Tina: "Cred sincer că UNDO Collagen Drink mă ajută enorm de mult!"

Tina, în vârstă de 61 de ani, este asistent social și, în prezent, are grijă de mama sa în vârstă de 96 de ani. Când are timp, Tina se bucură de lectură, meditație, petrece timp în compania prietenilor și se uită ocazional la un film sau la un serial. 

Acum 3 luni cântăream 100 de kilograme, iar acum port mărimea M

Când eram mai tânăr am jucat fotbal. Eram în formă și cântăream 72 de kilograme. Dar după ce am încetat să mai joc, totul s-a schimbat brusc. În 13 ani m-am îngrășat mai mult de 30 de kilograme.

5 experiențe ale utilizatorilor de ThyroLux care te vor inspira

Persoanele cu o tiroidă leneșă se simt obosite și le este frig tot timpul, au crampe, au pielea uscată, au o digestie lentă și sunt predispuse la creșterea în greutate.

Iată ce le lipsește cel mai mult femeilor în timpul iernii

Iată un fapt șocant: 86 % dintre europeni nu consumă cele 5 porții de fructe sau legume recomandate în fiecare zi. Acest lucru este deosebit de problematic mai ales în lunile mai reci, când organismul nostru are nevoie de și mai mult sprijin.

"GREUTATEA MEA A SCĂZUT DE LA 84 KG* LA 65 KG*!"

Mi-am schimbat atitudinea, am mai multă încredere în mine și starea mea de spirit s-a îmbunătățit! Sunt foarte mulțumit de rezultate.

Harri: "Am slăbit 7 kilograme. Motivația mea este la un nivel maxim și sunt mai fericit ca niciodată."

Harri lucrează ca consilier la o școală primară din Finlanda. După ce s-a îngrășat puțin, încrederea în sine a scăzut și a simțit că are nevoie de o schimbare. Produsele Hepafar au ajutat să să se întâmple acest lucru !