Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

30 Days Green Cleanse: încă două zile....

12.11.2014

Doar două zile până la sfârșitul programului de 30 de zile care va restabili echilibrul acido-bazic al organismului. Cu toate acestea, nu ne pasă doar de interior, iar azi îți vom arăta și cum să ai grijă de cel mai mare organ al nostru: pielea.

Majoritatea persoanelor au deja grijă de piele în mod regulat prin peeling facial pentru a elimina celulele moarte de la suprafața pielii, dar de obicei uităm de celelalte părți ale corpului. Pielea plină de impurități și celule moarte nu poate funcționa la un nivel optim, prin urmare este util să folosești o perie uscată pentru corp.

Peria pentru curățarea corpului

Peelingul corporal regulat duce la îmbunătățirea aspectului pielii dar are efecte și pentru bunăstarea și sănătatea noastră. Curățarea corpului cu o perie uscată se face foarte ușor deoarece acesta este un organ delicat. Cu o perie adecvată, începe de la glezne și apasă ușor continuând pe tot piciorul, se repetă același lucru și pentru celălalt picior. Apoi, bineînțeles, continuă și pe celelalte părți ale corpului, iar după ce ai terminat clătește cu apă. Periajul stimulează circulația și cpacitatea de eliminare a toxinelor de sub piele, tonifică pielea și îmbunătățește rezistența sistemului imunitar, reduce depozitele de grăsime de sub piele având efect direct asupra celulitei

Meniul pentru ultimele două zile 

Ziua

Mic dejun

Prânz

Gustare

Cina

29.

Smoothie cu măr, spanac și mentă

Salată verde cu semințe de in și de dovleac

Pară

Supă clară de legume cu morcovi, gulie și țelină

30.

Smoothie cu mango, ananas și lapte de cocos

Somon la grătar cu salată verde

Un pumn cu migdale

Broccoli fiert la abur cu salată

Poți prepara meniul nostru sau îl poți adapta pe nevoile tale, important este să urmezi regula 80:20.

Aveți întrebări?

Dacă pe parcursul programului de 30-zile aveți orice fel de întrebare, ne puteți contacta oricând la info@sensilab.ro.