Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

4 moduri de a elimina constipația

05.09.2016

În contextul vieții moderne, sănătatea digestivă a devenit o prioritate. Alimentația necorespunzătoare, mediul poluat, stresul, totate contribuie la dereglări digestive, iar printre cele mai comune este constipația.

Îți prezentăm 4 moduri eficiente în care poți elimina fără efort și sănătos problema constipației:

Mai multe fibre în alimentație

Fibrele ajută la reglarea mișcărilor intestinale prin absorbirea apei, astfel ajutând la formarea unui scaun mai moale. Adăugând în dieta ta mai multe fructe, legume și cereale integrale te va ajuta cu siguranță să ai un scaun normal.

Fă mai multe sport

Exercițiile aerobice stimulează creșterea ritmului cardiac și respiratoriu, care la rândul lor stimulează contracțiile musculare în ogranism, stimulând astfel mișcărilor colonului. Persoanele sedentare au mai frecvent probleme cu consitpația. Nu este nevoie de o activitate fizică istovitoare, chiar și plimăbările ajută.

Consumă lichide

Consipația apare atunci când scaunul este prea tare și uscat, iar acest lucru apare de cele mai multe ori datorită lipsei hidratației. Cel mai simplu mod de  hidratare este băutul apei. Cafeaua este de asemenea recunoascută ca fiind  de real ajutor în defecație. Aproximativ 30% dintre cafeaua funcționează ca și un laxativ.

Consumă suplimente alimentare naturale

Sensilab recomandă produsul Butifar, acesta este natural, conține acid butiric într-o formă inovatoare brevetată,care permite celulelor din tractul gastro-intestinal să se regenereze. Butifar este recomandat în caz de diaree, constipație, sindrom de colon iritabil, boli intestinale inflamatorii cronice, balonare și dureri în zona abdominală.

Butifar

Soluția potrivită pentru problemele digestive

Butifar -58%

Pret normal: 69,00 RON

Prețul tău: 29,00 RON

× Închide