Cum să faci față mai bine stresului

Stresul este o parte inevitabilă a stilului de viață modern, dar putem deveni mai buni la gestionarea lui - află cum!

Citește mai multe

Inovație în monitorizarea glicemiei: soluția s-ar putea afla în propria bucătărie

Dacă nu este ținut sub control, nivelul ridicat al glicemiei se poate agrava rapid și poate duce la diabet. Să se ascundă oare soluția în dulapurile noastre din bucătărie?

Citește mai multe

Ce este perimenopauza?

Perimenopauza marchează o perioadă de fluctuații și schimbări hormonale semnificative. Înțelegerea semnelor, a simptomelor și a metodelor de adaptare este esențială pentru o tranziție ușoară.

Citește mai multe

O tendință riscantă: adevărul despre injecțiile pentru slăbire

Injecțiile pentru slăbire devin din ce în ce mai populare în întreaga lume. Află mai multe despre această nouă tendință riscantă de a slăbi, despre consecințele sale potențial periculoase și despre alternativele mai sigure.

Citește mai multe

Remedii naturale pentru transpirațiile nocturne

Descoperă metode naturale și sigure pentru gestionarea transpirațiilor nocturne. Asigură-ți un somn ușor și odihnitor cu ajutorul plantelor și suplimentelor naturale.

Citește mai multe

Tina: "Cred sincer că UNDO Collagen Drink mă ajută enorm de mult!"

Tina, în vârstă de 61 de ani, este asistent social și, în prezent, are grijă de mama sa în vârstă de 96 de ani. Când are timp, Tina se bucură de lectură, meditație, petrece timp în compania prietenilor și se uită ocazional la un film sau la un serial. 

Citește mai multe