Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

30 DAYS Slim Women: Sfaturi pentru zilele 1-10

29.07.2015

Programul dumneavoastră de slăbire  cu 30-DAYS Slim Women a început. Bineînteles că noi vom fi alături de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl veți face către un corp perfect. De aceea am pregătit suportul perfect doar pentru dumneavoastră. Acesta conține:  

     - Un meniu adaptat  care vă ajută să faceți progrese substanțiale într-un timp scurt;

     - Un plan de exerciții, care incluse atât exerciții cardio cât și în forță;

     - Asistență personală  

Combinând dieta cu capsulele din pachetul 30 DAYS Slim Women, care acționează ca și un inhibitor de apetit, accelerator al metabolismului, îndepărtând depozitele de grăsime de pe suprafața corpului, veți obține cele mai bune rezultate în doar 30 de zile. 

Dieta

Probabil că și dumneavoastră ați încercat diete în care ați limitat cantitatea de hrană consumată până la limita infometării. Corpul dumneavoastră este foarte isteț și recunoaște perioadele în care este slab hrănit, și în consecință își încetinește metabolismul și începe să depoziteze mâncarea pe care o consumați pentru ”zile negre”. Astfel, după două săptămâni de o astfel de dietă procesul de slăbire se stopeză, și odata ce începeți să vă hrăniți normal, veți reveni la greutatea de la care ați plecat, chiar și câteva kilograme în plus.  

Această dieta, care mai este numită și dieta yo-yo, nu vă va oferi rezultatele pe care le așteptați.Trebuie să evitați astfel de diete, care nu numai că nu sunt sănătoase, dar afectează de asemenea și metabolismul în așa fel încât veți lua în greutate mult mai ușor iar slăbirea va fi tot mai grea. 

Cum să țineți o dietă eficientă?

Dieta 30-days weight-loss diet (slăbește în 30 de zile) are câteva reguli de bază în ceea ce privește alimentația, include hrană care este benefică atât  pentru procesul de slăbire cât și pentru starea de bine și sănătate. În ciuda anumitor limitări în ceea ce privește alimentația, important este că nu trebuie să vă înfometați. Dacă vă este foame puteți să vă bucurați de o gustare care să conțină legume proaspete, un iaurt probiotic, o mână de nuci, sau ceva asemănător. este important să urmăriți lista cu alimentele permise și interzise din ghid de la pagina 47.  

Meniul pentru zilele 1-10

Pentru a face mai ușoară planificarea meselor, am pregătit un exemplu cu 3 meniuri pentru primele 10 zile din dietă.  Alegeți unul dintre meniuri. Puteți să le alternați după gustul dumneavoastră. 

Masa

Meniu 1

Meniu 2

Meniu 3

Mic dejun

Smoothie din banană, coacăze și spanac 

Smoothie din ananas, mentă și țelină 

Smoothie cu un măr, 2 lingurițe de cereale de ovăz și scorțșoară

Gustare*

Chefir (200ml)

10 nuci

Căpșuni

Prânz

Ovăz  cu ardei gras, măsline negre, semințe de dovlecel și tumeric.

Legume calite la abur (nelimitat) și pește la grătar (150 g)

Salată de legume mixă și legume gătite (150 g)

Masă înainte de exercițile fizice**

Limonadă

Limonadă

Limonadă

Masă dupa exercițiile fizice**

O linguriță de proteine din zer + 200 ml de lapte vegetal+ apă

O linguriță de proteine din zer+ 200 ml lapte vegetal+ apă

O linguriță de proteine din zer+ 200 ml lapte vegetal+ apă

Cina

Salată de legume mixă (fără limită) și pui la grătar (150 g)

Salată verde cu ouă și fasole verde

200 g de brânză cottage cu fructe proaspete

Alegeți unul dintre cele 3 meniuri, putețiți să schimbați de la unul la altul după gust.

*Masa nu este obligatorie sau o puteți lua după-amiază.

** În zilele fără antrenamente, aceste mese trebuie sărite

Fiți activă!

Un regim de slăbire sănătos trebuie să includă activități fizice, atât cardio cât și în forță. Exercițiile cardio cresc rezistența și ard caloriile, antrenamentul în forță ajută la creștere masei musculare, cresc puterea fizică și utilizează depozitele de grăsime. Clădind mușchi ne asigurăm că organismul va folosi alimentele chiar și după antrenament, deoarece mușchii sunt arzatori de calorii perfecți, zi și noapte.

3 antrenamente pe săptămână

Vă recomandăm să fiți activă fizic de 3 ori pe săptămână. Organizați-vă timpul în așa fel încât să nu faceți exerciții în fiecare zi. După o zi de antrenament ar trebui să urmeze o zi de odihnă. Trebuie să le dați mușchilor și încheieturilor timp de regenerare. 

Antrenamentul tău din ziua 1 până în ziua 10

Luni: exerciții aerobice

Începeți săptămâna cu un exercițiu relaxant în natură și  faceți 30 de minute alergat la deal sau plimbare. Relaxași-vă și bucurați-vă de natură.

Miercuri și Vineri: antrenamment intens

  • Începeți cu o alergare ușoară de încălzire de 5 minute; asigurați-vă că alergarea o faceți într-un loc unde vă face plăcere, eventual alături de prieteni.
  • Apoi, în următoarele 5 minute accelerați până la 85% din viteza maximă pe care o puteți atinge.
  • Apoi urmează 5 minute de plimbare. Ridicați-va brațele deasupra capului și executați câteva întinderi ușoare. Acum executați și pentru picioare un set ridicări pentru întinderea muschilor.
  • Intrați în runda a doua de alergat 5 minute, accelerați până la 85% din viteza maximă pe care o puteți atinge.
  • Apoi urmează 5 minute de plimbare. Ridicați-va brațele deasupra capului și executați câteva îintinderi. Acum executați și pentru picioare un set ridicări. (încercați mișcări mai ample decât la prima încercare)
  • Intrați în ultima rundă de alergat 5 minute, accelerați până la 85% din viteza maximă pe care o puteți atinge.
  • Finalizați antrenamentul cu plimbare și un set de întinderi (puteți încerca câteva genuflexiuni, rotiri de trunchi, etc.)

Sâmbătă sau Duminică: antrenament suplimentar

În timpul week-end-ului, când aveți mai mult timp pentru dumneavoastră, faceți o alergare ușoară de 45 de minute sau o plimbare de dimineață la deal. Pentru o eficiență maximă în procesul de ardere al caloriilor vă recomandăm să faceți activitățile de dimineață pe stomacul gol, totuși, dacă doriți puteși să beți o ceașcă de ceai verde sau mate.  

Aveți întrebări suplimentare? 

Pentru orice întrebări suplimenatre care pot apărea în timpul programului 30 DAYS Slim Women, ne puteți scrie la adresa de e-mail info@sensilab.ro.