Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

10 Alimente care ard grăsimile

16.09.2015

Pierderea în greutate a fost întotdeauna un motiv de nemulțumire și insatisfacție pentru multe persoane. Dar a pierde în greutate nu este vorba numai despre apsect, ci este vorba și despre sănătate. Când în organism există grăsmie în exces apare riscul apariției unor boli garve.

Multe persoane în încercarea lor de scăpa de grăsimea în exces au apelat la diete, care nu numai că nu au dat rezultate, dar au și provocat probleme de sănătate.

Știai că există anumite alimente pe care le poți include în alimentația ta zilnică și te vor ajuta să arzi grăsimile mai ușor?

  • Carne roșie

În timp ce consumul de proteine te ajută să construiești mușchi în loc de a face depozite de grăsime, acestea nu te ajută efectiv la arderea grăsimilor. Carnea roșie are un  conținut ridicat de carnitină, iar această proteină accelerează procesul de oxidare a acizilor grași pentru a produce energie, energie care arde grăsimile în timp ce este consumată. Totuși nu uita: moderația este cheia. Un consum prea ridicat de carne a fost pus pe seama apariției unor boli de digestie, chiar și cu apariția cancerului de colon.

  • Ardeiul iute

Capsicina este o substanța existentă în ardeiul iute și aduce numeroase beneficii sănătății, precum reducerea riscului apariției bolilor de inimă. Un studiu publicat în anul 2003 a scos la inveală faptul ca consumul de ardei iute ajută la oxidarea grăsimilor din organism și ajută în procesul de pierdere în greutate.

  • Ceaiul verde

Componentele ceaiului verde cresc rata metabolică, termogeneza și procesul de ardere a grăsimilor. Bea ceaiul verde fără a-l îndulci.

  • Usturoiul

Usturoiul este cunoscut ca fiind un cardioprotector și cu proprietăți antibacteriene, însă studiile efectuate recent au demonstrat că usturoiul contribuie și la scăderea în greutate.

  • Alunele

Îți vine să crezi că mâncatul alunelor te ajută să pierzi în greutate? Mult timp alunele au fost incluse în categoria responsabililor pentru creșterea în greutate, însă studii recente, din anul 2014, susțin că uleiurile din alune contribuie la oxidarea grăsimilor. Important este să consumi alune crude, nesărate, dacă vei consuma alune prăjite vei obține contrariul.

  • Calciul

Altă surpriză! Un alt efect benefic al consumului de lapte de vaca este că prin efectul său oxidativ asupra grăsimilor te ajută să pierzi în greutate. Un studiu efectuat în anul 2012 a reliefat faptul că un consum ridicat de calciu crește rata oxidării grăsimilor în organism. Dacă nu dorești să consumi produse lactate, poți lua suplimente alimenatare cu calciu.

  • Cacao

S-a demonstrat că consumul de ciocolată neagră crește procesul de metabolizare al grăsimilor. Consumă ciocolată neagră cu conținut ridicat de cacao și conținut minim de zahăr.

  • Scorțișoara

Un studiu efectuat în anul 2003 a demonstrat faptul că un consum de scorțișoară reduce glucoza din sânge, trigliceride și LDL (colesterol ”rău”), toate acestea contribuind la scăderea în greutate.

  • Broccoli

Un factor de risc major la diabetului este obezitatea. În anul 2013, un studiu efectuat asupra broccoliului a scos la iveală cum acesta a fost capabil să reducă trigliceridele, colesterolul și să îmbunătățească metabolismul, așadar contribuind la procesul de slăbire

  • Roșiile

Roșiile sunt bogate în antioxidanți și s-a fost demosntrat că au capacitatea de a reduce trigliceridele și colesterolul.

Deși contribușia acestor alimente la procesul de pierdere în greutate a fost bine demosntrată, pentru un stil de viață sănătos este bine să combinăm o dietă potrivită cu exerciții fizice. Și nu uita că ficatul este organul principal responsabil de metabolizarea grăsimilor în corp. Un ficat sănătos și detoxifiat te ajută să ai procese metabolice funcționale, și așadar să pierzi în greutate!

Sfatul Sensilab

Urmează programul 30 DAYS Liver Detox pentru curățarea și regenerarea ficatului și vei observa diferența: vei pierde în greutate, vei avea mai multă energie, starea de bine în general se va îmbunătăți, digestia va funcționa normal.

Pachetul 30 DAYS Liver Detox:

-           3 suplimente alimentare naturale 100% și fără efecte adverse

-          O broșură cu recomandări, rețete și instrucțiuni pentru cele 30 de zile ale programului

-          Cutia pentru dozarea ușoară a capsulelor