5 lucruri care îți distrug viața amoroasă

20.10.2016

Ai auzit expresia ”creierul este cel mai important organ sexual”? Ei...află că este mai mult decât adevărată!  Pentru un act sexual de calitate nu este nevoie doar ca organele sexuale să funcționeze normal, ci să existe capacitatea de a deveni excitat sexual  sau sinteza de hormoni sexuali să fie normală. Ce înseamnă acest lucru? Ce altceva afectează o viață sexuală de calitate?

Distanța emoțională

Tensiunile dintre parteneri și distanța emoțională pot submina viața sexuală. Conflictele asociate cu banii, educația copiilor ar putea fi în spatele unot probleme sexuale.

Frica de a nu întâmpina așteptările partenerului

Această frică poate afecta ambele sexe, dar în special cei mai afectați vor fi bărbații în jur de 50 de ani, iar uneori chiar dacă nu există o problemă reală, temerea poate fi cauza apariției problemelor.

Respectul de sine

Foarte multe persoane nu sunt mulțumite de corpul lor iar uneori, datorită acestui fapt ajung să-și respingă partenerul. Foarte des această stare apare în rândul proaspetelor mămici, care în urma sarcinii rămân poate cu câteva kilograme în plus, vergeturi sau celulită.

Așteptările și experiențele anterioare

Sexualituatea noastră este un instinct natural. Atitudinea față de sex este formată de către familie, cultură, religie, mass-media și anturaj. Toate acestea influențează modul în care ne bucurăm de sexualitate sau avem sentimente de vinovăție și rușine.

Stresul

Stresul poate lovi din orice direcție: familie, finanțe, sănătate, serviciu... Toate aceste probleme ne ocupă timpul pe care l-am putea dedica partenerului.

Ce se poate face?

În primul rând este necesar să se identifice problema și să se ia decizia eliminării acesteia. Dacă dorești îmbunătățirea vieții de cuplu este momentul să începi să faci schimbări în viața ta. Ce schimbări?

  • Scrie o listă cu priorități și încearcă să planifici totul astfel încât măcar o dată pe săptămână să desfășurați activități comune care să contribuie la apropierea emoțională.
  • Discută deschis cu partenerul despre temeri  și așteptări.
  • Gândește-te la îmbunătățirea stilului de viață, îmbunătățirea dietei, schimbarea obiceiurilor zilnice.
  • Alege suplimente alimentare naturale, de calitate care reduc stresul și contribuie la starea de bine.

Power UP pentru erecții mai puternice, viață sexuală mai bună și plăcere garantată

  • Facilitează probleme de erecție și îmbunătățesc viața sexuală
  • Acționează în 30 de minute
  • Este recomandat bărbaților de toate vârstele
  • 100% natural
  • Fără efecte secundare
  • 100% garanția satisfacției