni mai buni la gestionarea lui - află cum!

Citește mai multe

Cel mai mare inamic al unui abdomen plat!

Poate că faci progrese în demersul tău de pierdere în greutate, dar se pare că nu reușești să obții un abdomen plat. Ce-ar fi dacă ți-am spune că s-ar putea să nu fie vorba de grăsime persistentă, ci pur și simplu de balonare?

Citește mai multe

Când prietena mea mi-a povestit despre ciudatul ei ritual de dimineață, am crezut că e nebună. Câteva săptămâni mai târziu, am slăbit 10 kilograme, am învins oboseala și mi-am redobândit viața - la 45 de ani.

Bună ziua! Mă numesc Petra Kohler, am 45 de ani, iar în acest articol vreau să vă povestesc cum o constatare dureroasă m-a determinat să slăbesc mai bine de 10 kilograme în doar câteva săptămâni.

Citește mai multe

Lorella Flego: "Experiența mea după 6 luni de administrare a colagenului"

Acest efect este confirmat de mai multe studii științifice, care arată că aportul de peptide de colagen îmbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii și ajută la reducerea ridurilor faciale.

Citește mai multe

Tina: "Cred sincer că UNDO Collagen Drink mă ajută enorm de mult!"

Tina, în vârstă de 61 de ani, este asistent social și, în prezent, are grijă de mama sa în vârstă de 96 de ani. Când are timp, Tina se bucură de lectură, meditație, petrece timp în compania prietenilor și se uită ocazional la un film sau la un serial. 

Citește mai multe

Iodul - mineralul esențial pe care adesea îl neglijăm

Iodul este un mineral despre care nu prea se vorbește, dar este esențial pentru funcționarea normală a organismului. Așadar, ce face acesta și de ce ar trebui să ne intereseze?

Citește mai multe