Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

30 DAYS Slim Men: Sfaturi dupa terminarea programului

10.08.2015

Felicitări! Ați finalizat programul 30 DAYS Slim Men și ați obținut corpul pe care vi l-ați dorit. Încercați pe cât posibil să continuați programul de exerciții și dieta pe care le-ați respectat în ultima lună. Meniul dumneavoastră zilnic ar trebui să conțină în continuare cât mai multe alimente din programul 30 DAYS Slim Men. În acest fel vă veți putea păstra silueta pe termen lung.

După finalizarea programului

După dinalizarea dietei de 30 de zile vă recomandăm  să folosiți suplimentul alimentar Hepafar produs de Sensilab. Produsul  conține o combinație de fosfolipide naturale din lecitină de soia, extract de anghinare și vitamina E. Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ..

Ficatul este organul responsabil cu metabolizarea toxinelor. În fiecare zi, suntem expuși la diverse toxine iar ficatul poate deveni supraîncarcat foarte repede, ceea ce produce și fenomenul de creștere în greutate și îngrășare în jurul taliei. Luând regulat Hepafar, ficatul dumneavoastră va lucra tot timpul în parametrii normali și va contribui la un corp mai subțire.

Când trebuie să repetăm programul de piedere în greutate în 30 de zile?

Dacă încă doriți să mai slăbiți cîteva kilograme, puteți extinde dieta sau chiar să o repetați. Dar în acelați timp trebui să rețineți că ca ținerea unei diete nu este o cursă pe distanță scurtă ci este un maraton. Acordați-vă timpul necesar pentru pierderea excesului de kilograme, nu reveniți imediat după ce ați finalizat dieta la vechile obiceiuri.

Aveți întrebări adiționale?

Pentru orice întrebări adiționale aveți în timpul programului 30 DAYS Slim Men, ne puteți contacta la adresa de e-mail  info@sensilab.ro.