Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

10 zile pentru purificarea și tonifierea corpului

13.04.2015

Detoxifierea de două ori pen an nu este doar necesară, dar și obligatorie. Dacă nu te-ai hotărât asupra unei diete, iată cum arată un detox rapid și eficient

Soluția noastră este un detox de 10 zile

În acest interval scurt de timp, îți vei purifica toate organele implicate în digestie, te vei simți bine și vei slăbi până la 5 kilograme.

Cu detox în 10 zile te vei simți

  • Plin de energie
  • Vei pierde câteva kilograme
  • Vei avea o stare de bine și bunăstare
  • Pielea se va curăța

Programul are 3 pași

  • Perioada introductivă de 5 zile
  • Perioada de detoxifiere propiu-zisă
  • Întreținere

Din moment ce fiecare schimbare a stilului de viață este stresantă pentru orgasnism, trebuie să ne pregătim treptat timp de 5 zile înainte de perioada propriu-zisă de detoxificare de 10 zile. În același timp, încercăm să renunțăm la obiceiurile proaste și trecem treptat la alimentele sănătoase și curate.

După o perioadă de introducere de 5 zile se intră în perioada de 10 zile de detoxificare. În același timp se păstrează un consum constant de hrană şi suplimente alimentare care permit o detoxificare eficientă a întregului organism. De asemenea va trebui să acorzi prioritate anumitor alimente și să le eviți pe cele care nu sunt recomandate în cura de detoxifiere

La sfârșitul programului se vor reintroduce treptat alimentele care au fost interzise în cele 10 zile si acordaând atenție asupra semenelor pe care ni le oferă organismul. Evident, ne vom concentra pe alimente proaspete și le vom evita pe cele procesate și rafinate.

Cu siguranţă că niciodată nu este prea târziu pentru a vă decide pentru detoxificarea organismului în mod eficient. Produsul 10-Days Detox este cel mai rapid program de detoxificare, care vă va curăţa corpul într-o săptămână și jumătate și va elimina toate consecințele acidificării.

Nu rata oferta 10 Days Detox și Malinie GRATIS! Malinie conține cetonă de zmeură care acționează asupra depozitelor de grăsime.