Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Nu uita de cele 2 reguli de bază în orice cură de slăbire

12.05.2017

Nu contează ce dietă ții sau vei începe, important este să nu uiți că pentru o pierdere în greutate eficientă și sănătoasă este necesar să ai grijă de 2 aspecte: buna funcționare a ficatului și eliminarea excesului de apă din ogranism. 

Rolul ficatului în pierderea în greutate

Atunci când discutăm despre slăbire și uităm rolul ficatului în acest proces facem o mare greșeală. În ficat are loc metrabolizarea alimentelor ingerate și redistribuirea către întreg organismul. Un ficat sănătos transformă grăsimile sub forme pe care organismul le poate utiliza ca sursă de energie.

Dacă nu utilizăm grăsimile ca și sursă de energie, atunci tot excesul se va depozita, inclusiv în zona ficatului, fapt care va cauza o serie de probleme de sănătate. 

Ficatul este principalul organ pentru detoxifiere. Orice mâncăm, bem, aplicăm pe piele trece prin ficat. Dacă ficatul este afectat de un stil de viață nesănătos  (o alimentație proastă, fumat, consum de alcool, lipsa activității fizice, poluarea aerului, lipsa de somn sau stres) acesta nu mai va mai funcționa corespunzător, iar grăsimile vor începe să se acumuleze.

Prima regulă în slăbire

Ai grijă de ficatul tău

Având grijă de ficat te vei asigura că funcția naturală de detoxifiere a corpului este în prametrii normali. Un corp detoxifiat va pierde mult mai ușor kilogramele în plus.

 Ai grijă de ficatul tău cu un produs natural HEPAFAR. Hepafar conține fosfolipide, extract de anghinare și vitamina E, care combinate ajută la detoxfierea celulelor ficatului și regenerarea acestora.


A doua regulă în slăbire

Elimină excesul de apă din organsim

Glezne umflate, balonare, celulită sunt toate semne ale faptului că sistemul limfatic nu funcționează bine, iar acest lucru va încetini și procesul de slăbire. Poți pierde primele kilograme și slăbi vizibil prin eliminarea excesului de apă.

Băutura SlimJoy WaterOut, cu doar un plic pe zi, te va ajuta să elimini excesul de apă din organsim, detoxifiezi corpul și să slăbești vizibil în câteva zile. WaterOut te va ajuta să reduci cu 27% circumferința taliei, gleznelor și a gmabelor.

Acum este mai simplu ca niciodată să slăbești! Am creat pentru tine pachetul Hepafar + WaterOut, cel mai bun aliat pentru a începe un nou capitol în viața ta!