image

O cauză surprinzătoare a subțierii părului

Părul a fost întotdeauna un simbol al identității femeii de-a lungul istoriei. O zi la coafor ne poate spori încrederea în sine, iar o zi în care nu ne stă bine părul ne poate afecta.

Citește mai multe
image

Cum a reușit Martina să slăbească și să fie mai plină de energie

Martina este un designer de 32 de ani care a trecut printr-o perioadă dificilă. A început să ia anticoncepționale, s-a îngrășat și a fost foarte stresată. Atunci au început problemele ei legate de tiroidă.

Citește mai multe
image

Este timpul să spui definitiv adio problemelor de prostată și urinare!

Experții au făcut o descoperire revoluționară: există, în sfârșit, soluția mult așteptată pentru problemele de prostată!

Citește mai multe
image

Ioana, "Am slăbit într-o lună mai mult decât în 6 ani de diete și sport!"

Sunt Ioana și lucrez toată ziua la birou și blogger de călătorii cu jumătate de normă. Dinainte de a veni pandemia, m-am luptat constant cu dietele și regimul de masă.

Citește mai multe
image

Este cazul să spui adio simptomelor (peri)menopauzei

Experții au făcut o descoperire revoluționară: în sfârșit există o soluție pentru dezechilibrul hormonal din timpul (peri)menopauzei!

Citește mai multe
image

Pericolele deficitului de somn 

Lupta cu lipsa unui somn adecvat este reală! 1 din 3 adulți suferă de lipsa somnului! În aceste vremuri ciudate în care trăim, cei mai mulți dintre noi au uitat că lipsa somnului poate duce adesea la consecințe grave pentru corpul și mintea noastră.

Citește mai multe