Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

30 DAYS Candida Solution: după terminarea programului

27.05.2015

Felicitări! Ai terminat programul 30 DAYS Candida Solution, asta înseamnă că ai restabilit echilibrul care previne răspândirea candidei și acum o ai sub control. După terminarea programuui, asigură-te că îți asculți organismul și află dacă simptomele s-au diminuat.

Dacă nu mai ai simptome și te simți bine, atunci poți opri dieta și treptat poți introduce alte alimente cum ar fi fructele, produsele lactate sau alimentele care conțin gluten. Încearcă să mănânci aceste alimente pe rând și nu toate o dată. În orice caz, îți recomandăm ca pe viitor să stai departe de alimentele procesate și dulciuri.

După terminarea programului

Deoarece dieta noastră este de obicei deficitară în acizi grași omega 3, îți recomandăm să folosești suplimentul alimentar SensOmega. Acesta conține 66%din acizii grași omega-3, dintre care 33% sunt EPA și 22% sunt DHA, aceștia sunt acizii dovedit științific care protejează inima și vasele de sânge. Acizii grași omega-3 derivați din pește, inhibă dezvoltarea excesivă a candidei în organism.

Când se poate repeta programul de 30 de zile împotriva candidei?

Cu toate că ați eliminat candida, aceasta poate reapărea. Astfel vă recomandăm să reîncepeți programul 30 DAYS Candida Solution de la primele simptome:

  • după fiecare tratament cu antibiotice sau medicamente cu steroizi
  • după Sărbători, atunci când măncați multe dulciuri și
  • pe parcursul unei perioade de efort mental sau fizic important,atunci când corpul este expus la stres.

Ai întrebări suplimentare?

Dacă în timpul programului 30 DAYS Candida Soltuion ai orice nelămurire sau întrebare ne poți scrie la  info@sensilab.ro