Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

30 DAYS Slim Women: Sfaturi după terminarea programului

29.07.2015

Felicitări! Ați finalizat programul 30 DAYS Slim Women. Chiar dacă greul a rămas în urmă și acum aveți un corp suplu și atractiv, aceasta nu înseamnă că acum vă puteți întoarce la la vechile obiceiuri de alimentație. Încercați să continuați exercițiile și dieta și în viitor. Începeți-vă ziua cu un smoothie plin de vitamine, minerale și nutrienți, apoi continuați cu mesele sănătoase și ușoare care vă oferă un suport sănătos de-alungul întregii zile. Nu uitați să faceți exerciții regulate și să vă antrenați.

Pentru o minte relaxată                           

Ori de câte ori vă simțiți stresată din cauza programului încărcat sau orelor de la servici, este întotdeauna o idee bună să șiți câteva tehnici de relaxare. Noi îți prezentăm mai jos, trei moduri în care vă puteți relaxa în mod eficient.

Exercițiile de respirație sunt printre cle mai potrivite tehnici de relaxare. Le puteți face la locul de muncă, atunci când trebuie să vă concentrați mai tare sau la domiciliu pe canapea. 10 minute pe zi, este tot ceea ce aveți nevoie. Așezați-vă într-o poziție confortabilă și puneți o mână pe piept, în timp ce pe cealaltă o aveți pe stomac. Respirați adânc pe nas până câns simți că plămânii vi se extind ușor. Apoi respirați încet. Repetați acest exercițiu de mai multe ori, până când vă simțiți relaxată. 

Fiți activă! Ori de câte ori vă simțiți stresată și obosită este deosebit de dificil să începeți să vă mișcați. Cu toate acestea, mișcarea ajută la relaxarea corpului și a minții. Alergarea, ciclismul, drumețiile și alte activități în aer liber și soare, fac minuni.

Relaxarea prin utilizarea luminii soarelui poate suna oarecum ciudat, dar funcționează. Este bine cunoscut faptul că, privarea corpului de lumina soarelui duce la un deficit de vitamina D, care poate provoca depresie. Moderat și în condiții de siguranță, expunerea la soare are un efect pozitiv extraordinar, deoarece ne umple de optimism, reduce stresul și ne relaxează corpul.

Meniul pentru zilele 21-30

Pentru a face mai ușoară planificarea meselor, am pregătit un exemplu de 3 meniuri. Alegeți unul care vă este pe plac, sau puteți să le alternați după cum doriți. Este important să urmați lista de alimente permise și interzise pe care le găsiți în broșură.

Masa

Meniu 1

Meniu 2

Meniu 3

Mic Dejun

Smoothie din mere, 2 linguri de cereale din hrișcă, scorțișoară

Smoothie din iaurt probiotic 200 ml și fructe proaspete

Smoothie din portocală, spanac și semințe de chia

Gustare*

Chefir (200 ml)

10 nuci

2 linguri de brânză de vaci cu fructe proaspete 

Prânz

Salată verde (nelimitat) cu pui la grătar  (150 g)

Supă de conopidă cu morcovi și quinoa (nelimitat) 

Pește la grătar (150 g) și legume (nelimitat)

Gustare înainte de antrenament**

Fructe proaspete

Fructe proaspete

Fructe proaspete

Gustare după antrenament**

O lingură de proteine din zer + 100 ml de lapte vegetal + apă

O lingură de proteine din zer + 100 ml de lapte vegetal + apă

O lingură de proteine din zer + 100 ml de lapte vegetal + apă

Cină

Supă de conopidă cu morcovi și quinoa (nelimitat) 

Omletă cu avocado și roșii 

200 g de brânză de vaci cu fructe proaspete 

*Această masă nu este obligatorie sau o puteți avea după-masa.

** În zilele în care nu aveți antrenament, această masă trebuie sărită.

Exerciții pentru zilele 21-30  

Luni: exerciții aerobice

Începeți săptămâna cu exerciții de relaxare în natură și faceți 45 de minute de alergare ușoară sau mers rapid. Relaxați-vă mintea și bucurați-vă. 

Miercuri și vineri: antrenament intensiv

  • Începeți cu 5 minute de alergare ușoară pentru încălzire
  • 15 minute de alergare rapidă 
  • Urmează 5 minute de mers ușor. Ridicați brațele deasupra capului pentru relaxare. Acum faceți alergare cu genunchii ușor ridicați
  • A doua parte de alergare rapidă de 15 minute
  • Urmează 5 minute de mers ușor. Ridicați brațele deasupra capului pentru relaxare. Acum faceți alergare cu genunchii ușor ridicați
  • A treia parte de alergare rapidă de 15 minute
  • Terminați antrenamentul cu mers ușor și exerciții de  întindere (fandări, genuflexiuni, etc) 

Sâmbătă sau duminică: antrenament adițional

În timpul weekend-ului, atunci când aveți mai mult timp pentru dumneavoastră, faceți 55 de minute de alergare ușoară sau o plimbare de dimineață în natură. Astfel veți asigura arderea optimă a depozitelor de grăsime. Vă recomandăm să faceți exercițiile dimineața pe stomacul gol pentru accelerarea metabolismului. Înainte de a începe puteți servi o cafea sau un ceai verde. 

Aveți întrebări adiționale?

Pentru orice întrebări adiționale legate de programul 30 DAYS Slim Women, ne puteți contacta la info@sensilab.ro.