Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

30 DAYS Slim Women: Sfaturi pentru zilele 11-20

29.07.2015

Deja v-ați obișnuit până acum cu procesul de slăbire. Multe dintre dumneavoastră probabil că vă întrebați ce caută anumite alimente în lista cu alimentele interzise. Ne vom uita la cele mai populare exemple și vă vom explica de ce e isteț să eliminați aceste alimente în timplu dietei.

Zahăr

Dieta noastră modernă conține prea mult zahăr, și acest fapt este ignorat de mulți oameni. De ce să eliminăm zahărul din dieta noastră?  Odată consumat, ajunge foarte ușor în sânge, fiind aliment cu indice glicemic crescut. Organismul reacționeză rapid și vă transmite senzația de sațietate, însă este o senzație pe termen scurt, iar organismul va cere mâncare din nou. Aceste calorii consumate se transfomă cel mai ușor în depozite de grăsime, de acea este bine să evitați zahărul în timpul dietei (și după este indicat)

Alcoolul

băuturile alcoolice sunt bombe enrgetice, alcoolul conține 7 kcal per gram ( spre exemplu: carbohidrații conțin 4 kcal per gram și grăsimile 9 kcal per gram).  Chiar dacă alcoolul nu vă oferă senzație de sațietate, tot vă poate îngrășa și poate distruge rezultatele unei diete foarte bine planificate. Alcoolul, inclusiv berea, este în consecință ingrașă foarte mult! Aveți nevoie de alte motive să renunțați la alcool în timpul dietei?

Cartofi și cereale ”albe”

Cartofii gătiți și cerealele procesate industrial au un indice glicemic ridicat. Aceasta înseamnă că dacă acest tip de mâncare este consumat, ingredientul de bază, amidonul, este rapid descompus în zaharuri simple care sunt absorbite rapid în sânge și apoi transformate în depozite de grăsime. Chiar dacă cartofii și cerealele procesate nu sunt considerate a fii alimente dulci, ele acționează metabolic similar cu zaharurile. Spune NU cartofilor, orezului alb, fainii de grâu, pastelor și altor cereale procesate și bucură-te de alte mâncăruri neprocesate.

Meniu din ziua 11 până în ziua 20    

Pentru a face pentru dumneavostră un plan de mese, am pregătit un exemplu cu 3 meniuri începând cu ziua 11 până în ziua 20 din dietă.  Alegeți unul dintre meniuri. Puteți să le alternați după gustul dumneavoastră. Este important să urmăriți lista cu alimentele permise și interzise din ghid de la pagina 71.

 

Masa

Meniu 1

Meniu 2

Meniu 3

Mic Dejun

Smoothie din chefir (200 ml) și fructe proaspete

Smoothie din măr, banană și spanac

Smoothie din mere, 2 lingurițe de cereale din ovăz și scorțișoară

Gustare*

10 nuci

2 linguri de brânză cottage + fructe proaspete

Chefir (200 ml)

Prânz

Carne de pui (150 g) și legume la grătar (nelimitat)

Supă de legume (nelimitat)

Salată verde (nelimitat) cu fasole. porumb și ton (o conservă mică)

Masă înainte de exercițiile fizice**

Fructe proaspete

Fructe proaspete

Fructe proaspete

Masă îdupă exercițiile fizice**

O linguriță de proteine din zer+ 100 ml lapte vegetal+ apă

O linguriță de proteine din zer+ 100 ml lapte vegetal+ apă

O linguriță de proteine din zer+ 100 ml lapte vegetal+ apă

Cina

Supă de legume (neilimitat)

Pește la grătar(150 g) și spanac cu usturoi (nelimitat)

2 ouă  ciuperci champignon și dovlecei

Alege unul dintre cele 3 meniuri, poți să schimbi de la unul la altul după gustul tău.

*Masa nu este obligatorie sau poți sa o consumi după-masă.

** În zilele în care nu ai antrenamente, aceste mese trebuie sărite

Antrenamentul dumneavostră din ziua 11 până în ziua 20

Luni: exerciții aerobice

Începeți săptămâna cu un exercițiu relaxant în natură și  faceți 40 de minute alergat la deal sau plimbare. Relaxași-vă și bucurați-vă de natură.

Miercuri și Vineri: antrenamment intens

  • Începeți cu o alergare ușoară de încălzire de 5 minute; asigurați-vă că alergarea o faceți într-un loc unde vă face plăcere, eventual alături de prieteni.
  • Apoi, în următoarele 10 minute accelerați până la 85% din viteza maximă pe care o puteți atinge.
  • Apoi urmează 5 minute de plimbare. Ridicați-va brațele deasupra capului și executați câteva întinderi ușoare. Acum executați și pentru picioare un set ridicări pentru întinderea muschilor.
  • Intrați în runda a doua de alergat 10 minute, accelerați până la 85% din viteza maximă pe care o puteți atinge.
  • Apoi urmează 5 minute de plimbare. Ridicați-va brațele deasupra capului și executați câteva îintinderi. Acum executați și pentru picioare un set ridicări. (încercați mișcări mai ample decât la prima încercare)
  • Intrați în ultima rundă de alergat 10 minute, accelerați până la 85% din viteza maximă pe care o puteți atinge.
  • Finalizați antrenamentul cu plimbare și un set de întinderi (puteți încerca câteva genuflexiuni, rotiri de trunchi, etc.)

Sâmbătă sau Duminică: antrenament suplimentar

În timpul week-end-ului, când aveți mai mult timp pentru dumneavoastră, faceți o alergare ușoară de 55 de minute sau o plimbare de dimineață la deal.Pentru o eficiență maximă în procesul de ardere al caloriilor vă recomandăm să faceți activitățile de dimineață pe stomacul gol, totuși, dacă doriți puteși să beți o ceașcă de ceai verde sau mate.  

Aveți întrebări suplimentare? 

Pentru orice întrebări suplimenatare care pot apărea în timpul programului 30 DAYS Slim Women, ne puteți scrie la adresa de e-mail info@sensilab.ro